- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.061
Bence test gününde ver kendini strese sokma şu dönemlerde hele ki canım benimBende yarın kan versem bişey çıkar mı acaba yarın cuma 2 gün önceden versem olmaz mı net bir cevap çıkar mı sizce...??!
Hayırlısı ile sonuçlansınAmin canım amin duygusala bağladım ben ciddi ciddi yarın kan testi yapacağım Allah'ım gözyaşlarımı-zı dindirsin çaresizliğimize umut nasip etsin inşallah
Carsamba günü canım inşAyy hadi bakalım teste kaç gün var
Yarın verirsem kendi günümde de veririm canım var mı yok mu bilmek istiyorum sanırım artıkBence test gününde ver kendini strese sokma şu dönemlerde hele ki canım benim
Canım ben bahatta verdim kan 225tl 2 saate çıktıSağlık ocağı 1 gün bekletiyor ben çok sabırsızım beklerken kalpten giderim
Bu seferki göz yaşların mutluluktan olur inşallahAmin canım amin duygusala bağladım ben ciddi ciddi yarın kan testi yapacağım Allah'ım gözyaşlarımı-zı dindirsin çaresizliğimize umut nasip etsin inşallah
Sende iyiki varsın canımAyyy hadi inşallah içime bir umut doğdu bu mesajlardan sonraAllahım güzel haber bekleyenlere bekledikleri haberleri ver yarabbim ne olur ben de içinde iyiki varsınız arkadaşlar Allahım hepinizden razı olsun hepinizin gönlüne göre versin
Aaa iyimiş medigoldu aradım fiyat vermediler kendi gittiğim hastane 400 dediCanım ben bahatta verdim kan 225tl 2 saate çıktı
En içtenliğimle amin amin aminBu seferki göz yaşların mutluluktan olur inşallah
Arayıp sor istersen canım ben hiç bant kullanmadimBenim evin yakınlarda tup bebek ilaci satan eczane mi varmış climar forte bantda varmidir
Aaa iyimiş medigoldu aradım fiyat vermediler kendi gittiğim hastane 400 dedi
En içtenliğimle amin amin amin
İnşallah vardırYarın verirsem kendi günümde de veririm canım var mı yok mu bilmek istiyorum sanırım artık
Annem dün bana geldi hevesim yokken heveslendirdi bian da yarın kan mı versem napsam dedim hemen verelim dedi eşime söylemeden gitmeyi düşünüyorum aslında belki varsa süpriz olur ona diyeKasımın ortasında gitmiştim 225tl verdim eve döndüm telefonla aradım söylemediler eşimi göndermiştim o almıştı testimi
İnşallah canım içim bi değişik bu defa inşallah güzel haberle gelirim buraya da kendi ailemedeİnşallah vardıryarın mübarek gün bende cuma günü öğrenmiştim
Benim ailem çevrem arkadaşlarım benden daha heveslilerdi annenle beraber git canım inşallah vardır yaAnnem dün bana geldi hevesim yokken heveslendirdi bian da yarın kan mı versem napsam dedim hemen verelim dedi eşime söylemeden gitmeyi düşünüyorum aslında belki varsa süpriz olur ona diye
İkizlerin seninledir inşallahİnşallah canım içim bi değişik bu defa inşallah güzel haberle gelirim buraya da kendi ailemede
Benim ailem çevrem arkadaşlarım benden daha heveslilerdi annenle beraber git canım inşallah vardır yaRabbim emeklerini heveslerini boşa cikartmasin
İkizlerin seninledir inşallahbizde teyzeleri olarak her zaman burdayiz iyisiyle kötüsüyle ne olursa olsun asla kendini yanlız hissetme
İnşallah kuşumAaaay hadi bakalım inşallah tutunmaya çalışıyordur canım
Benim de sağdaAynen soldaydı benimki
Benim ne kız kardesim nede ablam var o yüzden pek kolay kolay kimseye içimi dökmez kimseye bişey anlatmazdim biraz ketumdum bu konuda sonra sizleri tanıdım ve dedimki bu kızlarda benim kader yoldaslarim sonra birbirimize destek olduk sahip çıktık. acısıyla tatlısıyla rabbim imtihanlarimizi kolaylastirsinİnanki bu sürecimde hiç kendimi yanlız hissetmedim heleki burada sizlerle olmak bana daha çok şey kattı iyi de olsa kötü de olsa umut hep var bizim için Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah bizler içinde hayırlı anlar hayırlı zamanlar yazılmıştır hepinizden birber birer Allah razı olsun ben razıyım mevlamda razı olsun
Bizde eşimle şimdi hava almak için dışarı çıkmıştık. Rastgele bi nöbetçi eczaneye girdik test aldım. Sabah yapıcam galiba unutmazsamHerkes benden çok hevesli arayan hemen soruyor sıkıntı olmazsa yarın vermek istiyorum ama bakalım