2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sende iyiki varsın canım moralini asla bozmuyosun şu 3 ay çok önemli

Kasımın ortasında gitmiştim 225tl verdim eve döndüm telefonla aradım söylemediler eşimi göndermiştim o almıştı testimi
Annem dün bana geldi hevesim yokken heveslendirdi bian da yarın kan mı versem napsam dedim hemen verelim dedi eşime söylemeden gitmeyi düşünüyorum aslında belki varsa süpriz olur ona diye

Annem dün bana geldi hevesim yokken heveslendirdi bian da yarın kan mı versem napsam dedim hemen verelim dedi eşime söylemeden gitmeyi düşünüyorum aslında belki varsa süpriz olur ona diye
Benim ailem çevrem arkadaşlarım benden daha heveslilerdi annenle beraber git canım inşallah vardır ya Rabbim emeklerini heveslerini boşa cikartmasin

Benim ailem çevrem arkadaşlarım benden daha heveslilerdi annenle beraber git canım inşallah vardır ya Rabbim emeklerini heveslerini boşa cikartmasin

İkizlerin seninledir inşallah bizde teyzeleri olarak her zaman burdayiz iyisiyle kötüsüyle ne olursa olsun asla kendini yanlız hissetme

İnanki bu sürecimde hiç kendimi yanlız hissetmedim heleki burada sizlerle olmak bana daha çok şey kattı iyi de olsa kötü de olsa umut hep var bizim için Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah bizler içinde hayırlı anlar hayırlı zamanlar yazılmıştır hepinizden birber birer Allah razı olsun ben razıyım mevlamda razı olsun

Benim ne kız kardesim nede ablam var o yüzden pek kolay kolay kimseye içimi dökmez kimseye bişey anlatmazdim biraz ketumdum bu konuda sonra sizleri tanıdım ve dedimki bu kızlarda benim kader yoldaslarim sonra birbirimize destek olduk sahip çıktık. acısıyla tatlısıyla rabbim imtihanlarimizi kolaylastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…