- 30 Ocak 2017
- 449
- 486
- 35
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.021
Amin canım aminn inşallahİnşallah duyarsın canım içini ferah tut
Aynı yerde mi yaptırdın canımBenim testim çıktı 22,38 iki kat atmamış iki gün önce 21,68 di olumlu olmayacak değil mi
çıkar bende aynı şekilde verdimBende yarın kan versem bişey çıkar mı acaba yarın cuma 2 gün önceden versem olmaz mı net bir cevap çıkar mı sizce...??!
Evet aynı yer aynı saatAynı yerde mi yaptırdın canım
Kimyasal gibi duruyor ama büyük ihtimal doktorun 2 gün sonra yeniden tekrarla der canım hiç belli olmazEvet aynı yer aynı saat
Tamam canım hayırlı olsun sanada bekliycem mecbur bu beklemek zor inan ki bittimMerhaba canım evet 6. Gunu erken gebelik testi yaptım çıkmadı ertesi günü kan testi verdim özelde 50 çıktı bugün 9. Günüm d3vlette verdim 52 çıktı sabırsızlı gin sonu stres sıkıntı canım günü nu beklemen daha hayırlı olur
Ahaha benim annemde hadi test alıp yapalım diyor ben durduruyorumŞimdi anneme diyorum versem mi diye o benden daha çok heyecanlı verelim diyoparam yok dedim babandan alırız biraz sonra diyo Allah'ım annemin güzel gönlü için nasip etsin inşallah yaaa
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zaman da kavuşursun cennet kokusunaEvet test günümdü. 11. Gün
İnşallah kimyasal değildir canım doktora yazdın mıBenim testim çıktı 22,38 iki kat atmamış iki gün önce 21,68 di olumlu olmayacak değil mi
İnşallah canım eşime söylemeden gidip yapacağım bi sıkıntı çıkmazsaİnş canım inş haber ver bizede olurda verirsen dualarımız seninle
Amin canım aminn inşallah
Yarın vermeyi düşünüyorum bakalım bi sıkıntı olmazsaçıkar bende aynı şekilde verdim
Herkes benden çok hevesli arayan hemen soruyor sıkıntı olmazsa yarın vermek istiyorum ama bakalımAhaha benim annemde hadi test alıp yapalım diyor ben durduruyorum
Biz bile senden hevesliyiz vallaHerkes benden çok hevesli arayan hemen soruyor sıkıntı olmazsa yarın vermek istiyorum ama bakalım
O zaman bugun 5te yaptirsan daha iyi olurmus sankiSalı 5 gibi yaptırmıştır bugün 2 gun oluyor yok dayanamıyorum ben çok kimyasal g3belik yaşadım onda değerler dusuk oluyor ya korkuyorum
Seninle hemen hemen aynıyız hafta olarak kalp atışı 7 haftada duyumasa bile 1 hafta sonra cagiriyolar çünkü her bebekte aynı zamanda kalp atışı duyulmuyor doktorda bana daha yeni kalp atışı olusmus dedi şuan çok zayıf bir şekilde kalp atışları
Ayyy hadi inşallah içime bir umut doğdu bu mesajlardan sonraİnşallah duyarsınız, dualarım seninledediğim gibi benimde dr çok uğraşarak duydu içini ferah tut
Bende salı transfer oldum bugün çok hafif bi kasık ağrısı ve gaz sancısı gibi şeyler oldu ama ilaçlarda yapa bilir tabiKızlar benim kasığımda batma var bu iyiye mi işaret
Olabilir doğru ama ben ilaçlara başlayalı bir haftayı geçti. Ben de pazartesi transfer oldumBende salı transfer oldum bugün çok hafif bi kasık ağrısı ve gaz sancısı gibi şeyler oldu ama ilaçlarda yapa bilir tabi
İnş belirtidir canımOlabilir doğru ama ben ilaçlara başlayalı bir haftayı geçti. Ben de pazartesi transfer oldum
İnşallahİnş belirtidir canım
Benim evin yakınlarda tup bebek ilaci satan eczane mi varmış climar forte bantda varmidirCanım ben tüm ilaclarimi bu eczaneden aldım istersen arayıp sorsunlarEki Görüntüle 3340779
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen ayağa kalkmamaya çalış inş bi sorun olmazIyi aksamlar bende geldim benim kese göründü geçen hafta iki kese vardı biri gelişimi geriydi bu hafta da kanamam başladı bi tane tek kese var ve 5 gün gerideyiz ultrasonda kalp atışı da haftaya ertelendi kanama yaşayan varmi