- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.041
Yatıyorum arada oturuyorum oturma odasına gidiyorum bunlarda etkiler miGeçmiş olsun canım bol bol dinlen ayağa kalkmamaya çalış inş bi sorun olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatıyorum arada oturuyorum oturma odasına gidiyorum bunlarda etkiler miGeçmiş olsun canım bol bol dinlen ayağa kalkmamaya çalış inş bi sorun olmaz
Yok canım etkilemez o kadarı ama doktorun verdiği iğneleri filan yaptır bi sorun olmaz inşYatıyorum arada oturuyorum oturma odasına gidiyorum bunlarda etkiler mi
2 günde 1 proluton depout igne evde yaptırıyorum ama ona rağmen kanama geliyo arada malesef diğer sefer yoğundu kanama dusuk oldu leşe gelişmedi diyeYok canım etkilemez o kadarı ama doktorun verdiği iğneleri filan yaptır bi sorun olmaz inş
Evet ogluma hamileyken de bu seferkinde de ayni hissi yasadim tam olarak. Kasikta ince ince batma mi desem damar cekmesi gibi mi desem oyle birşey oluyor isteKızlar benim kasığımda batma var bu iyiye mi işaret
Buyuk ihtimal tutunmuştur Hayırlı olsunEvet ogluma hamileyken de bu seferkinde de ayni hissi yasadim tam olarak. Kasikta ince ince batma mi desem damar cekmesi gibi mi desem oyle birşey oluyor iste
Kaçıncı günde başladı cnm kasık ağrısıEvet ogluma hamileyken de bu seferkinde de ayni hissi yasadim tam olarak. Kasikta ince ince batma mi desem damar cekmesi gibi mi desem oyle birşey oluyor iste
2 günde 1 proluton depout igne evde yaptırıyorum ama ona rağmen kanama geliyo arada malesef diğer sefer yoğundu kanama dusuk oldu leşe gelişmedi diye
Yok senin icin dedim ben tutmustur senin diye tahmin ettim hissetigin seyden oturuBuyuk ihtimal tutunmuştur Hayırlı olsun
1-2 gun sonra canmKaçıncı günde başladı cnm kasık ağrısı
Benim ilk dış gebelikte hafif artıyordu böyle sonra yükselmişti baya. Dra sormuştum o zaman iki kat artmayıp sağlıklı giden var mı diye. Gördüğü bir kaç vaka olduğunu söylemişti. 2 gün sonra belki yükselmeye başlar yenidenBenim testim çıktı 22,38 iki kat atmamış iki gün önce 21,68 di olumlu olmayacak değil mi
Aynen canım ince bir batma ama tek tarafta inşallah kendimi dinleyip umutlandırmıyorumdurEvet ogluma hamileyken de bu seferkinde de ayni hissi yasadim tam olarak. Kasikta ince ince batma mi desem damar cekmesi gibi mi desem oyle birşey oluyor iste
Benim de 2.gün olduda ama hafif bi şekilde bide uzun süreli değil yani sürekli bi kasık ağrısı olmadı nasip bakalım1-2 gun sonra canm
Aynen soldaydı benimkiAynen canım ince bir batma ama tek tarafta inşallah kendimi dinleyip umutlandırmıyorumdur
Ağrı mı iğne batması gibi mi ince ince. Tutar inşallah canmBenim de 2.gün olduda ama hafif bi şekilde bide uzun süreli değil yani sürekli bi kasık ağrısı olmadı nasip bakalım
Aaaay hadi bakalım inşallah tutunmaya çalışıyordur canımKızlar benim kasığımda batma var bu iyiye mi işaret
Yarın cuma bu gece kendinize bol bol dua edin rabbim en kısa zamanda senide burdaki tüm kizlarida sevindirsinEvet canım sonuç temizmiş sıkıntı şimdi nasılsın dedi bende iyiyim hocam normal akıntım var tamam o normal dedi eve geldim bende
Öyle tabi hastanede sıra beklerken iki abla ile muhabbet açıldı beni hiç tanımadıkları halde tedavi olduğumu söyledim öyle dualar ettiler ki çok mutlu oldum biri kendide yapmış bebeği var diğerinde kardeşini götürüyormuş Rabbim kimleri neyle sınıyor deniyor eyyy mübarek bizleride nasiplendir amin amin amin amin
Ayda 1 gitmek yeterli gibi evet fazla ultrasonda iyi değilmiş3 hafta sonra gel dedi , biraz uzun gibi ama sık ultrasona girmekte iyi değil diyorlar
Batma şeklinde bi ağrı oldu canım kısa bi süre sonra geçti inş canımAğrı mı iğne batması gibi mi ince ince. Tutar inşallah canm
Amin canım amin duygusala bağladım ben ciddi ciddi yarın kan testi yapacağım Allah'ım gözyaşlarımı-zı dindirsin çaresizliğimize umut nasip etsin inşallahYarın cuma bu gece kendinize bol bol dua edin rabbim en kısa zamanda senide burdaki tüm kizlarida sevindirsin
Ayy hadi bakalım teste kaç gün varBatma şeklinde bi ağrı oldu canım kısa bi süre sonra geçti inş canım