- 2 Aralık 2023
- 1.239
- 1.436
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.101
GünaydınGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar yüreğim ağzımda gidip kan vermeye korkuyorum ama gideceğim sanırım.... Bana çok dua edin mutlu haber alayım ne olursunuz....Ne zaman açmı tok mu verdiğim önemli değil demi birazdan gideceğim hastaneye
Güzel haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar yüreğim ağzımda gidip kan vermeye korkuyorum ama gideceğim sanırım.... Bana çok dua edin mutlu haber alayım ne olursunuz....Ne zaman açmı tok mu verdiğim önemli değil demi birazdan gideceğim hastaneye
Dualarımız seninle canım testim çıktımıGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar yüreğim ağzımda gidip kan vermeye korkuyorum ama gideceğim sanırım.... Bana çok dua edin mutlu haber alayım ne olursunuz....Ne zaman açmı tok mu verdiğim önemli değil demi birazdan gideceğim hastaneye
Canım merhabalar , bugün kaçıncı günündü , istersen yarını bekle canım gününde yaptır , hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler bekliyoruzArkadaşlar merhaba. Benim test günüm yarın. Merak ettim sabah evde test yapayım dedim. Ama sonuç hatalı cikti. Test mi bozuktu ben mi beceremedim anlamadım. Yine yarına kaldı yani. acaba hastaneye gidip bugün yaptırsam mi diye de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Olumsuz bir sonuca hazır değilim. Nasıl hissedeceğimi bilmiyorum hiç.
Isallah iron butterfly' dan güzel haber gelir.
ne hata verdi testArkadaşlar merhaba. Benim test günüm yarın. Merak ettim sabah evde test yapayım dedim. Ama sonuç hatalı cikti. Test mi bozuktu ben mi beceremedim anlamadım. Yine yarına kaldı yani. acaba hastaneye gidip bugün yaptırsam mi diye de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Olumsuz bir sonuca hazır değilim. Nasıl hissedeceğimi bilmiyorum hiç.
Isallah iron butterfly' dan güzel haber gelir.
Climara forte menopoz olgusunu azalmak için östrojen hormonunu yükseltmek için kullanılıyor kuzum bende kullandımClimar Forte bant ne için kullanıyorsunuz1sevgi1 tüp bebek ilaçlari ne kadar tutuyor
Canım ben 5 kutu gonal f 900 5 kutuda cetrotide kullandım 30bine yakın gittiClimar Forte bant ne için kullanıyorsunuz1sevgi1 tüp bebek ilaçlari ne kadar tutuyor
Transfer günü ile birlikte 10. Gun bugün.Canım merhabalar , bugün kaçıncı günündü , istersen yarını bekle canım gününde yaptır , hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler bekliyoruz
Sadece sağ tarafta tek çizgi cikti. Normalde önce sol sonra pozitif sağ çıkması gerekmez mi. Kutunun üstünde bu şekilde çıktıysa hata vermiş demektir yeni bir test yapın yazıyordu. Ama bende başka test yoktu yapamadım.ne hata verdi test
Bu pozitif demek mi. Eğer öyleyse çok sevindim. Allah tamamına erdirsin isallah
Yaa ben sana demiştim hissediyorum diye hadi gözün aydın canm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiiin canııııımmm
hadi gözün aydın olsun inşallah Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ben de transfer sonrası 9. Günde vermiştim canım istersen verebilirsin de çıkar hayırlısıylaTransfer günü ile birlikte 10. Gun bugün.
Sadece sağ tarafta tek çizgi cikti. Normalde önce sol sonra pozitif sağ çıkması gerekmez mi. Kutunun üstünde bu şekilde çıktıysa hata vermiş demektir yeni bir test yapın yazıyordu. Ama bende başka test yoktu yapamadım.
Bu pozitif demek mi. Eğer öyleyse çok sevindim. Allah tamamına erdirsin isallah
Yaaa bitanem benimm allah dualarımızı kabul etti