2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Günaydın güzel haberler alalım bugün hep inşallah

Güzel haberlerle gel inşallah aç tok farketmiyor.

Arkadaşlar merhaba. Benim test günüm yarın. Merak ettim sabah evde test yapayım dedim. Ama sonuç hatalı cikti. Test mi bozuktu ben mi beceremedim anlamadım. Yine yarına kaldı yani. acaba hastaneye gidip bugün yaptırsam mi diye de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Olumsuz bir sonuca hazır değilim. Nasıl hissedeceğimi bilmiyorum hiç.
Isallah iron butterfly' dan güzel haber gelir.

Dualarımız seninle canım testim çıktımı

Canım merhabalar , bugün kaçıncı günündü , istersen yarını bekle canım gününde yaptır , hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler bekliyoruz

ne hata verdi test

Canım merhabalar , bugün kaçıncı günündü , istersen yarını bekle canım gününde yaptır , hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler bekliyoruz
Transfer günü ile birlikte 10. Gun bugün.

ne hata verdi test
Sadece sağ tarafta tek çizgi cikti. Normalde önce sol sonra pozitif sağ çıkması gerekmez mi. Kutunun üstünde bu şekilde çıktıysa hata vermiş demektir yeni bir test yapın yazıyordu. Ama bende başka test yoktu yapamadım.

Ben de transfer sonrası 9. Günde vermiştim canım istersen verebilirsin de çıkar hayırlısıyla

Eki Görüntüle 3348427
Allah'ım ne diyeceğim ne yapacağım bilmiyorum
Yaaa bitanem benimm allah dualarımızı kabul etti hayırlı olsun canım benüm bak hayırlı haberi aldık şimdi allahın izniyle güzel ilerler ve hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun ay sanki ben almışım gibi elim ayağıma dolandı sevinçten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…