2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim 1 ablam var bana dünyaya bedel ama bu tür konuları pek konuşamıyorum biraz onun kadar firişgen değilim herşeye ama. Burda çenem düşüyo
Bizde eşimle şimdi hava almak için dışarı çıkmıştık. Rastgele bi nöbetçi eczaneye girdik test aldım. Sabah yapıcam galiba unutmazsam ya da vazgeçmezsem
İnşallah çift çizgi görürsün canım mübarek cuma akşamı hepimize hayırlı olsun

Amin inşallah hepimiz artık pozitif görelim

Bana ayrılan sürenin de sonuna gelmişiz. Hakkımızda hayırlısı. Dualarımda olacaksınız yine de
Gerçekten çok üzüldüm sizin pozitif göreceğinize inanmıştım rabbim en yakın zamanda hayırlısıni kolaylıkla size ve isteyen herkese banada nasip etsin ne soylees3m bile acınızı dindirmez herseyin hayirlisi olsun

Canım hayırlı sabahlar hayırlı cumalar , Rabbim bu mübarek cuma gününde çok güzel haberler almayı nasip etsin Dualarımız seninle canım benim hiç farketmez aç tok

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım benim kalbimiz duamız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz
Amin canım 1 1buçuk saate çıkar dedi bakalım kan verirken belim ve kasıklarım ağrıdı dedim Allah'ım hayırlı haberin müjdesi olsun ne olur

Hadi kuzum hayırlı haberlerle dön inşallah Aç tok farketmez merak ve heyecanla seni bekliyorum tüm kalbimle dualarım seninle

duam senınle inşallah gönlune göre olsun bebek senınle olsun Allahım hiç bırımızın kucağını boş bırakmasın şu mübarek cuma gununde

Rabbim bu mübarek günde cumanın hatrına hayırlı sonuçlar nasip etsin heycanla seni bekliyorum elim kalbim duamı ediyorum birtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…