- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.081
Benim 1 ablam var bana dünyaya bedel ama bu tür konuları pek konuşamıyorum biraz onun kadar firişgen değilim herşeye ama. Burda çenem düşüyoBenim ne kız kardesim nede ablam var o yüzden pek kolay kolay kimseye içimi dökmez kimseye bişey anlatmazdim biraz ketumdum bu konuda sonra sizleri tanıdım ve dedimki bu kızlarda benim kader yoldaslarim sonra birbirimize destek olduk sahip çıktık. acısıyla tatlısıyla rabbim imtihanlarimizi kolaylastirsin
İnşallah çift çizgi görürsün canım mübarek cuma akşamı hepimize hayırlı olsunBizde eşimle şimdi hava almak için dışarı çıkmıştık. Rastgele bi nöbetçi eczaneye girdik test aldım. Sabah yapıcam galiba unutmazsamya da vazgeçmezsem
Amin inşallah hepimiz artık pozitif görelimBenim 1 ablam var bana dünyaya bedel ama bu tür konuları pek konuşamıyorum biraz onun kadar firişgen değilim herşeye ama. Burda çenem düşüyo
İnşallah çift çizgi görürsün canım mübarek cuma akşamı hepimize hayırlı olsun
Gerçekten çok üzüldüm sizin pozitif göreceğinize inanmıştım rabbim en yakın zamanda hayırlısıni kolaylıkla size ve isteyen herkese banada nasip etsin ne soylees3m bile acınızı dindirmez herseyin hayirlisi olsunBana ayrılan sürenin de sonuna gelmişiz. Hakkımızda hayırlısı. Dualarımda olacaksınız yine de
Canım hayırlı sabahlar hayırlı cumalar , Rabbim bu mübarek cuma gününde çok güzel haberler almayı nasip etsinGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar yüreğim ağzımda gidip kan vermeye korkuyorum ama gideceğim sanırım.... Bana çok dua edin mutlu haber alayım ne olursunuz....Ne zaman açmı tok mu verdiğim önemli değil demi birazdan gideceğim hastaneye
Verdim şimdiCanım hayırlı sabahlar hayırlı cumalar , Rabbim bu mübarek cuma gününde çok güzel haberler almayı nasip etsinDualarımız seninle canım benim hiç farketmez aç tok
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım benim kalbimiz duamız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruzVerdim şimdi
Amin canım 1 1buçuk saate çıkar dedi bakalım kan verirken belim ve kasıklarım ağrıdı dedim Allah'ım hayırlı haberin müjdesi olsun ne olurRabbim hayırlısını nasip etsin canım benim kalbimiz duamız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz
hadi hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz :)Verdim şimdi
Hadi inş rabbim cuma günü hürmetine inş pozitif sonucu göstersin cnmVerdim şimdi
Benim bile kalbim çarpıntı yaptıAmin canım 1 1buçuk saate çıkar dedi bakalım kan verirken belim ve kasıklarım ağrıdı dedim Allah'ım hayırlı haberin müjdesi olsun ne olur
Hadi kuzum hayırlı haberlerle dön inşallah Aç tok farketmez merak ve heyecanla seni bekliyorum tüm kalbimle dualarım seninleGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar yüreğim ağzımda gidip kan vermeye korkuyorum ama gideceğim sanırım.... Bana çok dua edin mutlu haber alayım ne olursunuz....Ne zaman açmı tok mu verdiğim önemli değil demi birazdan gideceğim hastaneye
kendı hastanen neden ücret alıyor ben ödemedım canım iki defa yaptırdımBen normalde kendi gittiğim hastanede vermek istedim cumartesi ama sözde doktor illa pazar demiş orada test 400 TL dediler yine tamamdım anlamadım neden illa günü
duam senınle inşallah gönlune göre olsun bebek senınle olsun Allahım hiç bırımızın kucağını boş bırakmasın şu mübarek cuma gunundeGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar yüreğim ağzımda gidip kan vermeye korkuyorum ama gideceğim sanırım.... Bana çok dua edin mutlu haber alayım ne olursunuz....Ne zaman açmı tok mu verdiğim önemli değil demi birazdan gideceğim hastaneye
Ay hadi mübarek cuma hürmetine güzel haberlerini duyalım inşallahVerdim şimdi
Bende 3. Gun gıttım 22 snde sonra aralık 7 de gel dedıler transferde 13 nde. 6 gun sonraÖyle miiii peki regl olup gittiğinizde transfer tarihi kaç gün sonra verdi
Ne yaptın canım cıktımı sonucAmin canım 1 1buçuk saate çıkar dedi bakalım kan verirken belim ve kasıklarım ağrıdı dedim Allah'ım hayırlı haberin müjdesi olsun ne olur
Canım dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorumAmin canım 1 1buçuk saate çıkar dedi bakalım kan verirken belim ve kasıklarım ağrıdı dedim Allah'ım hayırlı haberin müjdesi olsun ne olur
Rabbim bu mübarek günde cumanın hatrına hayırlı sonuçlar nasip etsin heycanla seni bekliyorum elim kalbim duamı ediyorum birtanemGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar yüreğim ağzımda gidip kan vermeye korkuyorum ama gideceğim sanırım.... Bana çok dua edin mutlu haber alayım ne olursunuz....Ne zaman açmı tok mu verdiğim önemli değil demi birazdan gideceğim hastaneye