- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.401
olucak elbet olucak böyle düşünme birgün bütün uğraşan insanların duası kabul olucak kendini sakın yıpratmaNeyi çok istersen o senin sınavın olur bu hayatta bende anne olmayı çok istedim olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olucak elbet olucak böyle düşünme birgün bütün uğraşan insanların duası kabul olucak kendini sakın yıpratmaNeyi çok istersen o senin sınavın olur bu hayatta bende anne olmayı çok istedim olmadı
Yarın mıydı test günün. Negatif görüp test gününe daha olanlar hiç üzülmeye gerek yok sonuçta drlar bizden iyi mi bilecek o tarihten önce istemiyorlar yapmamızı. Biz tutamıyoruz kendimizi doğal olarak ben de dün negatif gördüm hiç bir silik de olsa belirti yoktu bugün hafif oldu belli olmaz bekle bakalımEvet erken gebelik
ama senin için daha çok erken o yüzden ümitsizliğe sakın kapılma
10 Aralık da test günümYarın mıydı test günün. Negatif görüp test gününe daha olanlar hiç üzülmeye gerek yok sonuçta drlar bizden iyi mi bilecek o tarihten önce istemiyorlar yapmamızı. Biz tutamıyoruz kendimizi doğal olarak ben de dün negatif gördüm hiç bir silik de olsa belirti yoktu bugün hafif oldu belli olmaz bekle bakalım
Kapıldım gibiama senin için daha çok erken o yüzden ümitsizliğe sakın kapılma
Kaset test benim korkulu rüyam .her adet gecikmemde yapıp negativi gördüğüm için korkarım. O yüzden kandan yaptimCanım peki 7. Günü kaset testlerde yapmismiydin
Bana göre çok çok erken yaptın daha 6 gün var herkesinki erken gebelikte çıkmıyor zaten10 Aralık da test günüm
Çift olunca bilemedim aslında yapmayacaktım hevese geldimBana göre çok çok erken yaptın daha 6 gün var herkesinki erken gebelikte çıkmıyor zaten
Daha 6 gün var şuan çok erken. Çıksa da çok silik çıkardı belki herkesin bünyesi değişik tutma zamanı farklıdır hemen negatif diyip karar verme bir test ile. Markaya göre bile değişir duyarlılığı o testlerin sonradan pozitif gören çok var10 Aralık da test günüm
Ankara'ya gelecek arkadaşlar Hakan Turan kesinlikle İran caddesinde yeriYok cnm o dursun biz Ankara’da biraz araştıralım dedik
Kapılmaaa :) Biliyorsun ki benim taa kaçıncı gün idrar testinde çitf göründü :) Dur daha 6 gün daha sabır. Bir anda çıkar oKapıldım gibi
Öyle yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım olmayınca olmuyor maalesefBugün hiç güzel bi gün değil benimde içimde huzursuzluk var hemde öyle böyle değil Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu yapamayı nasip etsin ne yapalım
kuzum daha çok erken idrara geç düşüyor üzme kendini sakın, daha bi şey belli değil ki ve belli olması için çok erkenKapıldım gibi
Bana yasak dedilerKızlar bişey soracağım transfer öncesi ilişik için bişi dediler mi sizlere olsun yada olmasın gibi
Canım benim Rabbim hakkımızda ne eylerse güzel eyler çok zor tabi ki ama Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda yormadan kolaylıkla bir bebek nasip etsin inşallahKızlar maaalesef düşük gerçekleşmiş o kanama ile beta 1500 den 300 E düşmüş kese de yok inşallah sizler sağlıkla alırsınızı kucağınıza
Canımm üzüldüm ama Rabbim hayırlısıyla en güzel en doğru zamanda bir bebek nasip etsin inşallah Rabbim kolaylaştırsınKızlar olmadı olmadı 3.7
Canımm tebrik ederim Rabbim bu sürecini en güzel , hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsinerken yaptım 9. günümde yaptım 2 gün sonra tekrarlayacağım
Canımm kanı bekle , daha idrarda hiç belli olmaz Allahın izniyle güzel haberler al , bize de buradan yaz inşallahHiçbir şey çıkmadı elime almıştım kımıldat madan yapman gerekti dediler öylemi oluyor benmişim yanlış yaptim
Canımm Rabbim yardımcın olsun çıktın mı aldın geldin mi bebişiKızlar benim için dua edin. 3’te transferim var inşallah
Kuzumm daha idrarda çıkmaz ki ama kendini üzme , benim 8. Günün gecesi aşırı aşırı silik çıkmıştı ama ertesi gün kan iyi gelmişti. Canını hiç sıkma10 Aralık da test günüm
Canım benim Rabbim hayırlısını versin inşallah en yakın zamanda kolaylıkla kendiliğinden bir hamilelik olsun inşallahÖyle yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım olmayınca olmuyor maalesef
Hiç morelinizi bozmayın 2 katı artış gösterdiği sürece sıkıntı olmaz bekleyelim hayırlısı olmazçok sağol canım yapıyorum dualarımı allahım isteyen herkese de bana da sağlık hayırlı evlatlar ver diye.. benim doktorum 11. gün kan ver dedi. 11. güne kadar dayanıp o gün kan veririm ben de artık
Merhaba ne zaman transfer oldunuz10 Aralık da test günüm
Benimde bugün toplama işlemi oldu, 11 tane toplanmış, kaç tane döllenir yarın haber verecekmiş, cetrotide ile ilgili benimde fikrim yok, ben sabah cetrotide akşam gonalf olarak 11 gün iğne yaptım,İnşallahh kaliteli embriyolar oluşurr benden 10 yumurta toplanmıştı 5 tane embriyo oluşmuş 5. Gün :)) ben cetrotide kullanmadım o ne işe yarıyor acaba?
İnşallah canım inşallahinşallah