- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.361
Kızlar maaalesef düşük gerçekleşmiş o kanama ile beta 1500 den 300 E düşmüş kese de yok inşallah sizler sağlıkla alırsınızı kucağınıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin de 7 aralık değil miydi ? Erken mı verdin test? hayırlı olsun canım mutlulugunuz daim olsunKızlar sonuç çıktı pozitif Rabbim tamamına erdirsin hepimiz için![]()
Tebrik ederim canım saglicaklanilerlesin hamileliğin sağlıcakla kucağına alırdın insallah236,35 çıkmış sonucum :)
erken yaptım 9. günümde yaptım 2 gün sonra tekrarlayacağımCanım senin de 7 aralık değil miydi ? Erken mı verdin test? hayırlı olsun canım mutlulugunuz daim olsun
Bende şimdi gaza gelmiş oldumerken yaptım 9. günümde yaptım 2 gün sonra tekrarlayacağım
Ayyyyy maşallahKızlar dayanamadım sabaha kadar uyuyamadım gece çok fazla testle alakalı rüya görünce kalktım test yaptım ve bu şekilde çıktı artık strese sokmayacağım kendimi çünkü o benimle biliyorum perşembe günü kan testi vericem![]()
ben anladım sonra doktora yazdım hayırlı olsun dedi 2 gün sonra tekrarla dedi :)Bende şimdi gaza gelmiş oldumama sonucu anlar mıyız yani o değeri yoksa doktora mı hosterdın canım
Hissettim benBursa'da deprem oldu İstanbul'da sarsıntı Allah'ım sen yardım et bi an nefesim gitti![]()
Çok üzüldüm canım ama bi araştırma yapılması lazım çünkü senin hatırladığım kadarı ile bikere daha böle olmuştu bi sorun olabilir yaniKızlar maaalesef düşük gerçekleşmiş o kanama ile beta 1500 den 300 E düşmüş kese de yok inşallah sizler sağlıkla alırsınızı kucağınıza
Test günün bugün müydüKızlar olmadı olmadı3.7
Geçmiş olsun canım sana daHissettim ben
Hiç anlaşılmıyor çok puslu ,
Kamera iyi çekmemiş ama bir gölge dahi yok bembeyaz diTest günün bugün müydü
Geçmiş olsun canım sana da
Hiç anlaşılmıyor çok puslu ,![]()
Erken belki umutsuz olma hemenKamera iyi çekmemiş ama bir gölge dahi yok bembeyaz di
Evet