2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sende erken yapmışsın hemde 4 ben 6 da zor dayandım yapmamak için ama dayanamayıp yaptım 😔
Aynen işte seninkide benimkide erken arkadaşım ben gecen denemem 11. Gün kan değerim 23 hcg 2 gün sonra yani 14. Gün 46 16. Gün 101 olarak yükseldi hamileliğim oldu ama 4. Ayda benden kaynaklanan sebeble kan pıhtılasması sebebiyle kalbi durdu bu 3. Denemem bakalım ne olacak Rabbim hayırlısını nasip etsin vall

Neyse moral bozmak yok bekliyoruz kan verme tarihimizi 🙏🏻
Aynen 🙏

Ben de yaptım canim kocaman tek çizgi vardi kahroldum eşime ben söyledim umutlanmasin diye ilaçlarına devam et dedi sadece telefonu kapattik sonra evi toplarken tansiyonum dusmus koltuğa yığılmışim kedim yüzümü yalarken uyandım her sey bizler için hayırlı olsun inşallah ikimiz için de ne desem faydasiz kan verinceye kadar dua okumaktan başka çaremiz yok .

Benimde bugün toplama işlemi oldu, 11 tane toplanmış, kaç tane döllenir yarın haber verecekmiş, cetrotide ile ilgili benimde fikrim yok, ben sabah cetrotide akşam gonalf olarak 11 gün iğne yaptım,
Benim bir sorum olacak, ben bugün sabah yumurta toplama oldum, eve döndüm progestan kullanıyorum, bi de diğer bir ileç, çok fazla midem bulanıyor, meyve yada ekşi şeyler yiyerek biraz bastırıyorum, ama hiç grçrcrk gibi değil, sizde de aynı durum oldu mu?

İyiyim nasipten öteye yol yok bakalım

Daha var zaman dediğiniz gibi

Hevese geldim yaptım ama üzüldüm biraz eşim benden çok hevesli bu defa ona bu hayal kırıklığını yaşatmak istemiyorum 😔😔😔😔

😢😢😢😢

28 Kasım'da oldum 5.ci gün çift

Benim bir sorum olacak, ben bugün sabah yumurta toplama oldum, eve döndüm progestan kullanıyorum, bi de diğer bir ileç, çok fazla midem bulanıyor, meyve yada ekşi şeyler yiyerek biraz bastırıyorum, ama hiç grçrcrk gibi değil, sizde de aynı durum oldu mu?
Ben de mide bulantısı olmadı hiç ama progesteron baş dönmesi uyku yapıyor bende çok fena

Ben de mide bulantısı olmadı hiç ama progesteron baş dönmesi uyku yapıyor bende çok fena
Ben diğer bi tane ilaç ta kullanıyorum, bugün 3.gün , dün biraz azdı, bugün progesteron dan sonra çok fena bulantım var, bi de bir hafta olacak kabızlık yaşıyorum, yarın yine bu şekilde devam ederse doktora yazacağım

Test günün tam olarak ne zaman herkesin erkenden belli olacak diye bir kural yok son güne kadar umudu kesmeyin 🙏🏻 ben de hiç dikkat edemedim 3.günden itibaren dışardaydım
İşte ben ilk günden bu yana ayaktayım birde ilk gece oglum uyumadı baya strese girmiştim baya katılmıştım belki ondanda olmaz yok toparladım kendimi baya ya yeniden denerim Allah nasip ederse inşallah

Ben diğer bi tane ilaç ta kullanıyorum, bugün 3.gün , dün biraz azdı, bugün progesteron dan sonra çok fena bulantım var, bi de bir hafta olacak kabızlık yaşıyorum, yarın yine bu şekilde devam ederse doktora yazacağım
Progesterondan olabilir başka kullanan arkadaşım mide bulantısı yapıyor ben de demişti çünkü ağızdan mı kullanıyorsun öyle olunca yan etkisi daha fazla belli ediyor çünkü ben de fitil kullandığımda etmiyordu

5.ci gün çift embriyo 6.ci günüm
Ben mi etkiledim keşke yapmasaydın ama toparla kendini şimdi çıkmadı ama inşallah ilerleyen günlerde bizimkide pozitif olur allahtan ümit kesilmez ayrıca ne geliyorsa allahtan Allah hayırlısını sagliklisi versin hepimize en önemli şey bu benim tek teselli bulduğum şey budur hayırlısı sagliklisi olsun

Üzüldüm biraz yalan değil ama dediğim gibi nasipten öteye yol yok umarım pozitife döner artık yapmayıp test gününü bekleyeceğim cuma yada cumartesi kan veririm pazara geliyor 10u
Merhaba canım her kadının bünyesi farklı benim arkadaşım da erken gebelik testinde negatif çıkmıştı kan verince pozitif olduğunu öğrendi şuan gayet sağlıklı o yüzden üzülme Rabbim ne eylerse güzel eyler inşallah kan testinde pozitifi görürsün bebeğin sana geç olsa da sımsıkı tutunur inşallah

X