2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar dayanamadım sabaha kadar uyuyamadım gece çok fazla testle alakalı rüya görünce kalktım test yaptım ve bu şekilde çıktı artık strese sokmayacağım kendimi çünkü o benimle biliyorum perşembe günü kan testi vericem 🙏🥰
Canım benim çok çok çok sevindim ❤ güzel haber gelir diye beklediklerimden biriydin çok şükür gözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun ❤🙏

am
Canım benim çok çok çok sevindim ❤ güzel haber gelir diye beklediklerimden biriydin çok şükür gözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olsa
Canım benim çok çok çok sevindim ❤ güzel haber gelir diye beklediklerimden biriydin çok şükür gözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun ❤🙏

aminnn çok teşekkür ederim bende beklemiyordum bu kadar ağrı nedeni ile ve belim karnım hala çok ağrıyor :)

Çok üzüldüm canım ama bi araştırma yapılması lazım çünkü senin hatırladığım kadarı ile bikere daha böle olmuştu bi sorun olabilir yani
Evet onun da kalbi durmuştu genetik test verdik ilkinde temiz çıktı kan sulandırıcı da kullandım anlamadım bende bişey demedi doktor ilaçları kes dedi sadece

Eşim burayı okur mu bilmem inşallah olursa okumaz bende erken gebelik testi yaptım az önce kocaman tek bir çizgi çıktı.... Umudum gitti biraz ne desem nasıl yapsam bilmiyorum neden neden diye sorgulamaktan çok çok yoruldum 😔😔😔😔
Erken gebelik testi miydi markasına göre bile değişiyor hassas olmuyor bazı testler belli olmaz yine de 😞

Kamera iyi çekmemiş ama bir gölge dahi yok bembeyaz

Hayırlısı olsun hiç dikkat edemedim sadece onun için kızıyorum kendime
Test günün tam olarak ne zaman herkesin erkenden belli olacak diye bir kural yok son güne kadar umudu kesmeyin 🙏🏻 ben de hiç dikkat edemedim 3.günden itibaren dışardaydım

X