- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.421
İnşallah yoktan var eden rabbim var bizide güldürür inşallaholucak elbet olucak böyle düşünme birgün bütün uğraşan insanların duası kabul olucak kendini sakın yıpratma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yoktan var eden rabbim var bizide güldürür inşallaholucak elbet olucak böyle düşünme birgün bütün uğraşan insanların duası kabul olucak kendini sakın yıpratma
Anne olmayı kim istemiyor ki üzülme lütfen hepimizin yarası aynı
bana da yasak dediler hatta şeyden beri opudan beri yasak bize öncesinde de zaten perhizliydik ama bi doktor sevişmek kaygıyı azaltır diyorBana yasak dediler
İyiyim nasipten öteye yol yok bakalımKapılmaaa :) Biliyorsun ki benim taa kaçıncı gün idrar testinde çitf göründü :) Dur daha 6 gün daha sabır. Bir anda çıkar o
Daha var zaman dediğiniz gibikuzum daha çok erken idrara geç düşüyor üzme kendini sakın, daha bi şey belli değil ki ve belli olması için çok erken
Hevese geldim yaptım ama üzüldüm biraz eşim benden çok hevesli bu defa ona bu hayal kırıklığını yaşatmak istemiyorumCanım benim Rabbim hakkımızda ne eylerse güzel eyler çok zor tabi ki ama Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda yormadan kolaylıkla bir bebek nasip etsin inşallah
Canımm üzüldüm ama Rabbim hayırlısıyla en güzel en doğru zamanda bir bebek nasip etsin inşallah Rabbim kolaylaştırsın
Canımm tebrik ederim Rabbim bu sürecini en güzel , hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin
Canımm kanı bekle , daha idrarda hiç belli olmaz Allahın izniyle güzel haberler al , bize de buradan yaz inşallah
Canımm Rabbim yardımcın olsun çıktın mı aldın geldin mi bebişi
Kuzumm daha idrarda çıkmaz ki ama kendini üzme , benim 8. Günün gecesi aşırı aşırı silik çıkmıştı ama ertesi gün kan iyi gelmişti. Canını hiç sıkma
Canım benim Rabbim hayırlısını versin inşallah en yakın zamanda kolaylıkla kendiliğinden bir hamilelik olsun inşallah
Olumsuz kızlar cok üzgünüm 0.2 cıkmış
28 Kasım'da oldum 5.ci gün çiftMerhaba ne zaman transfer oldunuz
Canım benimm hiç belli olmaz ki daha hiç kendini üzme hem çok su içiyoruz , o kadar doğal ki çıkmaması sen kendini üzme lütfen daha kan gününe bile 6 gün varİyiyim nasipten öteye yol yok bakalım
Daha var zaman dediğiniz gibi
Hevese geldim yaptım ama üzüldüm biraz eşim benden çok hevesli bu defa ona bu hayal kırıklığını yaşatmak istemiyorum
28 Kasım'da oldum 5.ci gün çift
Üzüldüm biraz yalan değil ama dediğim gibi nasipten öteye yol yok umarım pozitife döner artık yapmayıp test gününü bekleyeceğim cuma yada cumartesi kan veririm pazara geliyor 10uCanım benimm hiç belli olmaz ki daha hiç kendini üzme hem çok su içiyoruz , o kadar doğal ki çıkmaması sen kendini üzme lütfen daha kan gününe bile 6 gün var
Bende 30 kasım taze transfer çift oldum 12 si test günüm. Bygün transfer günüm hariç 4. Günüm test taptım tek çizgi çıktı benimdeİyiyim nasipten öteye yol yok bakalım
Daha var zaman dediğiniz gibi
Hevese geldim yaptım ama üzüldüm biraz eşim benden çok hevesli bu defa ona bu hayal kırıklığını yaşatmak istemiyorum
28 Kasım'da oldum 5.ci gün çift
Sende erken yapmışsın hemde 4 ben 6 da zor dayandım yapmamak için ama dayanamayıp yaptımBende 30 kasım taze transfer çift oldum 12 si test günüm. Bygün transfer günüm hariç 4. Günüm test taptım tek çizgi çıktı benimde
Vala aldım eve doğru gidiyorumCanım benim Rabbim hakkımızda ne eylerse güzel eyler çok zor tabi ki ama Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda yormadan kolaylıkla bir bebek nasip etsin inşallah
Canımm üzüldüm ama Rabbim hayırlısıyla en güzel en doğru zamanda bir bebek nasip etsin inşallah Rabbim kolaylaştırsın
Canımm tebrik ederim Rabbim bu sürecini en güzel , hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin
Canımm kanı bekle , daha idrarda hiç belli olmaz Allahın izniyle güzel haberler al , bize de buradan yaz inşallah
Canımm Rabbim yardımcın olsun çıktın mı aldın geldin mi bebişi
Kuzumm daha idrarda çıkmaz ki ama kendini üzme , benim 8. Günün gecesi aşırı aşırı silik çıkmıştı ama ertesi gün kan iyi gelmişti. Canını hiç sıkma
Canım benim Rabbim hayırlısını versin inşallah en yakın zamanda kolaylıkla kendiliğinden bir hamilelik olsun inşallah
İnşallah canım benim olumlu düşün inşallah bebişlerin seninledir , bence idrar için çok erken her bünye farklı ancak daha kana karışıyor olabilir Cuma ya da cumartesi hayırlı sonuçlar alalım canım inşallahÜzüldüm biraz yalan değil ama dediğim gibi nasipten öteye yol yok umarım pozitife döner artık yapmayıp test gününü bekleyeceğim cuma yada cumartesi kan veririm pazara geliyor 10u
Maşallah canımm Rabbim tamamına erdirsin kan günün ne zaman hayırlısıylaVala aldım eve doğru gidiyorum
Amin canım amin inşallah sağolİnşallah canım benim olumlu düşün inşallah bebişlerin seninledir , bence idrar için çok erken her bünye farklı ancak daha kana karışıyor olabilir Cuma ya da cumartesi hayırlı sonuçlar alalım canım inşallah
lütfen üzme kendini. Burda bir çoğumuz senden enerji alıyoruz Dayanamayıp erken yapmışsın testi daha zamanın var. Dinlenip güzel ve olumlu düşünmeye yönel lütfen DualarımdasınÇift olunca bilemedim aslında yapmayacaktım hevese geldim
Ah ben sana ne dedim kulaklarını çekicem seninSende erken yapmışsın hemde 4 ben 6 da zor dayandım yapmamak için ama dayanamayıp yaptım
İyiyim canım yapacak bişey yok acele ederseniz böyle olur dedi sanırım bakalım bekleyeceğim artık gerisi takdiri ilahilütfen üzme kendini. Burda bir çoğumuz senden enerji alıyoruz Dayanamayıp erken yapmışsın testi daha zamanın var. Dinlenip güzel ve olumlu düşünmeye yönel lütfen Dualarımdasın
Aynen işte seninkide benimkide erken arkadaşım ben gecen denemem 11. Gün kan değerim 23 hcg 2 gün sonra yani 14. Gün 46 16. Gün 101 olarak yükseldi hamileliğim oldu ama 4. Ayda benden kaynaklanan sebeble kan pıhtılasması sebebiyle kalbi durdu bu 3. Denemem bakalım ne olacak Rabbim hayırlısını nasip etsinSende erken yapmışsın hemde 4 ben 6 da zor dayandım yapmamak için ama dayanamayıp yaptım
İnşallah canım inşallah. 14’ünde canımMaşallah canımm Rabbim tamamına erdirsin kan günün ne zaman hayırlısıyla
Napim dayanamadım yapmayacağım derken bir anda eczanede buldum kendimiAh ben sana ne dedim kulaklarını çekicem senin
Yapmayın kızlar kana bile çok geç geçiyorken idrar testinde nasıl çıksınBende 30 kasım taze transfer çift oldum 12 si test günüm. Bygün transfer günüm hariç 4. Günüm test taptım tek çizgi çıktı benimde
Neyse moral bozmak yok bekliyoruz kan verme tarihimiziNapim dayanamadım yapmayacağım derken bir anda eczanede buldum kendimi