2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kapılmaaa :) Biliyorsun ki benim taa kaçıncı gün idrar testinde çitf göründü :) Dur daha 6 gün daha sabır. Bir anda çıkar o :KK66:
İyiyim nasipten öteye yol yok bakalım
kuzum daha çok erken idrara geç düşüyor üzme kendini sakın, daha bi şey belli değil ki ve belli olması için çok erken
Daha var zaman dediğiniz gibi
Canım benim Rabbim hakkımızda ne eylerse güzel eyler çok zor tabi ki ama Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda yormadan kolaylıkla bir bebek nasip etsin inşallah 🤲🏻

Canımm üzüldüm ama Rabbim hayırlısıyla en güzel en doğru zamanda bir bebek nasip etsin inşallah Rabbim kolaylaştırsın 🤲🏻😔

Canımm tebrik ederim Rabbim bu sürecini en güzel , hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin 🤲🏻🌸

Canımm kanı bekle , daha idrarda hiç belli olmaz Allahın izniyle güzel haberler al , bize de buradan yaz inşallah 🤲🏻❤️

Canımm Rabbim yardımcın olsun çıktın mı aldın geldin mi bebişi ♥️♥️♥️

Kuzumm daha idrarda çıkmaz ki ama kendini üzme , benim 8. Günün gecesi aşırı aşırı silik çıkmıştı ama ertesi gün kan iyi gelmişti. Canını hiç sıkma 💐🫶🏼

Canım benim Rabbim hayırlısını versin inşallah en yakın zamanda kolaylıkla kendiliğinden bir hamilelik olsun inşallah 💐🤲🏻
Hevese geldim yaptım ama üzüldüm biraz eşim benden çok hevesli bu defa ona bu hayal kırıklığını yaşatmak istemiyorum 😔😔😔😔
Olumsuz kızlar cok üzgünüm 0.2 cıkmış
😢😢😢😢
Merhaba ne zaman transfer oldunuz
28 Kasım'da oldum 5.ci gün çift

Hevese geldim yaptım ama üzüldüm biraz eşim benden çok hevesli bu defa ona bu hayal kırıklığını yaşatmak istemiyorum 😔😔😔😔

😢😢😢😢

Canım benimm hiç belli olmaz ki daha hiç kendini üzme 🌸🫶🏼 hem çok su içiyoruz , o kadar doğal ki çıkmaması ♥️ sen kendini üzme lütfen daha kan gününe bile 6 gün var 🫶🏼🫶🏼

Canım benimm hiç belli olmaz ki daha hiç kendini üzme 🌸🫶🏼 hem çok su içiyoruz , o kadar doğal ki çıkmaması ♥️ sen kendini üzme lütfen daha kan gününe bile 6 gün var 🫶🏼🫶🏼
Üzüldüm biraz yalan değil ama dediğim gibi nasipten öteye yol yok umarım pozitife döner artık yapmayıp test gününü bekleyeceğim cuma yada cumartesi kan veririm pazara geliyor 10u

😢😢😢😢

Bende 30 kasım taze transfer çift oldum 12 si test günüm. Bygün transfer günüm hariç 4. Günüm test taptım tek çizgi çıktı benimde 🫣

Canım benim Rabbim hakkımızda ne eylerse güzel eyler çok zor tabi ki ama Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda yormadan kolaylıkla bir bebek nasip etsin inşallah 🤲🏻

Canımm üzüldüm ama Rabbim hayırlısıyla en güzel en doğru zamanda bir bebek nasip etsin inşallah Rabbim kolaylaştırsın 🤲🏻😔

Canımm tebrik ederim Rabbim bu sürecini en güzel , hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin 🤲🏻🌸

Canımm kanı bekle , daha idrarda hiç belli olmaz Allahın izniyle güzel haberler al , bize de buradan yaz inşallah 🤲🏻❤️

Canımm Rabbim yardımcın olsun çıktın mı aldın geldin mi bebişi ♥️♥️♥️

Kuzumm daha idrarda çıkmaz ki ama kendini üzme , benim 8. Günün gecesi aşırı aşırı silik çıkmıştı ama ertesi gün kan iyi gelmişti. Canını hiç sıkma 💐🫶🏼

Canım benim Rabbim hayırlısını versin inşallah en yakın zamanda kolaylıkla kendiliğinden bir hamilelik olsun inşallah 💐🤲🏻
Vala aldım eve doğru gidiyorum 🙈

Üzüldüm biraz yalan değil ama dediğim gibi nasipten öteye yol yok umarım pozitife döner artık yapmayıp test gününü bekleyeceğim cuma yada cumartesi kan veririm pazara geliyor 10u
İnşallah canım benim olumlu düşün inşallah bebişlerin seninledir , bence idrar için çok erken ❤️ her bünye farklı ancak daha kana karışıyor olabilir 💐 Cuma ya da cumartesi hayırlı sonuçlar alalım canım inşallah 😍😍

lütfen üzme kendini. Burda bir çoğumuz senden enerji alıyoruz 🫶🏻 Dayanamayıp erken yapmışsın testi daha zamanın var. Dinlenip güzel ve olumlu düşünmeye yönel lütfen ❤️ Dualarımdasın
İyiyim canım yapacak bişey yok acele ederseniz böyle olur dedi sanırım 🤗 bakalım bekleyeceğim artık gerisi takdiri ilahi

Sende erken yapmışsın hemde 4 ben 6 da zor dayandım yapmamak için ama dayanamayıp yaptım 😔
Aynen işte seninkide benimkide erken arkadaşım ben gecen denemem 11. Gün kan değerim 23 hcg 2 gün sonra yani 14. Gün 46 16. Gün 101 olarak yükseldi hamileliğim oldu ama 4. Ayda benden kaynaklanan sebeble kan pıhtılasması sebebiyle kalbi durdu bu 3. Denemem bakalım ne olacak Rabbim hayırlısını nasip etsin

X