2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar ben yarını bekleyemedim kan vermeye gittim. Değer biraz düşük ama çok şükür pozitif 🤭🙏 salı günü yani 4 gün sonra dr'un test yaptır dediği gün tekrar gideceğim. Biraz buruk bir sevinç yaşıyorum ama 8.gün diye kendimi avutuyorum. Darısı haber bekleyen herkesin başına. Umarım yüksek yüksek değerlerle öğrenirsiniz doya doya yaşarsınız sevincinizi 🙏🙏🙏
Kaç gelmiş değerin pozitif olmana sevindim canım erken vermişsin yükselir tabi ki muhakkak tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım belirtiler nelerdi ?
Transferin 4,5,6.günleri kasık ağrısı ve kramplar yaşadım. Dün garip bir şekilde 7.gün hiç kramp falan olmadı. Göğüs hassasiyeti transfer öncesinden beri var zaten, iğnelerden dolayı muhtemelen. Asıl bugün adet sancısı yaşadım resmen. Yarını bekleyemedim koştur koştur kan verdim. Sonucu öğrenir öğrenmez benim adet sancıları yok oldu 🤭

Kızlar ben yarını bekleyemedim kan vermeye gittim. Değer biraz düşük ama çok şükür pozitif 🤭🙏 salı günü yani 4 gün sonra dr'un test yaptır dediği gün tekrar gideceğim. Biraz buruk bir sevinç yaşıyorum ama 8.gün diye kendimi avutuyorum. Darısı haber bekleyen herkesin başına. Umarım yüksek yüksek değerlerle öğrenirsiniz doya doya yaşarsınız sevincinizi 🙏🙏🙏
Kac çıktı.Hayirli olsun.🤲Sağlıkla kucağına al Benim son denemem negatif çıktı.cok üzgünüm ben...son denemeydi çünkü menepoiza girmek uzereyim

Transferin 4,5,6.günleri kasık ağrısı ve kramplar yaşadım. Dün garip bir şekilde 7.gün hiç kramp falan olmadı. Göğüs hassasiyeti transfer öncesinden beri var zaten, iğnelerden dolayı muhtemelen. Asıl bugün adet sancısı yaşadım resmen. Yarını bekleyemedim koştur koştur kan verdim. Sonucu öğrenir öğrenmez benim adet sancıları yok oldu 🤭
Maşallah canım sağlıcakla ilerlesin sürecin inşallah.
Evde testin var mı yapacak misin ? Bu değerlerle evde çıkar mı acaba ?

Maşallah canım sağlıcakla ilerlesin sürecin inşallah.
Evde testin var mı yapacak misin ? Bu değerlerle evde çıkar mı acaba ?
Amin canım inşallah 🌸🙏 yok valla salıya kadar hiç bir şey yapmayacağım. Belki buradan da uzak dururum. Okuduklarım moralimi bozdu. Kimyasal gebelikten korkuyorum şuan

Baksana çıkan varmis kuzum bi de senin 3 embriyo transferi olmus çıkar bence😍🧿🙏
3 embriyo ama normalde 2 tanesi kaliteli 1 tanesi orta kaliteliydi çözülünce 1 tanesi kaliteli 2 tanesi orta kaliteliyr düşmüş oyüzden 3nü transfer etmişti dokturum 🥺 yarın 3 günde bir vurulan lugesro iğnesi var akşam acile gittiğimizde kan vericem ne olur dua edün benim için çok korkuyorum şuan karnımın tam ortasında iğne batar gibi ağrılarım var 🥺

Yasin kaçtı?Kaçıncı gün embriyosu?
Yaş 33 . İlk deneme 3.gün çift embriyo transferi. Benim 7 yaşında bir oğlum var. Belirgin bir sorun yok elimde ve bende. Oğlumdan sonra 3 kaybım oldu. Bizde tüp bebeğe karar verdik. Siz kaç yaşındasınız kaç denediniz sorun neyden kaynaklanıyor belli mi

X