2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çok üzüldüm keşke sizi teselli edebilsem ama yumurta çıkmıyorsa ne denir bilmiyorum😔 Rabbimin bir bildiği vardır Rabbim size başka güzellikler sunsun inşallah 🙏🌸🙏
Benim progesterion iğne bitti diğerleri var eşim devam et ozaman yine bakarız diyor göbekten iğne olmadan fitillere oksapara estrafeme devam mı etsem .yada boşa mı olur.@0. Gün kesinmidir

Biraz geç oldu bugün buraya gelmem ama pozitif haberimle geldim inşallah beta değerim 278 çıktı 🧿🧿🧿🧿🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 herşey yolunda şimdilik çok şükür ilaçları aynen kullanmaya devam pazartesi bi test daha verelim dedi merkezdeki hemşire artışımız nasılmış görelim diye buradaki doktorum da çarşamba günü gel bi muayene edelim biraz erken olur ama belki küçük nir kese görebiliriz dedi 😍😍😍😍😍😍 çift transfer oldum ama ikiz olup olmadığı en net keselerle belli olur dedi
Ayy gözün aydın kuzum ya darısı bizlere olsun inşallah 🩵🩷🩵🩷🩵🩷

Kızlar ben yarını bekleyemedim kan vermeye gittim. Değer biraz düşük ama çok şükür pozitif 🤭🙏 salı günü yani 4 gün sonra dr'un test yaptır dediği gün tekrar gideceğim. Biraz buruk bir sevinç yaşıyorum ama 8.gün diye kendimi avutuyorum. Darısı haber bekleyen herkesin başına. Umarım yüksek yüksek değerlerle öğrenirsiniz doya doya yaşarsınız sevincinizi 🙏🙏🙏
Çok sevindim senin adına tebrik ederim darısı bütün bekleyenlere olsun🩵🩷🩵🩷🩵🩷🩵🩷

Benim progesterion iğne bitti diğerleri var eşim devam et ozaman yine bakarız diyor göbekten iğne olmadan fitillere oksapara estrafeme devam mı etsem .yada boşa mı olur.@0. Gün kesinmidir
Ne diyorsunuz kızlar acele cevap yazın vakit geçiyor yapmayimmi Dr sekreteri birka dedi Dr antalyadaymis pzt ararmis duam arasaydiya yani acim tazeyken.Tabi o da akilli

30 yaş 2. Deneme 3.gün emb 14 Kasım transfer oldum 26 so test günüm

Merhaba hayırlı olsun devamı gelsin sağlıkla inşallah❤️ keseyi kaçıncı günde gördü doktor ya da hafta olarak kaç haftalıksınız

Benimde 4. Günüm bugün 😌 Hafiften regl sancısı gibi ağrım oluyor bazen, göğüslerde şişlik oldu. Bana da korku geliyor arada ya olmazsa diye ama olumlu düşünmeye çalışıyorum 🌸 Genellikle yatıyorum dinleniyorum. Rabbim bu yoldaki herkesin kucağına sağlıklı bebiş versin 🤍
Günde 1 kez prolutex iğne ve ecopirin, sabah akşam Duphaston, 3 kere de progestan fitil kullanıyorum. Belki de ilaçların etkileridir 🤷🏻‍♀️

Benimde 4. Günüm bugün 😌 Hafiften regl sancısı gibi ağrım oluyor bazen, göğüslerde şişlik oldu. Bana da korku geliyor arada ya olmazsa diye ama olumlu düşünmeye çalışıyorum 🌸 Genellikle yatıyorum dinleniyorum. Rabbim bu yoldaki herkesin kucağına sağlıklı bebiş versin 🤍
Günde 1 kez prolutex iğne ve ecopirin, sabah akşam Duphaston, 3 kere de progestan fitil kullanıyorum. Belki de ilaçların etkileridir 🤷🏻‍♀️
Bende aynı şekilde aynı ilaçları kullanıyorum artı olarak oksapar iğne kullanıyorum. Bugün beşinci günüm Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın 🙏🏻

3 embriyo ama normalde 2 tanesi kaliteli 1 tanesi orta kaliteliydi çözülünce 1 tanesi kaliteli 2 tanesi orta kaliteliyr düşmüş oyüzden 3nü transfer etmişti dokturum 🥺 yarın 3 günde bir vurulan lugesro iğnesi var akşam acile gittiğimizde kan vericem ne olur dua edün benim için çok korkuyorum şuan karnımın tam ortasında iğne batar gibi ağrılarım var 🥺
Tamam canim tabii ederiz mutlaka yaz bize 🙏🧿

Yaaa çook ama çookk mutlu oldum kendim pozitif almış kadar oldum hayırlı olsun kuzum benim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 😍😍🙈🙈🙏🙏🙏🧿🧿
Amin inşallah canım benim burada öyle çok yakınlaşıyoruz ki bizim derdimizden yine biz anlıyoruz kocaman bir aile oluyoruz resmen inşallah hepimizin hayırlı sonuçlarıyla nice sevinçli haberler alırız Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿🧿🧿🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Sağol canım Allah razı olsun transfer ın 8.günü 21,5 çıktı. Biraz buruğum ama takılmamaya çalişiyorum🥲
Buruk olma kuzum bence sonuçta erken vermişsin ben 11.gün test verdim diye doktorum neden yarını beklemedin dedi bana sabırsız kızım diyo dedim sabırsızlıktan değil hafta sonu acilde bakmıyor dediler diye gittim dedim yarın görseydik daha da yüksek çıkardı diyo düşün bir gün önce vermeme bile kızdı doktor bir günle daha yüksek değer görürdük diye demem o ki bir günde bile değer değişiyorsa senin daha test gününe 4 gün var bence yükselecek hiç takma kuzum maşallah bebişin sana tutunmuş öyle düşün 🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Merhaba kızlar aranızda yeniyim. İlk kez tüp bebek deniyoruz. 27 kasımda 5. Gün embiryo transferi oldum. 3. Kaşık ağrım oldu bu günde göğsümde şişlik var. Bilgilerinize ihtiyacım var sizce idrar testini ne zaman yapabilirim bu belirtiler olumlu mu
Merhaba. Aynı durumdayız 😊 Hemşirem bana 10. Gün kan testi yapabilirsin demişti. İdrar testinde emin değilim ama erken yapan arkadaşlar var

Bugün Transfer öncesi kontrol için gittim. 7 aralıkta transfer planlanıyordu ancak rahim istenen kalınlığa ulaşmamış. Estrofemi günde 6 taneye çıkardılar. Ayrıca redostim adında bir hap verdiler. Rahim kalınlığını istenen kalınlığa gelmediği için transferi iptal edilen oldu mu

3 embriyo ama normalde 2 tanesi kaliteli 1 tanesi orta kaliteliydi çözülünce 1 tanesi kaliteli 2 tanesi orta kaliteliyr düşmüş oyüzden 3nü transfer etmişti dokturum 🥺 yarın 3 günde bir vurulan lugesro iğnesi var akşam acile gittiğimizde kan vericem ne olur dua edün benim için çok korkuyorum şuan karnımın tam ortasında iğne batar gibi ağrılarım var 🥺
Dualarım seninle 🤍 inşallah güzel haberini alıcaz burda hep beraber 🌸

X