2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Günaydın şekerler :KK200:
Bende şimdi doktorumu bekliyorum.Bakalım transfer hazırlığına geçecek miyiz?
Burda bir yerde hepimiz adına dua ettim.Öyle bir topik olsun ki herkes çok şükür oldu mutluluğunu yaşasın amin🌸🤲🏻🥰

Günaydın şekerler :KK200:
Bende şimdi doktorumu bekliyorum.Bakalım transfer hazırlığına geçecek miyiz?
Burda bir yerde hepimiz adına dua ettim.Öyle bir topik olsun ki herkes çok şükür oldu mutluluğunu yaşasın amin🌸🤲🏻🥰
Günaydın bitanem hadi hayırlı haberler olsun inşallah bütün dualarım seninle 💘

Abdullah göymende aşılama yaptım tutmadı. Daha sonra prof.dr Hakan Kıran a geldim . İki aşılama yaptım tutmadı tüp bebeğe başladım. Amh düşük diye iki opu yaptım. İlk transferimi Haziran'da yaptım tuttu ama bebeklerin kalbi durdu. Rahmi dinlendirdik. Şimdi son kalan yumurtalarımı bu ay transfer edecem. İnşallah tutarda sağlıklı gebelikler olur. Yine aynı şeyleri yaşarsam bu sefer doktor değiştirmeyi düşünürüm. Kısmet herşey
şuan hakn kıran ile devam ediyorsunuz doğru mu anladım? inşallah gerek kalmaz bu sefer bebekleriniz size sımsıkı tutunur🥰

Doktor kontrolümü oldum. 2 doz bir ay aralıklarla Lucrin depot yapılmıştım.Regl olmuyorum
Rahim duvarım gayet kalınmış.Transfer hazırlığına giriyoruz😍

Hemşireleri bekliyorum.Allahım sen hayırlısını kolaylıkla nasip et amin🥰🌸🥹🤲🏻

Doktor kontrolümü oldum. 2 doz bir ay aralıklarla Lucrin depot yapılmıştım.Regl olmuyorum

Ayyyy gözyaşlarım pıt....
Allah'ım sen hayırlı güzel kapılar aç yarabbim kimsesizlerin kimsesi sensin 🌹🌹🌹🌹🌹

canım hayırlısı olsun inşallah bende lucrin vuruldum ama adetin 2. günü tek doz sonra olmadım bidaha 4ekim kontrolüm senin ne zaman olmuştu bu iğne

X