- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 28
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Demleyip iç kuzum zencefil bende etkili baya kekik de hep duydum adet söktürüyo diyeNasıl yapılıyor deneyeceğim karnım da şiş rahatlarım belki yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demleyip iç kuzum zencefil bende etkili baya kekik de hep duydum adet söktürüyo diyeNasıl yapılıyor deneyeceğim karnım da şiş rahatlarım belki yaa
Şuan annemin evindeyim akşama kendi evime geçip yapacağım inşallahDemleyip iç kuzum zencefil bende etkili baya kekik de hep duydum adet söktürüyo diye
Tamam canım inşallah fayda görürsün Ben de yarın adet olabilirim heyecan sardıŞuan annemin evindeyim akşama kendi evime geçip yapacağım inşallah
Keşke bende olup rahatlsam yaaa vallaTamam canım inşallah fayda görürsün Ben de yarın adet olabilirim heyecan sardı
Sen bi de bi regl daha bekliceksin dimi canımKeşke bende olup rahatlsam yaaa valla
Karışık biraz benim durumSen bi de bi regl daha bekliceksin dimi canım
Günaydın bitanem hadi hayırlı haberler olsun inşallah bütün dualarım seninleGünaydın şekerler
Bende şimdi doktorumu bekliyorum.Bakalım transfer hazırlığına geçecek miyiz?
Burda bir yerde hepimiz adına dua ettim.Öyle bir topik olsun ki herkes çok şükür oldu mutluluğunu yaşasın amin
Canımsın pokişimmm aminnn aminnnnGünaydın bitanem hadi hayırlı haberler olsun inşallah bütün dualarım seninle
Gözüm kulağım burada hadi bakalımCanımsın pokişimmm aminnn aminnnn
şuan hakn kıran ile devam ediyorsunuz doğru mu anladım? inşallah gerek kalmaz bu sefer bebekleriniz size sımsıkı tutunurAbdullah göymende aşılama yaptım tutmadı. Daha sonra prof.dr Hakan Kıran a geldim . İki aşılama yaptım tutmadı tüp bebeğe başladım. Amh düşük diye iki opu yaptım. İlk transferimi Haziran'da yaptım tuttu ama bebeklerin kalbi durdu. Rahmi dinlendirdik. Şimdi son kalan yumurtalarımı bu ay transfer edecem. İnşallah tutarda sağlıklı gebelikler olur. Yine aynı şeyleri yaşarsam bu sefer doktor değiştirmeyi düşünürüm. Kısmet herşey
Öyle mi diyorsun çarşambaya kadar dayanmaya çalışayımBence 6.cı gün test yap Themiscan
Şimdi yapma eğer varsa yinede negatif çıkarsa üzülürsün.. yani yine sen bilirsin canısıÖyle mi diyorsun çarşambaya kadar dayanmaya çalışayım
bencede dayan canım sonra üzülüyor insan durduk yere ben hep sabrettim hiç yapmadım iki transferimde de Allah büyükÖyle mi diyorsun çarşambaya kadar dayanmaya çalışayım
Ayyyy gözyaşlarım pıt....Doktor kontrolümü oldum. 2 doz bir ay aralıklarla Lucrin depot yapılmıştım.Regl olmuyorum
Rahim duvarım gayet kalınmış.Transfer hazırlığına giriyoruz
Hemşireleri bekliyorum.Allahım sen hayırlısını kolaylıkla nasip et amin
canım hayırlısı olsun inşallah bende lucrin vuruldum ama adetin 2. günü tek doz sonra olmadım bidaha 4ekim kontrolüm senin ne zaman olmuştu bu iğneDoktor kontrolümü oldum. 2 doz bir ay aralıklarla Lucrin depot yapılmıştım.Regl olmuyorum
Rahim duvarım gayet kalınmış.Transfer hazırlığına giriyoruz
Hemşireleri bekliyorum.Allahım sen hayırlısını kolaylıkla nasip et amin
canımmmmmm ben geldimmmBu arada 2 tane Ekim grubu var ben ilk diğerine yazmıştım aktif değil diye burayı açmıştım şimdi maşallah ikisinde de etkilesim var gelsin Ekim bebekleri o zaman