- 18 Mart 2015
- 2.642
- 4.874
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Ben de 28 eylülde oldum. Senin az kalmış o zaman sonucu öğrenmeneYaaa belki denk geldik haberimiz yok ne tuhaf 23 Eylülde oldum transfer ben zaman geçmiyor hep burda buluyorum kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 28 eylülde oldum. Senin az kalmış o zaman sonucu öğrenmeneYaaa belki denk geldik haberimiz yok ne tuhaf 23 Eylülde oldum transfer ben zaman geçmiyor hep burda buluyorum kendimi
Benim 3.gün embriyosu 11gün dedi yani 4nde yada 5inde vericem kan bakalım inşallah hepimiz için olumlu olur sonuçlarBen de 28 eylülde oldum. Senin az kalmış o zaman sonucu öğrenmene
Hayırlı haberler alın inşallah belkide burada bu süreçten bir ton kişi var ve hepimiz de birbirimizden habersiz selamlaşıp geçiyoruz ne tuhaf his bende buradan tanışıp hastanede karşılaştığım kişiler olduYaaa belki denk geldik haberimiz yok ne tuhaf 23 Eylülde oldum transfer ben zaman geçmiyor hep burda buluyorum kendimi
Herhangi bir belirtin var mı?Benim 3.gün embriyosu 11gün dedi yani 4nde yada 5inde vericem kan bakalım inşallah hepimiz için olumlu olur sonuçlar
Hrp merak ettiğimiz konuHerhangi bir belirtin var mı?
Benimki 15 gün sonra kan ver demişti..ben dayanamayıp 8 inci günde idrar testi yapmıştım. Ve çıkmıştıİnşallah. 9. Günüm yani 7 Ekim kan verme günüm
Hrp merak ettiğimiz konu
Öyle ama hep süreçler birbirini takip ediyor yaaa sürekli bekleyiş sürekli merak insan makine gibi hissediyor sanki kendini
Benim geçen sefer 3. Gün embriyosuydu hiç idrar testi yapmadan 10. Gün kan vermiştim çıkmıştı. Doktorum o zaman 11. Gün kan testi vereceksin demiştiBenimki 15 gün sonra kan ver demişti..ben dayanamayıp 8 inci günde idrar testi yapmıştım. Ve çıkmıştı
Hepimiz inşallahhh buranın güzel yanı hepimiz nasıl bir süreç olduğunu biliyoruz yaşıyoruz. Ne kadar çabuk geçti diyorlar birde bana sorun diyemiyorum sadece ilaçtan ibaret sanıyorlar o yüzden burayı seviyorumHayırlı haberler alın inşallah belkide burada bu süreçten bir ton kişi var ve hepimiz de birbirimizden habersiz selamlaşıp geçiyoruz ne tuhaf his bende buradan tanışıp hastanede karşılaştığım kişiler oldu
Yani çok şiş hissediyorum kendi mi oda ilaçlardan başka bir belirtim yokHerhangi bir belirtin var mı?
Aynen öyle burası bambaşka herkes derdini bilip bi şekilde destek olmaya çalışıyor ama etrafımızdaki insanlar herşeye yorum yapma derdin de burda birisi bana eşşeği eşekten düşer anlar demişti zamanla çok doğru bir söz olduğunu çok iyi anladımHepimiz inşallahhh buranın güzel yanı hepimiz nasıl bir süreç olduğunu biliyoruz yaşıyoruz. Ne kadar çabuk geçti diyorlar birde bana sorun diyemiyorum sadece ilaçtan ibaret sanıyorlar o yüzden burayı seviyorum
Katılıyorum canım. Bitmek bilmeyen bekleyişler. En güzeli ne biliyor musun .. Haziran ve Mayıs ayı grubundaydım. Allah'ım her gün bi pozitif haberi hergün test atıyordular. Nerdeyse tümü pozitifti. Nasıl mutlu oluyor insan . Günler geçmiyor ki kendi test günün gelsin .Öyle ama hep süreçler birbirini takip ediyor yaaa sürekli bekleyiş sürekli merak insan makine gibi hissediyor sanki kendini
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahYani çok şiş hissediyorum kendi mi oda ilaçlardan başka bir belirtim yok
Merakla bekliyoruzBenim geçen sefer 3. Gün embriyosuydu hiç idrar testi yapmadan 10. Gün kan vermiştim çıkmıştı. Doktorum o zaman 11. Gün kan testi vereceksin demişti
Bu kez 5. Gün olduğu için 9. Gün kan ver dedi bakalım belki 8. Gün cumadan veririm
Ben 2021 de başladım buraya sürecim de o zaman başladı aynı şekilde bizde de oldu ve benim umudum %100ken gebe kalamadım 0 umudu olan ve aynı gün trasfer olduğum arkadaşım gebe kaldı oda sadece 1 tane embriyo ileKatılıyorum canım. Bitmek bilmeyen bekleyişler. En güzeli ne biliyor musun .. Haziran ve Mayıs ayı grubundaydım. Allah'ım her gün bi pozitif haberi hergün test atıyordular. Nerdeyse tümü pozitifti. Nasıl mutlu oluyor insan . Günler geçmiyor ki kendi test günün gelsin .
Kesinlikle kimseyle konuşmuyorum transferden sonra negatifleri onlarda kalsın hepimize nasip etsin allahım inşallahhhhAynen öyle burası bambaşka herkes derdini bilip bi şekilde destek olmaya çalışıyor ama etrafımızdaki insanlar herşeye yorum yapma derdin de burda birisi bana eşşeği eşekten düşer anlar demişti zamanla çok doğru bir söz olduğunu çok iyi anladım
Amin canım inşallah mevlam bizimde yüzümüzü güldürsün çiçek açsın buralar müjdeli haberlerleKesinlikle kimseyle konuşmuyorum transferden sonra negatifleri onlarda kalsın hepimize nasip etsin allahım inşallahhhh
Benimde aynı gün olan arkadaş çok rahattı .taze embriyo transferi olmuştu. Rahattı onun maşallah şuan devam ediyor.ama ben çok pinpirikli olduğumdan mıdır bilmiyorum.ya da çok olumsuz düşünmemden midir bilmiyorum ama sürecim yarım kaldı.Ben 2021 de başladım buraya sürecim de o zaman başladı aynı şekilde bizde de oldu ve benim umudum %100ken gebe kalamadım 0 umudu olan ve aynı gün trasfer olduğum arkadaşım gebe kaldı oda sadece 1 tane embriyo ile
Canım gayet yeterli inşallah sağlıkla gelsin üçü de dünyaya üç çocuk annesi olSevinsem mi üzülsem mi bilemedim 3 tane 5.ci gün dondurduk dediler