2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim geçen sefer 3. Gün embriyosuydu hiç idrar testi yapmadan 10. Gün kan vermiştim çıkmıştı. Doktorum o zaman 11. Gün kan testi vereceksin demişti
Bu kez 5. Gün olduğu için 9. Gün kan ver dedi bakalım belki 8. Gün cumadan veririm 😂
He hadi bakalım takipteyiz gelsin güzel haber inşallah 🌹

Nasıl geçer bu günler😂 transfere gün say, transferden sonra say pozitif çıksa keseye kadar say sonra kalp atışı için say sonra cinsiyeti öğrenmek için say of off çok beklemece 😂

yüksek heyecanımla aranıza katıldım kızlar, ilk transfer deneyimim olacak şu an ilaç kullandırmıyorlar, doğal transfer olacakmış. Birşey soracağım eşim çok merak ediyor transferi yanıma girebiliyor mu transfer olurken 🤣

yüksek heyecanımla aranıza katıldım kızlar, ilk transfer deneyimim olacak şu an ilaç kullandırmıyorlar, doğal transfer olacakmış. Birşey soracağım eşim çok merak ediyor transferi yanıma girebiliyor mu transfer olurken 🤣
Merhaba hoşgeldiniz bildiğim kadarıyla almıyorlar🤗

Kızlar hiç adet söktürücü bişi kullandınız mı ben hala adet olmadım 😔 ne yapsam sökülür adet bilginiz var mı???

Herkese merhaba transferim yarın nasipse 2. Gün embriyosu ilk tedavi, şans biraz düşük diye düşünüyorum çok da umutlanmak istemiyorum ama burda 2. Günle hamile kalanları da okuyunca bi nebze olsun umut buldum. İlk tedavim inşallah olur çünkü tekrar denemeyi düşünmüyoruz eşimle ortak kararımız.
Bu arada hepimiz için hayırlısı olsun, bi an önce bebişlere kavuşuruz inşallah 🙏

Herkese merhaba transferim yarın nasipse 2. Gün embriyosu ilk tedavi, şans biraz düşük diye düşünüyorum çok da umutlanmak istemiyorum ama burda 2. Günle hamile kalanları da okuyunca bi nebze olsun umut buldum. İlk tedavim inşallah olur çünkü tekrar denemeyi düşünmüyoruz eşimle ortak kararımız.
Bu arada hepimiz için hayırlısı olsun, bi an önce bebişlere kavuşuruz inşallah 🙏
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun tedaviniz nerede işlem görüyorsunuz inşallah Rabbim gebe kalmayı nasip eder 💐

Slm kızlar yarın 1 ekim heyacan varmı tedavilerimiz yaklaşıyor Allah'ın izni ile🤗
Bende 27 eylul transfer oldum çift 3cu gun embrıyosu benımde hıc belırtım yok cok uzukuyorum🥺
Kızlar moralinizi yüksek tutun . Belirti için daha çok erken . Üstelik belirtiler herkeste aynı olmayabiliyor. Bunları düşünüp strese girmeyin sakın 🌸

Kızlar moralinizi yüksek tutun . Belirti için daha çok erken . Üstelik belirtiler herkeste aynı olmayabiliyor. Bunları düşünüp strese girmeyin sakın 🌸
Kesinlikle......
Bence de benim arkadaşlarım 5 ve 6 Cı günlerinden test yapmaya başladılar 🤓🤓🤓 iki kişide pozitif haber aldık yani stres falan yapmayın lütfen

X