- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi Iron Butterfly
İnşallah canım bakalım yaa nasipCanım gayet yeterli inşallah sağlıkla gelsin üçü de dünyaya üç çocuk annesi ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bakalım yaa nasipCanım gayet yeterli inşallah sağlıkla gelsin üçü de dünyaya üç çocuk annesi ol
He hadi bakalım takipteyiz gelsin güzel haber inşallahBenim geçen sefer 3. Gün embriyosuydu hiç idrar testi yapmadan 10. Gün kan vermiştim çıkmıştı. Doktorum o zaman 11. Gün kan testi vereceksin demişti
Bu kez 5. Gün olduğu için 9. Gün kan ver dedi bakalım belki 8. Gün cumadan veririm
Sayma silsilesi işteNasıl geçer bu günler transfere gün say, transferden sonra say pozitif çıksa keseye kadar say sonra kalp atışı için say sonra cinsiyeti öğrenmek için say of off çok beklemece
Merhaba hoşgeldiniz bildiğim kadarıyla almıyorlaryüksek heyecanımla aranıza katıldım kızlar, ilk transfer deneyimim olacak şu an ilaç kullandırmıyorlar, doğal transfer olacakmış. Birşey soracağım eşim çok merak ediyor transferi yanıma girebiliyor mu transfer olurken
Bende 27 eylul transfer oldum çift 3cu gun embrıyosu benımde hıc belırtım yok cok uzukuyorumBugün transferimin 3. Günü hiç belirtim yok
Daha erken belirti aramak içinBugün transferimin 3. Günü hiç belirtim yok
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun tedaviniz nerede işlem görüyorsunuz inşallah Rabbim gebe kalmayı nasip ederHerkese merhaba transferim yarın nasipse 2. Gün embriyosu ilk tedavi, şans biraz düşük diye düşünüyorum çok da umutlanmak istemiyorum ama burda 2. Günle hamile kalanları da okuyunca bi nebze olsun umut buldum. İlk tedavim inşallah olur çünkü tekrar denemeyi düşünmüyoruz eşimle ortak kararımız.
Bu arada hepimiz için hayırlısı olsun, bi an önce bebişlere kavuşuruz inşallah
İzmir'de üniversite hastanesinde yapıldı bütün tedavimMerhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun tedaviniz nerede işlem görüyorsunuz inşallah Rabbim gebe kalmayı nasip eder
Almıyorlaryüksek heyecanımla aranıza katıldım kızlar, ilk transfer deneyimim olacak şu an ilaç kullandırmıyorlar, doğal transfer olacakmış. Birşey soracağım eşim çok merak ediyor transferi yanıma girebiliyor mu transfer olurken
Hayırlı olsun inşallah benimde ilk 2 denemem 2.ci gün embriyosu ile olmuştuİzmir'de üniversite hastanesinde yapıldı bütün tedavim
Slm kızlar yarın 1 ekim heyacan varmı tedavilerimiz yaklaşıyor Allah'ın izni ile
Kızlar moralinizi yüksek tutun . Belirti için daha çok erken . Üstelik belirtiler herkeste aynı olmayabiliyor. Bunları düşünüp strese girmeyin sakınBende 27 eylul transfer oldum çift 3cu gun embrıyosu benımde hıc belırtım yok cok uzukuyorum
Kesinlikle......Kızlar moralinizi yüksek tutun . Belirti için daha çok erken . Üstelik belirtiler herkeste aynı olmayabiliyor. Bunları düşünüp strese girmeyin sakın
Canım doğal yoldan kekik ve zencefil çayı söktürüyo dene istersenKızlar hiç adet söktürücü bişi kullandınız mı ben hala adet olmadım ne yapsam sökülür adet bilginiz var mı???
Nasıl yapılıyor deneyeceğim karnım da şiş rahatlarım belki yaaCanım doğal yoldan kekik ve zencefil çayı söktürüyo dene istersen