- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.424
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Yaaaaaa hoşgeldin sultanımmmmm nerelerdesin sencanımmmmmm ben geldimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaa hoşgeldin sultanımmmmm nerelerdesin sencanımmmmmm ben geldimmm
Hoşbuldum canım sana mesaj atamıyorum , zecmel söyledi hemen girdim ..Yaaaaaa hoşgeldin sultanımmmmm nerelerdesin sen
Açtım şuan bende sana atamıyorum mesaj yoksa mesaj kutun full olmuştu bu zamana kadarHoşbuldum canım sana mesaj atamıyorum , zecmel söyledi hemen girdim ..
ayy neden ya şimdi tekrar bakar mısınAçtım şuan bende sana atamıyorum mesaj yoksa mesaj kutun full olmuştu bu zamana kadar
Hayatımda pek değişen bişi yok çok merak ettim seni iletişimimiz koptu birde bende Dr. MK hastasiyim artıkayy neden ya şimdi tekrar bakar mısın
Sen mesaj kısmını açarmısınHayatımda pek değişen bişi yok çok merak ettim seni iletişimimiz koptu birde bende Dr. MK hastasiyim artık
Sonundaaa deoğru yerdesin umarım da iyi sonuçların olur yazıları okudum bebeklerin hazırda bekliyor transferinde inşallah sağlıklı şekilde geçekleşir çok sevindim...Hayatımda pek değişen bişi yok çok merak ettim seni iletişimimiz koptu birde bende Dr. MK hastasiyim artık
şimdi oldu galibaSen mesaj kısmını açarmısın
Eşimle hep kullağını çınlattım belkide bir çok kez böyle yapmıştı şöyle yapmıştı doktor böyle söylemişti ona diyeSonundaaa deoğru yerdesin umarım da iyi sonuçların olur yazıları okudum bebeklerin hazırda bekliyor transferinde inşallah sağlıklı şekilde geçekleşir çok sevindim...
Unutmadım Sözümüzü ben bebemle gelirim sende hamiş gelirsin
Gönlünüzce olsun herşey, bir an önce güzel haberlerinizi alalımHayırlı olsun inşallah benimde ilk 2 denemem 2.ci gün embriyosu ile olmuştu
Burası hepimize çiçek açtırsın yüzümüzde güller açsın inşallahGönlünüzce olsun herşey, bir an önce güzel haberlerinizi alalım
Aminn aminn pokişimm mutlululuk gözyaşlarımız olacak inşAllahAyyyy gözyaşlarım pıt....
Allah'ım sen hayırlı güzel kapılar aç yarabbim kimsesizlerin kimsesi sensin
merhabalr mkf mı gidiyorsunuz takviyelerini kullandınızmıHayatımda pek değişen bişi yok çok merak ettim seni iletişimimiz koptu birde bende Dr. MK hastasiyim artık
İnşallah bitanemmmmAminn aminn pokişimm mutlululuk gözyaşlarımız olacak inşAllah
Yok gülüm doktor Murat keskin demek istedim arkadaşımamerhabalr mkf mı gidiyorsunuz takviyelerini kullandınızmı
hıı :)) tamam yanlış anlaşılma olduİnşallah bitanemmmm
Yok gülüm doktor Murat keskin demek istedim arkadaşıma
hıı :)) tamam yanlış anlaşılma oldu
Bende görüyor gibiyim cnm senin kaçıncı gün embriyosu idiKızlar dayanamadım 3 tane test almıştım birini yaptım.
Çok net de çekemeden ama hayal gücüm bana oyun oynamıyorsa çizgi var.
Transfer sonrası 4. Gün (akşam üstü iş dönüşü)
Testi nasıl çevirirsem çevireyim ben çizgiyi görüyorum
5. Gün çift embriyo 4. Günüm bugünBende görüyor gibiyim cnm senin kaçıncı gün embriyosu idi