- 14 Şubat 2021
- 8.432
- 22.626
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Yaaaaaa hoşgeldin sultanımmmmmcanımmmmmm ben geldimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaa hoşgeldin sultanımmmmmcanımmmmmm ben geldimmm
Hoşbuldum canım sana mesaj atamıyorum , zecmel söyledi hemen girdim ..Yaaaaaa hoşgeldin sultanımmmmmnerelerdesin sen
Açtım şuan bende sana atamıyorum mesaj yoksa mesaj kutun full olmuştu bu zamana kadarHoşbuldum canım sana mesaj atamıyorum , zecmel söyledi hemen girdim ..
ayy neden ya şimdi tekrar bakar mısınAçtım şuan bende sana atamıyorum mesaj yoksa mesaj kutun full olmuştu bu zamana kadar![]()
Hayatımda pek değişen bişi yok çok merak ettim seni iletişimimiz koptu birde bende Dr. MK hastasiyim artıkayy neden ya şimdi tekrar bakar mısın
Sen mesaj kısmını açarmısınHayatımda pek değişen bişi yok çok merak ettim seni iletişimimiz koptu birde bende Dr. MK hastasiyim artık![]()
Sonundaaa deoğru yerdesinHayatımda pek değişen bişi yok çok merak ettim seni iletişimimiz koptu birde bende Dr. MK hastasiyim artık![]()
şimdi oldu galibaSen mesaj kısmını açarmısın
Eşimle hep kullağını çınlattım belkide bir çok kez böyle yapmıştı şöyle yapmıştı doktor böyle söylemişti ona diyeSonundaaa deoğru yerdesinumarım da iyi sonuçların olur yazıları okudum bebeklerin hazırda bekliyor transferinde inşallah sağlıklı şekilde geçekleşir çok sevindim...
Unutmadım Sözümüzü ben bebemle gelirim sende hamiş gelirsin![]()
Gönlünüzce olsun herşey, bir an önce güzel haberlerinizi alalımHayırlı olsun inşallah benimde ilk 2 denemem 2.ci gün embriyosu ile olmuştu
Burası hepimize çiçek açtırsın yüzümüzde güller açsın inşallahGönlünüzce olsun herşey, bir an önce güzel haberlerinizi alalım![]()
Aminn aminn pokişimm mutlululuk gözyaşlarımız olacak inşAllahAyyyy gözyaşlarım pıt....
Allah'ım sen hayırlı güzel kapılar aç yarabbim kimsesizlerin kimsesi sensin![]()
merhabalr mkf mı gidiyorsunuz takviyelerini kullandınızmıHayatımda pek değişen bişi yok çok merak ettim seni iletişimimiz koptu birde bende Dr. MK hastasiyim artık![]()
İnşallah bitanemmmmAminn aminn pokişimm mutlululuk gözyaşlarımız olacak inşAllah![]()
Yok gülüm doktor Murat keskin demek istedim arkadaşımamerhabalr mkf mı gidiyorsunuz takviyelerini kullandınızmı
hıı :)) tamam yanlış anlaşılma olduİnşallah bitanemmmm
Yok gülüm doktor Murat keskin demek istedim arkadaşıma![]()
hıı :)) tamam yanlış anlaşılma oldu![]()
Bende görüyor gibiyim cnm senin kaçıncı gün embriyosu idiKızlar dayanamadım 3 tane test almıştım birini yaptım.
Çok net de çekemeden ama hayal gücüm bana oyun oynamıyorsa çizgi var.
Transfer sonrası 4. Gün (akşam üstü iş dönüşü)
Testi nasıl çevirirsem çevireyim ben çizgiyi görüyorum
5. Gün çift embriyo 4. Günüm bugünBende görüyor gibiyim cnm senin kaçıncı gün embriyosu idi![]()