- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 33
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Seni transferden sonra görecem .ben saat sayıyordum.sen dakika sayarsınGünaydın kızlarsabah oldu sonunda bakalım ne zamam arayıp bilgi verecekler böyle beklemek bile insana zormuş yaaa hiç beklememiştim 5.ci güne gidip aranılmayı
Vallaha gece bile uyuyamadım 3 de uyandım 5 de uyandım 6 da uyandımSeni transferden sonra görecem .ben saat sayıyordum.sen dakika sayarsın
Ahh ahh ben de özel doktorun paracı olması yüzünden inatla kan sulandırıcı vermediği için bebeğimi kaybettim canım çok canımı yaktı tekrar transfere gideyim para kazansın diye ihmal etmiş sürekli bana düşük yapabilirsin diyip duruyodu alıştırmaya çalışıyomuş gibiÇok zamanım harcandı benim orada çokta yıprandım şimdi özelin tadına bakacağız bakalım
İnşallah güzel haberlerle gel canımmGünaydın kızlarsabah oldu sonunda bakalım ne zamam arayıp bilgi verecekler böyle beklemek bile insana zormuş yaaa hiç beklememiştim 5.ci güne gidip aranılmayı
Hangi özelden hangi develete geçtin bizim tam tersi olmuş desene olay inşallah canım hala bekliyorum aramalarını bakalımAhh ahh ben de özel doktorun paracı olması yüzünden inatla kan sulandırıcı vermediği için bebeğimi kaybettim canım çok canımı yaktı tekrar transfere gideyim para kazansın diye ihmal etmiş sürekli bana düşük yapabilirsin diyip duruyodu alıştırmaya çalışıyomuş gibiÇok kötüsüne denk geldim devlet en azından öyle bişey yapmaz dedim devlete taşıdım kalanları
İnşallah güzel haberlerle gel canımm
Bugün transfer sonrası 2. Günümmm
Ayyyy hadi inşallah kaçıncı gün embriyosu transfer edildiBugün transfer sonrası 2. Günümmmherhangi bir şey hissetmiyorum sadece arada belime bir ağrı vuruyor. Rüyamda eve bir tane beyaz kuş almıştım hayra çıksın inşallah
5. Gün iki tane embriyo transfer edildiAyyyy hadi inşallah kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Ayyyy hadi inşallah Allah'ım çifter versin dedikleri bu olsaaa gerek5. Gün iki tane embriyo transfer edildi
Amin canım hepimize nasip olsunAyyyy hadi inşallah Allah'ım çifter versin dedikleri bu olsaaa gerekinşallah ikiside sımsıkı tutunur sana canım
Günaydın kızlarsabah oldu sonunda bakalım ne zamam arayıp bilgi verecekler böyle beklemek bile insana zormuş yaaa hiç beklememiştim 5.ci güne gidip aranılmayı
Günayııınnn henüz aranmadım vallahi gece uyuyamadım bile düşünmektenGünaydın kızlarsabah oldu sonunda bakalım ne zamam arayıp bilgi verecekler böyle beklemek bile insana zormuş yaaa hiç beklememiştim 5.ci güne gidip aranılmayı
Aydındayım canım ben burda özel merkez yok doktor muayenehane açmış iki tane var işlemler izmirde yapılıyodu. Kayıt yok hiçbi şey yok ilaçları bile kendi satıyodu ordan aydın kadın doğum hastanesinin özel tüp bebek merkezine geçtim canımHangi özelden hangi develete geçtin bizim tam tersi olmuş desene olay inşallah canım hala bekliyorum aramalarını bakalım
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 3 tane 5.ci gün dondurduk dedilerAydındayım canım ben burda özel merkez yok doktor muayenehane açmış iki tane var işlemler izmirde yapılıyodu. Kayıt yok hiçbi şey yok ilaçları bile kendi satıyodu ordan aydın kadın doğum hastanesinin özel tüp bebek merkezine geçtim canım
Aradıklarında haber ver mutlaka etiket yap göreyim
Hayırlısı olsun. Onlar tutunda yeterlidir. Benim hemşirem bir tane oldum bizim olsun diyordu. Sen transfere odaklan .sağlıklı beslen yürüyüş yap . Üzülme sakın neden 3 deme. Bazılarınki hepsi boş bile çıkıyor . Çok şey okudum bu sayfalardaSevinsem mi üzülsem mi bilemedim 3 tane 5.ci gün dondurduk dediler
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsunHayırlısı olsun. Onlar tutunda yeterlidir. Benim hemşirem bir tane oldum bizim olsun diyordu. Sen transfere odaklan .sağlıklı beslen yürüyüş yap . Üzülme sakın neden 3 deme. Bazılarınki hepsi boş bile çıkıyor . Çok şey okudum bu sayfalarda
Hayırlısı olsun inşallah. Sekizinci günde idrarda çıkar inşallah5. Gün iki tane embriyo transfer edildi
Bende izmir urla ama tavmergenBende İzmir urla da oturuyorum,Alsancak İrenbe de tedavi görüyorum. Gonal f 900 günlük 225 doz kullanıyorum,cumartesi günü de cetrotide başlayacağım pazartesi de kontrolüm var bakalım,benim sürecim tüp bebek nasipse hepimiz ilk denemelerde mutlu sona ulaşırız umarımilaçlar raporsuz aldım allah herkese yardım etsin cidden çok pahalı süreç.
Ben de Tavmergen de transfer oldumBende izmir urla ama tavmergen
İnşallah. 9. Günüm yani 7 Ekim kan verme günümHayırlısı olsun inşallah. Sekizinci günde idrarda çıkar inşallah
Yaaa belki denk geldik haberimiz yok ne tuhafBen de Tavmergen de transfer oldum