- 3 Haziran 2023
- 687
- 881
- 33
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Yani önceki transferden önce de iki defa opu oldum . Üçüncü adette başladı transfereBenim sorun oluşmadı sanırım o yüzden hatta ben belki taze bile yaparlar diye düşündüm ama doktor donmuş yapalım dedi tamam dedik
Hmm anladım bana opu sonrası 2 3 güne adet olacaksın p zaman değil diğer olduğunda gel dedi sanırım ilk adetten sayılmıyor yada öyle uygun gördüYani önceki transferden önce de iki defa opu oldum . Üçüncü adette başladı transfere
Hayırlısıyla tutsun da. Bir iki fark etmez. İnşallah hepimiz kucağımıza sağ salim alırız.Hmm anladım bana opu sonrası 2 3 güne adet olacaksın p zaman değil diğer olduğunda gel dedi sanırım ilk adetten sayılmıyor yada öyle uygun gördü
Merhaba nerde tedavi görüyorsunuz hayırlı olsun inşallaj güzel haberler almanız dileğiylemerhaba hanımlar ben dün gittim doktora gonal f 300 meriofert 75 mg bir de takviye olarak pharma supra olarak başlattı. salı günü kontrole gideceğim
inşallah canım Allah yüzümüze gülsün d vitamini folic asit kullanıyorum sen kullanıyormusunGerçekten öyle aynı şeyler yaşamışız doktorum umut dolu konuştu bende umut doldum bir kere gebe kaldın kalabilirsin umudunu asla kaybetme dedi inşallaah bu sefer tutacak öyle hissediyorumtakviye kullanıyormusun
Gaziantepte Nova fertil tüp bebek merkezi doktorum Ruşen Atmaca. meriofert kullanan cok duymadım bana neden verdi acaba bilemiyorumMerhaba nerde tedavi görüyorsunuz hayırlı olsun inşallaj güzel haberler almanız dileğiyle
Anladım sanırım ondan bende kullandım ama neden olduğunu unuttum ilk devlet tedavimde kullanmıştım bende iğne demi oGaziantepte Nova fertil tüp bebek merkezi doktorum Ruşen Atmaca. meriofert kullanan cok duymadım bana neden verdi acaba bilemiyorum
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun tedaviniz inşallah hepimiz bu mutlu sona kavuşmak için buradayız umarım hepimiz güzel haberler alır buradan anneler bölümüne geçerizSelam kızlar merhaba. Benim tüp bebek tedavim 2020 senesinden geliyor eşimde sperm sayısı çok az olduğu için bu yola girdik.ilk denemem 2020 de İstanbul Şişli Memorial da oldu beşinci güne giden 4 embriyodan PGT de 1 tanesi sağlıklı geldi ve Haziran ayında transfer yapıldı negatif oldu. Sonrası iki sene ara verdik ve 2022 senesinde bu sefer Ankara Memorial da aygül hoca ile tedaviye başladık 5.güne giden 7 embriyodan PGT den 2 tane sağlıklı embriyo geldi Temmuz ayında yapılan tramsfer negatif oldu kalan son embriyo da kasım ayında transfer edildi bu kez de kimyasal oldu . Merkez değiştirdik Ankara da, Anatolia tüp bebek merkezine başladık hakan yaralı hoca ile dün opu oldum 18 yumurta toplandı 7 tanesi olgun çıktı bugün sabah embriyolog aradı 7 sinin de döllendigini şimdilik iyi olduğunu söyledi bu tedavimde taze transfer olacağım 2 embriyo konulacak pgt yaptırmıcaz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Bende aynu şeyleri kullanıyorum ek olarak omega 3 ve redostim diye bir vitamin verdiinşallah canım Allah yüzümüze gülsün d vitamini folic asit kullanıyorum sen kullanıyormusun
Benimde aynı sebebsiz infertilite
Merhaba ben de sebepsiz infertilite yüzünden ikinci transferimi olucam inşallah bu ay. İlk transferim tuttu şubat ayında kalbi durdu. Şimdi tekrar başlıyorum ama ayrıntılar belli değil haftaya regl olunca belli olacakBismillahirrahmanirrahim
Hadi gelin hep sohbet hem muhabbet hemde süreçlerimizi takip edelim birbirimize destek olalım
İsim Yaş Deneme Embriyo Transfer Sonuç
Iron Butterfly 27 3.cü @Mrymslm @ananasmango @memurhanim @BinevsJade @emily20 @yengec1107 hus3545 32 3.cü çift embriyo Arwen27 31 @Themiscan 29 2.ci çift embriyo 28 eylül
beyhudertler 3.cü Çift embriyo
Merhabalar bende Gaziantep Umay tüp bebek merkezinde yaptırıyorum. Meriofert i geçen sene yumurta gelişimi için kalçadan yapılan iğneydi sanırsam. Yumurta büyütmek için kullandım. O zaman Urfa da Bülent sezgin vermişti bana. Ondan hemen sonra da çatlatma iğnesi yaptırmıştım.Gaziantepte Nova fertil tüp bebek merkezi doktorum Ruşen Atmaca. meriofert kullanan cok duymadım bana neden verdi acaba bilemiyorum
Merhaba hoşgeldinizMerhaba ben de sebepsiz infertilite yüzünden ikinci transferimi olucam inşallah bu ay. İlk transferim tuttu şubat ayında kalbi durdu. Şimdi tekrar başlıyorum ama ayrıntılar belli değil haftaya regl olunca belli olacak
Çok teşekkür ederim hoşbuldumMerhaba hoşgeldinizinşallah hayırla sonuçlanır tedaviniz bende transfer hazırlığı için regli bekliyorum
Opu sonrası bi kaç güne olursun dediler ama bu olmam değil Ekim içinde yine olacaksın o zaman geleceksin dediler normalde bugün yumurtlama günü diye gözüküyor uygulamadaÇok teşekkür ederim hoşbuldumRegl ne zaman benimki en geç Çarşamba gelir diye düşünüyorum