2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba 10 gün boyunca iğneleri kullandım iki gün önce opu oldum . Bugün ilk günleri arayıp bilgi verdiler . 19 yumurta toplandı . 6 tanesi dolu çıkmış . 4 tanesi döllenmiş . Bu kötü bir rakam mı ? 27 yaşındayım amh 3 yapılan testlerde herşey normaldi . Eşim de sperm azlığı vardı moralim bozuldu 5. Güne gitmesi için dua bekliyorum
Merhaba nerede tedavi görüyorsunuz 19 yumurtadan nasıl öyle düşmüş şaşırtıcı gerçekten donduruldu mu ki peki geri kalanlar
Anladım canım erken gelişmiş o zaman yumoşlar 😊
İnşallah canım bu sefer şanslı olurum çok dua ediyorum yarın 5.ci gün bilgisi verip donduracaklar en son 6 adet yumurta var iyi ve orta kalite diyerek inşallah benimledirler orada çok ihtiyacım var iyi haberler almaya 😔

Hayır henüz 2. Günüm hergün aranıp bilgi verecekler . Bende anlamadım hiç bir testim de sorun olmadığını ve bende de sorun yoktu neden böyle boş çıktı yumurtalar anlamadım

Hayır henüz 2. Günüm hergün aranıp bilgi verecekler . Bende anlamadım hiç bir testim de sorun olmadığını ve bende de sorun yoktu neden böyle boş çıktı yumurtalar anlamadım
Eşimde sprem azlığı var yazmışsınız yeni fark ettim bunu sorsaydınız bundan mı kaynaklı falan diye. Yumurta toplama günü sayılmıyormuş ondan sonraki gün birinci gün diye sayılıyormuş bende pazartesi günü opu oldum bugün 4.cü günüm

Eşimde sprem azlığı var yazmışsınız yeni fark ettim bunu sorsaydınız bundan mı kaynaklı falan diye. Yumurta toplama günü sayılmıyormuş ondan sonraki gün birinci gün diye sayılıyormuş bende pazartesi günü opu oldum bugün 4.cü günüm
Hayır yumurtalar boş çıkmış 19 yumurtadan 6 sı dolu ama bu neyden kaynaklanıyor bilmiyorum

Merhaba nerede tedavi görüyorsunuz 19 yumurtadan nasıl öyle düşmüş şaşırtıcı gerçekten donduruldu mu ki peki geri kalanlar

İnşallah canım bu sefer şanslı olurum çok dua ediyorum yarın 5.ci gün bilgisi verip donduracaklar en son 6 adet yumurta var iyi ve orta kalite diyerek inşallah benimledirler orada çok ihtiyacım var iyi haberler almaya 😔
İnşallah hepsi çok güzel kalitede dünyaya gelmeye hazır olarak seni bekliyolardır canım 🤲 çok heyecanlı bi bekleyiş haber ver aradıklarında ❤️

Çok iyi anlıyorum ya daha dün gibi üstünden kaç ay geçti. Sağlıklı olsunlar en önemlisi o. Ama vakit geçmez gözün hep telefonda olur 😊 Bu haylazlar bizi çok yoruyor doğduklarında hesabını sormak lazım 😂
Evet devlette 1 kere aradılar ikinci gün dondurdular burası 5.ci gün muhabbeti yapınca daha çok heyecan basıyor insanı

Merhabalar bende Gaziantep Umay tüp bebek merkezinde yaptırıyorum. Meriofert i geçen sene yumurta gelişimi için kalçadan yapılan iğneydi sanırsam. Yumurta büyütmek için kullandım. O zaman Urfa da Bülent sezgin vermişti bana. Ondan hemen sonra da çatlatma iğnesi yaptırmıştım.

Şuan Hakan hocadayız. Ruşen hocayı da duymuştum. Memnun musunuz?
hangi doktorw gidiyorsunuz? ben antep de bir cok doktora gittim abdullah göymen bahar cebesoy özkan leylek en sonra rusen hoca da karar kıldım cunku net konusuyor süreci uzatmıyor planlı çalışıyor cok memnunum kuzenım de yaptırmıştı ilk denemede tuttu onların. darısı bize inşallah bana meriofert için küçük iğne ucu verdiler onu da göbekten yapıyorum

Kızlar merhaba 10 gün boyunca iğneleri kullandım iki gün önce opu oldum . Bugün ilk günleri arayıp bilgi verdiler . 19 yumurta toplandı . 6 tanesi dolu çıkmış . 4 tanesi döllenmiş . Bu kötü bir rakam mı ? 27 yaşındayım amh 3 yapılan testlerde herşey normaldi . Eşim de sperm azlığı vardı moralim bozuldu 5. Güne gitmesi için dua bekliyorum bebek için tek bir embriyo bile yeter kalitelş olması onemli🥰güzel düşün inşallah güzel olur

Günaydın kızlar 🤗🤗🤗🤗🤗 sabah oldu sonunda bakalım ne zamam arayıp bilgi verecekler böyle beklemek bile insana zormuş yaaa hiç beklememiştim 5.ci güne gidip aranılmayı😂😂😂

hangi doktorw gidiyorsunuz? ben antep de bir cok doktora gittim abdullah göymen bahar cebesoy özkan leylek en sonra rusen hoca da karar kıldım cunku net konusuyor süreci uzatmıyor planlı çalışıyor cok memnunum kuzenım de yaptırmıştı ilk denemede tuttu onların. darısı bize inşallah bana meriofert için küçük iğne ucu verdiler onu da göbekten yapıyorum
Abdullah göymende aşılama yaptım tutmadı. Daha sonra prof.dr Hakan Kıran a geldim . İki aşılama yaptım tutmadı tüp bebeğe başladım. Amh düşük diye iki opu yaptım. İlk transferimi Haziran'da yaptım tuttu ama bebeklerin kalbi durdu. Rahmi dinlendirdik. Şimdi son kalan yumurtalarımı bu ay transfer edecem. İnşallah tutarda sağlıklı gebelikler olur. Yine aynı şeyleri yaşarsam bu sefer doktor değiştirmeyi düşünürüm. Kısmet herşey

X