2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İnsaallah yarın belli olur bir aksilik çıkmazsa kan sonuçlarımda 🤲🤲 yumrta catladiysa 5 gün sonra transfer demişti 5.gun embriyosu olduğu için doğal hamilelikte ki gibi denk geliyor o şekilde yani çok güzel degilmi normalde Allah ayarlıyor o süreyi hiç bilmeden hamile kalıyorsun ama tüp bebekte resmen herşey ince ince hesaplanıyor yinede bütün herşeye rağmen tutmayabiliyor Allah ol demeyince🌺🌺🌺
Biz ve doktorlar elimizden geleni yapıyoruz .Herşey Rabbimin elinde 🤲 İnşallah kan değerlerin istenilen gibi olur sende transfer olur sonucunu beklersin ♥️♥️

Kesinlikle öyle canım eşlerimiz çok önemli ozelliklede böyle süreçlerde Allah eksikliğini göstermesin🤲 ama bir annenin yeri çok ayrı onun yapabileceği şeylerle eşininkiler aynı olmuyor yani bilmiyorum belkide ben olmadığı için öyle görüyorum herkesin imtihanı farklı tabi olupta kıymet bilmeyen de çok...
Haklısın canım benim ♥️ Bende öyle düşünüyorum ne kadar annemle anlasamazsamda bu süreçte bana o bakicak Rabbim kimsenin ailesini başından eksik etmesin 🤲

Kızlar bende bugün gittim tekrar kan verdim doktorum rahim kalınlığınin 10mm olduğunu soyledi bana 1 tane kalçadan iğne verdi bide 2 kutu 3 tabletlik antibiyotik verdi bı sorun olmazsa Çarşamba günü yada perşembe günü transfer olucam.Sansima bugün eczaneler öğlene kadar acıkmış ☺️İlaçları daha almadim
cok iyi canım rahim kalınlıgı ay cok sevindimmm sonu da güzel olur inşallah🥰

Benim bu zamana kadar süreçlerimi ben hep tek başına yaptım eşim bile yanımda olmsdı çoğu zaman kontrollere doktor görüşmelerine bile tek gittim ondan çok destek görmediğim için başka kimseyi görmek istemedim kendi ailem dışında o yüzden bende çok şey öğrendim bu süreçte herkese koştum düştüm kalktım ama yine koştum baktım kimse benim gibi değil bende kendi kabuğuma çekildim şimdi kendi ailem dışında kimse pek bilmiyor işlem gördüğümü asla pes etmeyeceğim ama
oyy kıymamam ben sana inşalllah emeginin karşılıgını alırsın. biz hep senin yanındayız. benim eşim de düşünemiyor ben soyluyorum yine düşünemiyor elinde degil cok zor canım brn transfer oldugumu bile kimseye söylemedim

:emir_bebek:Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun :emir_bebek:

Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
💘

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!

Anne Adayı💖Yaş
Deneme​
Embriyo GünTransfer TarihiSonuç
Iron Butterfly Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci günKasım
merry06 merry06 261.ci deneme 5.ci gün
@Xiangwei4.cü deneme3.cü gün
Çift
Kasım
@nesem35352.ci deneme 5.ci gün
Çift
9 Kasım
@madamemeri17293.cü deneme 5.ci gün Kasım
1sevgi1 1sevgi1 241.ci deneme 5.ci gün
tomrisn tomrisn 241.ci deneme 3.cü gün
Çift
17 Ekim 🤰🏻💘🧿
@ig_budan331.ci deneme Kasım
@cicekacarumutlar332.ci deneme 3.cü gün
Çift
Kasım
E esrysn 333.cü deneme 5.ci gün
Çift
Kasım
@nevra07281 ci deneme 5.ci gün
Çift
Kasım
@filozofia311.ci deneme 5.ci gün
@ananasmango401.ci deneme 26 Ekim
@Ruyaaam123301.ci deneme 3.cü gün
Çift
Kasım
@Bidebayilistersenferiha292 ci deneme5.ci gün
Çift
Kasım

Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
💘

Anne Adayı💖Yaş
Deneme​
Çift
Kasım
Çift
9 Kasım
Çift
17 Ekim 🤰🏻💘🧿
Çift
Kasım
Çift
Kasım
Çift
Kasım
Çift
Kasım
Çift
Kasım
merhaba bende kasımda transfer olacağım. Opudan sonraki adetimi oldum bugün bitti ama şuan pembe leke geliyor pazartesi de Rahime çizik operasyonum vardı be olacak bilmiyorum. Yaşayan var mı

💘

Anne Adayı💖Yaş
Deneme​
Çift
Kasım
Çift
9 Kasım
Çift
17 Ekim 🤰🏻💘🧿
Çift
Kasım
Çift
Kasım
Çift
Kasım
Çift
Kasım
Çift
Kasım

oyy kıymamam ben sana inşalllah emeginin karşılıgını alırsın. biz hep senin yanındayız. benim eşim de düşünemiyor ben soyluyorum yine düşünemiyor elinde degil cok zor canım brn transfer oldugumu bile kimseye söylemedim
Teşekkür ederim gülüm Allah razı olsun hepiniz hepimiz iyiki varız ve buradayız
merhaba bende kasımda transfer olacağım. Opudan sonraki adetimi oldum bugün bitti ama şuan pembe leke geliyor pazartesi de Rahime çizik operasyonum vardı be olacak bilmiyorum. Yaşayan var mı
Merhaba hoşgeldiniz 🌹 hayırlı olsun süreciniz rahime çizik atmayı bende istedim ama doktor müsade etmedi sana gerek yok bunun için dedi bunu doktorun mu önerip yapması gerek yoksa her isteyen böyle birşey yaptırabilir mi bide tutup tutma oranıno %'le ne kadar etkiliyor

Bende gittim biz zamanlar ama ne verdiysem geri aldım ilaçlsr yüzünden 1 aydır dengede tutmaya çalışıyorum kendimi ne veriyorum ne alıyorum hesabı 🤣🤣🤣
Benım gıtme amacım aslnda tam zayıflamak degıl bebek ıcın dengelı beslenmek 1 aylık proram aldım Bakalım Ne olcak Verecekmıyım Yada Hayatım degısecekmı ahhahaha bende ılaclar aldırıyo dıye zaten bu yola gırdımm ama dusuncem tamamen bebek karnımdayken saglıklı beslenmek

Teşekkür ederim gülüm Allah razı olsun hepiniz hepimiz iyiki varız ve buradayız

Merhaba hoşgeldiniz 🌹 hayırlı olsun süreciniz rahime çizik atmayı bende istedim ama doktor müsade etmedi sana gerek yok bunun için dedi bunu doktorun mu önerip yapması gerek yoksa her isteyen böyle birşey yaptırabilir mi bide tutup tutma oranıno %'le ne kadar etkiliyor
Şeffaf esnek akıntı neden olur adete yakınmı aceba

X