- 16 Temmuz 2012
- 742
- 851
- 34
GünaydınMerhaba kızlar günaydın. Umarım herkes iyidirben sizlere bir şey sormak istiyorum. Bebeğim dün hemen hemen hiçbir şey yemedi iştahı yok, eliyle kulağını tutuyor ve gece uykuları cok kötü. Ben diş diye düşündüm ama belirtiler dişe uyuyor değil mi?
Merhaba, uzun zamandır görünmüyorsunMerhaba kızlar günaydın. Umarım herkes iyidirben sizlere bir şey sormak istiyorum. Bebeğim dün hemen hemen hiçbir şey yemedi iştahı yok, eliyle kulağını tutuyor ve gece uykuları cok kötü. Ben diş diye düşündüm ama belirtiler dişe uyuyor değil mi?
Evet, çok memnunumMerhaba kraft lima wb tavsiye ediyor musunuz
Evet canım bizim zamanımızdaki Ayşegül serisi. Bir sürü kitabı var zaten. Ben a101 den bile almıştım okuma kitabı 10 11 sayfalık ince kitaplardan. Sonra işte iş bankası yayınları falan da almıştım. Ama Ayşegül yayınları görsel olarak gerçek çizim olduğu için daha iyiymiş bi 6 7 tane d&r den aldık şimdi :)Bir de Ayşegül dediğin bizim çocukluğumuzdaki Ayşegül serisi mi
Peki anime dediklerin hangisi? Ben de sınıf öğretmeniyim, eşinin hangisini kastettiğini anlayamadım. O yüzden ayrı bir merak oluştu bendeEvet canım bizim zamanımızdaki Ayşegül serisi. Bir sürü kitabı var zaten. Ben a101 den bile almıştım okuma kitabı 10 11 sayfalık ince kitaplardan. Sonra işte iş bankası yayınları falan da almıştım. Ama Ayşegül yayınları görsel olarak gerçek çizim olduğu için daha iyiymiş bi 6 7 tane d&r den aldık şimdi :)
Geçen gün benim de aklıma geldin. İyi olduğunuza sevindimMerhaba kızlar günaydın. Umarım herkes iyidirben sizlere bir şey sormak istiyorum. Bebeğim dün hemen hemen hiçbir şey yemedi iştahı yok, eliyle kulağını tutuyor ve gece uykuları cok kötü. Ben diş diye düşündüm ama belirtiler dişe uyuyor değil mi?
Ben jelin iyi gelip gelmediğini anlayamadım, bugün soğuk uygulama yaptım bir de karanfil zeytinyağı kürünü uyguladım, tüm tuşlara basıyorumKızlar diş çıkarıyoruz galiba var mı sizde şu an belirtiler? Aşırı salyası akıyor ve çok huysuz hiç böyle yapmazdı. Canı yanıyor herhalde kıyamam. Jel aldık sürüyoruz pırasa hiç bir yerde bulamadık. Başka ne yapabiliriz ne yapılır?
Hani böyle bazı çizimlerde kafa vücuttan büyük oluyor ya o tarz kitapları diyor canım. Karikatür tarzı kitap çizimleri var orantısız olduğu için gerçeklik algısından uzaklaştırırmış falan filanPeki anime dediklerin hangisi? Ben de sınıf öğretmeniyim, eşinin hangisini kastettiğini anlayamadım. O yüzden ayrı bir merak oluştu bende
Canım bence alakası yok öyle olsa piyasadan toplanırdıDaha önce uyarı yapmıştım yine yazayım . Hormonlu spiral meme kanserini tetikliyor. Annem yaptırdıktan 2 yıl sonra meme kanseri oldu. Doktorları hormonlu spiralin yüksek ihtimalle sebep olduğunu söylüyor. Aklınızda bulunsun normal bakır olanlar nispeten daha sağlıklı. Hormonlu spiralde düzen kalmıyor pek zaten ara ara damla şeklinde kanamalar, bazen aylarca bu şekilde devam ediyor bazen de kanama olmuyor. Yine de detaylıca doktorunuzla görüşün belki riskleri avantajlarından azdır.
Tam 5 aylıkken yaptırdım yani 10 gün önce ( keşke biraz daha önce yaptirsaydum dedim çünkü elleri ayakları durmuyor bezlerken sıkıntı yaşadık ilk gün zor geçiyor ondan sonra hafifliyor 1 hafta sonra eski haline dönüyor biz ilk 2 gün karton bardak koyduk bezine degmesin diyeBen yaptirmaktan yanayım ama eşim küçük diye endişeleniyor. Ben de yarim gün çalışıyorum. Yazın yaptırırız diyor ama doktor 6. Aya kadar yaptırın dedi. 1 haftalık süreçte bez bağlama nasıl oluyor. Pipiye değiyor mu araya bir şey konuluyor mu? Hiç bilmiyorum
Bu konuda tam üç doktora göründü annem görüşleri aynı hepsinin de. Ben ne olur ne olmaz diye uyarıda bulundum sadece. Hormonlu spirale umarım kimsenin ihtiyacı olmazCanım bence alakası yok öyle olsa piyasadan toplanırdı