İnşallah yoktur canım Rabbım yardımcın olsun, stres zaten en buyuk zorluk bızlere, ayy haber et canımBu gün randevum var gideceğim canım inşallah bir aksilik yoktur
Amin Allah razı olsun canım ederimİnşallah yoktur canım Rabbım yardımcın olsun, stres zaten en buyuk zorluk bızlere, ayy haber et canım
Yaaa acaba enfeksiyon mu kaptım ben. İlk defa böyle bir şey geliyor başımaBende sadece fıtılden dolayı akıntı var başka olmuyor
akıntın renklı veya koku mu ki ağrın yoksa enfeksıyon degıldır bence , havlu kagıt koy iç çamasıra canım, kontrolun ne zamandı kıYaaa acaba enfeksiyon mu kaptım ben. İlk defa böyle bir şey geliyor başıma
Yok bildiğin su gibi canım. Daha belli değil canımakıntın renklı veya koku mu ki ağrın yoksa enfeksıyon degıldır bence , havlu kagıt koy iç çamasıra canım, kontrolun ne zamandı kı
Merhaba canım ben 14 gün’den sonra bir daha kan testi vermedim drm’da gerek yok zaten dediCok teşekkür ederim Selin. Iyi ki karsilastik. Önceden tanismasak da bundan sonraki surec icin paylasimlarimiz olur. Bu arada ben bu gun yine test verdim. Yani 18. Gün 1050 cikti. Cok dusuk degil ama cok yuksek de degil. Tam iki kart artsa 1500 e yakin olmasi gerekiyordu. Yüzde 70 civari artmis görünüyor.
Sen Kasım 3 te kendi doktoruna mi yoksa Bahcecideki doktora mi gideceksin. Bahçeci bana kese gormek icin gebelik takibini yapan doktoruna gidebilirsin dedi. Pakete dahil degilmis ilk muayene. Ya da sen takibi de mi Bahceci de yapacaksın?
Bu gün gittim çok şükür keseleri gördüm rahatladım
Çok teşekkür ederim
Ben bu gün gördüm çok küçükler diMerhaba bayanlar benimde doğum tarihi hesapladiginda 28 hazirani veriyor sağlıkla gelsin inşallah bebeisler keseyi goreniniz varmı
Aaa 2 kese mi canım ??Çok teşekkür ederimgittim rahatladım ya boşuna korkmuşum kanama durmadan olursa tehlikeli dedi keseleride gördüm haftaya kalp atışları için gideceğim canım
Durmadan kanama olursa tehlikeliymiş canım bol bol dinlen bende de hafif kanamalar var benim doktorumda alttan baktı keselereArkadaşlar ilk defa yazıyorum bende 15 Eylül sat.. Yalnız 2 gündür kanamam vardı yani hafif sızıntı şeklinde kahverengi. Bugün Dr gittim kese üstten görünmedi alttab baktı göründü cok şükür ama tedirginim kese boyutu 0.38 cm çok mu küçük sizce yoksa geç döllenme mi düşük teaviisne başladık hemen fikirlernizi bekliyorum saglıkla kalın
Benim internet hesabına göre 28 hazirandı doktorum 25 haziran dedi ikiz gebelik olduğu 1 haziranda da doğum olabilirmişselam kızlar tahmini doğum tarihlerinizi nasıl hesapladınız doktorunuz mu söyledi
Evet canım 2 tane transfer edilmişti inşallah haftaya ikisininde kalp atışını duyacağımAaa 2 kese mi canım ??
Ben internetten blastokist transfer tarihine göre hesapladım cnm mesela 3 günlük transfere göre hesaplama da varselam kızlar tahmini doğum tarihlerinizi nasıl hesapladınız doktorunuz mu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?