Geçmiş olsun canım. Bol bol dinleneceksin artık doğuma kadar. Hastanede daha iyi bakılıp bı an önce bebeğimle taburcu olursun inşallahKizlar uzun zaman sonra niraz dışarı çıkiyim dedim yürüyüş yaptim avm falan dolaştım oyle.iyi gekmistiki eve geldim gelir gelmez oyle bi kanamam olduki size anlatamam oluk.oluk hastaneye zor yetistim doktor yatis verdi plesantanin arkasinda kanama. Napicam bilmiyorum
Tek olsam kalirim kac gun derse doktor..ama bir kizim var ve ona bakacak kimse yok.esimde bakamam.ben diyor annem geldi oda bir gun bakabilir sadece oyle üzgünüm ki sürekli ağlıyorumGeçmiş olsun canım. Bol bol dinleneceksin artık doğuma kadar. Hastanede daha iyi bakılıp bı an önce bebeğimle taburcu olursun inşallah
Yaaa geçmiş olsun , nasılsın canım ?Tek olsam kalirim kac gun derse doktor..ama bir kizim var ve ona bakacak kimse yok.esimde bakamam.ben diyor annem geldi oda bir gun bakabilir sadece oyle üzgünüm ki sürekli ağlıyorum
Kanamam azaldi ama pembe pembe geliyor hala hastanede gozlem altindayim cnm bebek iyi suan bakalimYaaa geçmiş olsun , nasılsın canım ?
Allahım şifa versin çıkın bir an önce inşallahKanamam azaldi ama pembe pembe geliyor hala hastanede gozlem altindayim cnm bebek iyi suan bakalim
Plesanta rahim agzina cok yakin canim. Oyuzden oluyor. 1 ay öncede olmustu ama bu sefer cok fenaydiAllahım şifa versin çıkın bir an önce inşallahneden böyle olmuş ki canım hiç bir sorun yokken
Coook gecmis olsunKizlar uzun zaman sonra niraz dışarı çıkiyim dedim yürüyüş yaptim avm falan dolaştım oyle.iyi gekmistiki eve geldim gelir gelmez oyle bi kanamam olduki size anlatamam oluk.oluk hastaneye zor yetistim doktor yatis verdi plesantanin arkasinda kanama. Napicam bilmiyorum
Ahh canım işte böyle zamanlarda eş desteği aile desteği önemliTek olsam kalirim kac gun derse doktor..ama bir kizim var ve ona bakacak kimse yok.esimde bakamam.ben diyor annem geldi oda bir gun bakabilir sadece oyle üzgünüm ki sürekli ağlıyorum
Dualarımız seninle canımPlesanta rahim agzina cok yakin canim. Oyuzden oluyor. 1 ay öncede olmustu ama bu sefer cok fenaydibebek buyudukce yukari cikmasi bekleniyor umarim oyle olur olmayadabilirmis dua etmekten baska carem.yok
Bir destekcinin olmasi boyle zamanlarda ne kadar.onemliymis anliyorsun. İnsallah olmaz canim amam olmasin dikkat et yorma kendini hic.Ahh canım işte böyle zamanlarda eş desteği aile desteği önemlibugün kandil. Dualarım seninle. Bebegine ve sana sağlık versin Rabb'im. Benim de plesanta önde gelişiyorms ama çok şükür kanamam hiç olmadı. İnşallah bundan sonra da olmaz. Sürekli progestan kullanıyorum hiç kesmedim
Çok geçmiş olsun cnm . Benim de erkeğin plesentası rahim ağzında. 10 haftalıkken baya bi kanama yaşamıştım sonra yaşamadım bir daha ama hep evdeyim hiçbir iş yapmıyorum 18 haftalık oldum hâlâ çıkmadı inş bundan sonra çıkar yukarı plesentalarımız . Malesef hep dikkat etmemiz gerekiyor işte. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de inş doğsunlar ondan sonra gezerizPlesanta rahim agzina cok yakin canim. Oyuzden oluyor. 1 ay öncede olmustu ama bu sefer cok fenaydibebek buyudukce yukari cikmasi bekleniyor umarim oyle olur olmayadabilirmis dua etmekten baska carem.yok
Canım cok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlarsınKizlar uzun zaman sonra niraz dışarı çıkiyim dedim yürüyüş yaptim avm falan dolaştım oyle.iyi gekmistiki eve geldim gelir gelmez oyle bi kanamam olduki size anlatamam oluk.oluk hastaneye zor yetistim doktor yatis verdi plesantanin arkasinda kanama. Napicam bilmiyorum
20. Haftadan sonra cikmaya basliyormus 24 haftayi buluyormus ama cikmayabilir dedi doktor napicaz ya. Dun taburcu oldum geldim hemen basladi yogun bir sekilde sabaha kadar simdi azaldi ama tekrar basliyor. Bir kizim var o perisan oluyor ona cok üzülüyorum birdeÇok geçmiş olsun cnm . Benim de erkeğin plesentası rahim ağzında. 10 haftalıkken baya bi kanama yaşamıştım sonra yaşamadım bir daha ama hep evdeyim hiçbir iş yapmıyorum 18 haftalık oldum hâlâ çıkmadı inş bundan sonra çıkar yukarı plesentalarımız . Malesef hep dikkat etmemiz gerekiyor işte. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de inş doğsunlar ondan sonra gezeriz
Sağol canim insallahCanım cok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlarsın
Bir kere kanamaya başlayınca uzunca bir süre o lekelenmeler geliyor cnm hep uzanmaya dikkat et . Ben de o zaman istifra ediyordum hemen kanamam geliyordu . Şimdi çok şükür gelmiyor ama hep dikkat ediyorum evdeyim genellikle . İnşallah yukarı çıkar da rahat ederiz ama doktor çıkar diye olumlu konuşuyor bence çıkacak yukarı plesentalarımız ben öyle hissediyorum . Zaman da çok çabuk geçiyor belki zorlanıyoruz ama Bi bakıcaz kucağımıza almışız allahın izniyle20. Haftadan sonra cikmaya basliyormus 24 haftayi buluyormus ama cikmayabilir dedi doktor napicaz ya. Dun taburcu oldum geldim hemen basladi yogun bir sekilde sabaha kadar simdi azaldi ama tekrar basliyor. Bir kizim var o perisan oluyor ona cok üzülüyorum birde
İnşallah canım ya. Valla bu sefer cok korktum wv bile gitmeye korkuyorum gelmesin bir daha ya. Bir de seninki ikizdi dimi. Allah yardimcimiz olsun saglikla alalim insallahBir kere kanamaya başlayınca uzunca bir süre o lekelenmeler geliyor cnm hep uzanmaya dikkat et . Ben de o zaman istifra ediyordum hemen kanamam geliyordu . Şimdi çok şükür gelmiyor ama hep dikkat ediyorum evdeyim genellikle . İnşallah yukarı çıkar da rahat ederiz ama doktor çıkar diye olumlu konuşuyor bence çıkacak yukarı plesentalarımız ben öyle hissediyorum . Zaman da çok çabuk geçiyor belki zorlanıyoruz ama Bi bakıcaz kucağımıza almışız allahın izniyle
Gelmez allahın izniyle cnm Bi süre lekelenme şeklinde olur belki ama sonra geçer benim öyle oldu ve mesela 18+4 bugün kontrole gittik hâlâ plesenta aşağıda doktorum çıkadabilir o şekilde de kalabilir dedi ama bir sorun teşkil etmiyor dedi. Aman bebeklerimiz sağlıklı olsun da bu günlerin hepsi geçecek inşİnşallah canım ya. Valla bu sefer cok korktum wv bile gitmeye korkuyorum gelmesin bir daha ya. Bir de seninki ikizdi dimi. Allah yardimcimiz olsun saglikla alalim insallah
Canim benim 1 ay öncede oldu kanamam. Sonra 4 hafta aonra tekrar oldu kiz yoksa ben reglmi oluyorum acabaGelmez allahın izniyle cnm Bi süre lekelenme şeklinde olur belki ama sonra geçer benim öyle oldu ve mesela 18+4 bugün kontrole gittik hâlâ plesenta aşağıda doktorum çıkadabilir o şekilde de kalabilir dedi ama bir sorun teşkil etmiyor dedi. Aman bebeklerimiz sağlıklı olsun da bu günlerin hepsi geçecek inş
Valla bazıları hep diyor her regl tarihimde regl gördüm diye belki de öyledir gerçektenCanim benim 1 ay öncede oldu kanamam. Sonra 4 hafta aonra tekrar oldu kiz yoksa ben reglmi oluyorum acabavalla şimdi 3 hafta sonra ne olck bekliyorum insallah olmaz. Bir poset bile kaldiramiyorum ya korkudan Allah herkesin hamileligine saglik versin inşallah demek seninki hala cikmamis. 20. Haftadan sonra cikiyormus banada yazarmisin gelismeleri canim sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?