Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda anne olursun bu acıları unutursun inşallahKızlar merhabalar bugun kontrolüm vardı ve bebeğimin kalbi durmuşÇok kötü hissediyorum kendimi
Cok üzüldümKızlar merhabalar bugun kontrolüm vardı ve bebeğimin kalbi durmuşÇok kötü hissediyorum kendimi
Kızlar merhabalar bugun kontrolüm vardı ve bebeğimin kalbi durmuşÇok kötü hissediyorum kendimi
Allah gayret ve sabır versin arkadaşımçok teşekkür ederim kızlar bilmiyorum inanın hiç bişey herşey yolundaydı geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde hatda kalp atışını görmüştük en son 110olarak duymuştukda,Bu hafta için yine çağırmıştı kalp atışı için dr Şok oldum gelişimi durmuş kalp atışı durmuş dediDünyam başıma yıkılmış durumda hissetiklerimi anlatmam imkansız.Kürtaj önermedi vajinal yoldan hap ile düşük yapıcam Sizleride çok fazla üzmek istemiyorum bebişlerinizi allah kucağınaza almayı nasip etsin iyi bakın onlara Benim için hakkımızda hayırlısı buymuş demek
Çok çok üzücü ve sabır gerektiren bu durum Rabbim sağlık versin yardımcın olsun inşallah rabbim tekrar yaşatmasın..çok teşekkür ederim kızlar bilmiyorum inanın hiç bişey herşey yolundaydı geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde hatda kalp atışını görmüştük en son 110olarak duymuştukda,Bu hafta için yine çağırmıştı kalp atışı için dr Şok oldum gelişimi durmuş kalp atışı durmuş dediDünyam başıma yıkılmış durumda hissetiklerimi anlatmam imkansız.Kürtaj önermedi vajinal yoldan hap ile düşük yapıcam Sizleride çok fazla üzmek istemiyorum bebişlerinizi allah kucağınaza almayı nasip etsin iyi bakın onlara Benim için hakkımızda hayırlısı buymuş demek
Rabbım yardım etsin sabır versin canımçok teşekkür ederim kızlar bilmiyorum inanın hiç bişey herşey yolundaydı geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde hatda kalp atışını görmüştük en son 110olarak duymuştukda,Bu hafta için yine çağırmıştı kalp atışı için dr Şok oldum gelişimi durmuş kalp atışı durmuş dediDünyam başıma yıkılmış durumda hissetiklerimi anlatmam imkansız.Kürtaj önermedi vajinal yoldan hap ile düşük yapıcam Sizleride çok fazla üzmek istemiyorum bebişlerinizi allah kucağınaza almayı nasip etsin iyi bakın onlara Benim için hakkımızda hayırlısı buymuş demek
Gittim kuzum ay nasıl heyecanlandım bir de çok yoğundu yine 1 saat 15 dk falan bekledik öyle girdik öldüm öldüm dirildim. Çok şükür ikisi de çok sağlıklı ikisinin de kalp atışını dinledik. Doktorumuza son kez gittik teşekkür ettik. Yeni gideceğimiz doktorumuzu tanıyormuş kesinlikle çok öneririm selamımı da söyleyin dedi. Zaten biz de seninle ilgili haberleşiriz doktorunla dedi içime daha da çok sindi . Eve gelince bir rahatlama geldi uyumuşum 1 saat falan oldu uyanalıDoğru diyorsun kuzumsen kalp atışına gidicektim bugün gittin mi
Ay canım çok üzgünüm şimdi gördüm rabbim sabır versin başka bişey diyemiyorum . Benim de daha önce 6 gebelik kaybım olduğu için olumlu olup sonrasında kayıp olunca insan daha da üzülüyor. Rabbim tez zamanda sağlıkla geçireceğin Bi hamilelik nasip etsin inşçok teşekkür ederim kızlar bilmiyorum inanın hiç bişey herşey yolundaydı geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde hatda kalp atışını görmüştük en son 110olarak duymuştukda,Bu hafta için yine çağırmıştı kalp atışı için dr Şok oldum gelişimi durmuş kalp atışı durmuş dediDünyam başıma yıkılmış durumda hissetiklerimi anlatmam imkansız.Kürtaj önermedi vajinal yoldan hap ile düşük yapıcam Sizleride çok fazla üzmek istemiyorum bebişlerinizi allah kucağınaza almayı nasip etsin iyi bakın onlara Benim için hakkımızda hayırlısı buymuş demek
Gözünüz aydın sağlıkla devam etsinGittim kuzum ay nasıl heyecanlandım bir de çok yoğundu yine 1 saat 15 dk falan bekledik öyle girdik öldüm öldüm dirildim. Çok şükür ikisi de çok sağlıklı ikisinin de kalp atışını dinledik. Doktorumuza son kez gittik teşekkür ettik. Yeni gideceğimiz doktorumuzu tanıyormuş kesinlikle çok öneririm selamımı da söyleyin dedi. Zaten biz de seninle ilgili haberleşiriz doktorunla dedi içime daha da çok sindi . Eve gelince bir rahatlama geldi uyumuşum 1 saat falan oldu uyanalı
Amin canım çok sağol hepimizin sağlıkla ilerlesin inşGözünüz aydın sağlıkla devam etsinyeni doktora ne zaman geçeceksin canim? 15 inde kese icin gittigimizde bende vedalasmayi planlıyorum
Ooyy yorulmussundur tabi yaAmin canım çok sağol hepimizin sağlıkla ilerlesin inşya sorduk ne zaman alalım randevuyu diye baştan 10 gün sonra alsan olur dedi sonra sen yine önümüzdeki hafta al dedi o yüzden önümüzdeki hafta cuma gününe almayı düşünüyorum nasipse aslında bugün güya arayacaktım ama hastaneden sonra karavan bakmaya gittik ordan eve geldik yorulmuşum uyudum geç oldu yarın arıycam o yüzden kuzum
Aynen cnm yarın erkenden ararım inşOoyy yorulmussundur tabi yamedicana cok yoğun oluyor ihmal etme canım
Allahım çok şükür kuzum kucağına aldığın günleri de görürüz inşallahGittim kuzum ay nasıl heyecanlandım bir de çok yoğundu yine 1 saat 15 dk falan bekledik öyle girdik öldüm öldüm dirildim. Çok şükür ikisi de çok sağlıklı ikisinin de kalp atışını dinledik. Doktorumuza son kez gittik teşekkür ettik. Yeni gideceğimiz doktorumuzu tanıyormuş kesinlikle çok öneririm selamımı da söyleyin dedi. Zaten biz de seninle ilgili haberleşiriz doktorunla dedi içime daha da çok sindi . Eve gelince bir rahatlama geldi uyumuşum 1 saat falan oldu uyanalı
Hangi şehirdesiniz istanbulda mı doktorunuz?Gittim kuzum ay nasıl heyecanlandım bir de çok yoğundu yine 1 saat 15 dk falan bekledik öyle girdik öldüm öldüm dirildim. Çok şükür ikisi de çok sağlıklı ikisinin de kalp atışını dinledik. Doktorumuza son kez gittik teşekkür ettik. Yeni gideceğimiz doktorumuzu tanıyormuş kesinlikle çok öneririm selamımı da söyleyin dedi. Zaten biz de seninle ilgili haberleşiriz doktorunla dedi içime daha da çok sindi . Eve gelince bir rahatlama geldi uyumuşum 1 saat falan oldu uyanalı
Kuzum kaç haftalık dedi bu arada sanaAmin canım çok sağol hepimizin sağlıkla ilerlesin inşya sorduk ne zaman alalım randevuyu diye baştan 10 gün sonra alsan olur dedi sonra sen yine önümüzdeki hafta al dedi o yüzden önümüzdeki hafta cuma gününe almayı düşünüyorum nasipse aslında bugün güya arayacaktım ama hastaneden sonra karavan bakmaya gittik ordan eve geldik yorulmuşum uyudum geç oldu yarın arıycam o yüzden kuzum
Çok sağol canım benim amin inş rabbim hepimize nasip etsinAllahım çok şükür kuzum kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah
Regl tarihine göre hesaplıyor cnm gittiğim gün 7+0 Dı, bugün 7+2 yim . Senin hesaplama nasıl yapılıyor ?Kuzum kaç haftalık dedi bu arada sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?