2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

çok teşekkür ederim kızlar bilmiyorum inanın hiç bişey herşey yolundaydı geçen hafta keseyi görmeye gittiğimizde hatda kalp atışını görmüştük en son 110olarak duymuştukda,Bu hafta için yine çağırmıştı kalp atışı için dr Şok oldum gelişimi durmuş kalp atışı durmuş dediDünyam başıma yıkılmış durumda hissetiklerimi anlatmam imkansız.Kürtaj önermedi vajinal yoldan hap ile düşük yapıcamSizleride çok fazla üzmek istemiyorum bebişlerinizi allah kucağınaza almayı nasip etsin iyi bakın onlaraBenim için hakkımızda hayırlısı buymuş demek

Allah gayret ve sabır versin arkadaşım

Çok çok üzücü ve sabır gerektiren bu durum Rabbim sağlık versin yardımcın olsun inşallah rabbim tekrar yaşatmasın..

Rabbım yardım etsin sabır versin canım

Doğru diyorsun kuzum sen kalp atışına gidicektim bugün gittin mi
Gittim kuzum ay nasıl heyecanlandım bir de çok yoğundu yine 1 saat 15 dk falan bekledik öyle girdik öldüm öldüm dirildim. Çok şükür ikisi de çok sağlıklı ikisinin de kalp atışını dinledik. Doktorumuza son kez gittik teşekkür ettik. Yeni gideceğimiz doktorumuzu tanıyormuş kesinlikle çok öneririm selamımı da söyleyin dedi. Zaten biz de seninle ilgili haberleşiriz doktorunla dedi içime daha da çok sindi . Eve gelince bir rahatlama geldi uyumuşum 1 saat falan oldu uyanalı

Eklentiler

• IMG-20221111-WA0004.jpeg
    72,4 KB · Görüntüleme: 58
Ay canım çok üzgünüm şimdi gördüm rabbim sabır versin başka bişey diyemiyorum . Benim de daha önce 6 gebelik kaybım olduğu için olumlu olup sonrasında kayıp olunca insan daha da üzülüyor. Rabbim tez zamanda sağlıkla geçireceğin Bi hamilelik nasip etsin inş

Gözünüz aydın sağlıkla devam etsin yeni doktora ne zaman geçeceksin canim? 15 inde kese icin gittigimizde bende vedalasmayi planlıyorum

Gözünüz aydın sağlıkla devam etsin yeni doktora ne zaman geçeceksin canim? 15 inde kese icin gittigimizde bende vedalasmayi planlıyorum
Amin canım çok sağol hepimizin sağlıkla ilerlesin inş ya sorduk ne zaman alalım randevuyu diye baştan 10 gün sonra alsan olur dedi sonra sen yine önümüzdeki hafta al dedi o yüzden önümüzdeki hafta cuma gününe almayı düşünüyorum nasipse aslında bugün güya arayacaktım ama hastaneden sonra karavan bakmaya gittik ordan eve geldik yorulmuşum uyudum geç oldu yarın arıycam o yüzden kuzum

Ooyy yorulmussundur tabi ya medicana cok yoğun oluyor ihmal etme canım

Allahım çok şükür kuzum kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah

Hangi şehirdesiniz istanbulda mı doktorunuz?

Kuzum kaç haftalık dedi bu arada sana

Merhaba kizlar bugün kalp atışını duydum çok şükür ancak kan değerlerinden kansizlik ve TSH dört e yakın çıktı degeri ilaç başlancak doğuma kadarda kullancakmisim varmı bu durumu yadayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…