- 1 Eylül 2022
- 432
- 382
Yqni bende de yuksek cikmis ama sanirim daha once gecirdim bagışıklik kazandim. Cunku hala devam ediyor olsa sanirim eşime de geçerdi. O da benimle ayni anda verdi kan testi megatif
Ilk ciktiginda yaklasık degerin kactı?Olabilir evet en net bilgiyi bir enfeksiyon uzmanı verir bir görünün mutlaka gerekli durumlarda spn 3 ay tedavi uygulanıyormuş
Bencede bı kaç gün bekleyin siz bilirsiniz ama böyle örnekler çok sonu güzel bitenEvet ilk gecen hafta gördüm bebeği 3,5 mm ölçtü doktor aut damarı oluşmuştu bugun büzüşmüş gelişimi durmuş dedi bebeğinde göremedik kese büyüktü Altan’da baktı hatta emin olmak için radyolojiyede baktırdı maalesef görülmedi bebekte yoktu hayırlısı rabbimden kanamam yok lekelenmem vardı oda kesildi
Ilk ciktiginda yaklasık degerin kactı?
Anti hbs var miydı? Mutlaka yapilmistir. Benim 1. Ve suanki gebeligimde, evlilik testimde falan yapildi.Hbsag 1.16 idi
Oyyy kayısı veya suyu kullan.. aklınızda bulunsun mantarım vardı. Doktor hiç bı ilaç vermedi. Evde batikonla temizledim. Çok rahatladım hamdolsun . Birde hemoroid çıkmıştı. Tam o bölgeye gazlı bezle kantoran yağı koydum. Ve 1 tatlı kaşığı içtim. Çok rahatladım. İnsaAllah anlık olmaz. Bu şekilde devam eder.Yok canım bakmadılar benim kabız sancısı
18 Eylül'de 5000 civarlarındaydi. İki günde bir iki kat arttığını düşünürsek ki benim genellikle daha fazla arttı. Şu an en az 80000 dir.5+6 haftalikMerhabalar, daha önce idrar testi yapmıştım zaten bugün emin olmak için kan testi yaptırdım b hcg 86400 küsür çıktı. Sat 11 eylül, sat a göre 6+4, tahminimce 5+1 haftalık bebek. İnternette benimki kadar yüksek bir sonuç göremedim, bazı siteler 56 bin bazı siteler 100 bin normal diyor kafam karıştı. Yarın gideceğim ultrasona ama var mı benim gibi olan merak ediyorum.
Sağol canımOyyy kayısı veya suyu kullan.. aklınızda bulunsun mantarım vardı. Doktor hiç bı ilaç vermedi. Evde batikonla temizledim. Çok rahatladım hamdolsun . Birde hemoroid çıkmıştı. Tam o bölgeye gazlı bezle kantoran yağı koydum. Ve 1 tatlı kaşığı içtim. Çok rahatladım. İnsaAllah anlık olmaz. Bu şekilde devam eder.
Anti hbs var miydı? Mutlaka yapilmistir. Benim 1. Ve suanki gebeligimde, evlilik testimde falan yapildi.
Anladım, anormal bir değer değil sanırım araştırdığım ve anladığım kadarıyla ama insan başkası var mı böyle diye merak ediyor :) Çok teşekkür ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.18 Eylül'de 5000 civarlarındaydi. İki günde bir iki kat arttığını düşünürsek ki benim genellikle daha fazla arttı. Şu an en az 80000 dir.5+6 haftalik
Kese ile alakalı kuzumBugün gittim kontrole alttan baktı bebek var kalp atışıds görüyorum dedi 1 hafta sonra falan duyarsın sende dedi yazanlardan bur şey anlıyor musun sen? 5 haftalık bebek geç döllenme olmuş dedi
Biliyorum elde degil ama üzülmeyin demekki hayirlisi boyleymis Allahim en kisa zamanda hayirlisi ile saglikli bir gebelik gecirmeyi nasip etsin inşAllahEvet ilk gecen hafta gördüm bebeği 3,5 mm ölçtü doktor aut damarı oluşmuştu bugun büzüşmüş gelişimi durmuş dedi bebeğinde göremedik kese büyüktü Altan’da baktı hatta emin olmak için radyolojiyede baktırdı maalesef görülmedi bebekte yoktu hayırlısı rabbimden kanamam yok lekelenmem vardı oda kesildi
Erkek canım
Amin kuzum amin inşAllah saģlıkla ilerler dr rabbim yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasio eder inşAllahKese ile alakalı kuzumçok bilmiyorum bende ama kese kalınlığı vs onları ölçüyo çok sevindim adına demiştim var diye sağlıkla ilerlesin inşallah