Canımben tüp bebek yaptirdim, reçeteye bile yazdılar kabızlık cekersen duphalak kullan diyeKızlar merhaba çok kötü kabizim ağrıdan ölüyorum resmen gaz sancisindan. Lavman yapılır mı acaba gebelikte doktorumu aradım ulaşamadım. Aile hekimleri bilir mi acaba
Hic korkma benimde oyle oldu:) karindan bakinca bebek bile gorunmedi, vajinal bakti kalp atisini duyduk. Sonraki hafta gittigimde karindan bile duyuldu.Kızlar selam, dün kontrole gittim karından göremedi vajinal baktı kalp atışını vs de duyduk çok şükür, zaten geç döllenme olduğundan emindim ama 6-7 haftalıkken karından kalp atışını duyulmaması normal mi?
Bir fe lekelenmem olmuştu kahverengi doktor düşük riski bu dedi ama kontrole 5 hafta sonra ya çağırdı kafam allak bullak oldu
İçinizi ferah tutun bu kadar gerilik olmasının normal olduğunu söylüyorlar inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Siz de benim gibisiniz ben de tüp bebek denedim 3 kere fakat kucağıma aldığım olmadı. Bu seferki kendiliğinden sürpriz bir şekilde oldu. Rabbim hepimize sağlıklı gebelik geçirip kucağımıza almayı nasip etsinArkadaşlar benim Sat 24 Ağustos , buna göre şuan tam 9+0 haftalığım. Ama kontrolde 8+3 üm. Son üc gitmem de hep 4 gün geriden geliyor. Normal mi? Bu 6. Hamileliğim 4 düşük 1 dış gebelik yaşadım. Kucağıma daha almak nasip olmadi hiç. Ağustosta tüp bebek transfer oldum negatif geldi, eylül de rabbim kendiliğinden nasip etti. Ama elim yüreğimde bir şey olacak diye.
Aminn inşallah hepimiz kucagimiza almak nasip olur. Beni en iyi siz anlarsiniz zatenİçinizi ferah tutun bu kadar gerilik olmasının normal olduğunu söylüyorlar inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Siz de benim gibisiniz ben de tüp bebek denedim 3 kere fakat kucağıma aldığım olmadı. Bu seferki kendiliğinden sürpriz bir şekilde oldu. Rabbim hepimize sağlıklı gebelik geçirip kucağımıza almayı nasip etsin
benim de normalde 6+1 idi ama kontrolde 5+3 dendi. geç döllenmeden dolayı böyle farklılıklar olabiliyormuş. kafaya takacak bir durum yok. burayı okuyana kadar aklıma bile gelmemişti sizin düşündükleriniz.Arkadaşlar benim Sat 24 Ağustos , buna göre şuan tam 9+0 haftalığım. Ama kontrolde 8+3 üm. Son üc gitmem de hep 4 gün geriden geliyor. Normal mi? Bu 6. Hamileliğim 4 düşük 1 dış gebelik yaşadım. Kucağıma daha almak nasip olmadi hiç. Ağustosta tüp bebek transfer oldum negatif geldi, eylül de rabbim kendiliğinden nasip etti. Ama elim yüreğimde bir şey olacak diye.
Saglıklı olsunda bız teori yaşancısıyızyarında hayırlısıyla ben görcem miniğimi inşallah kalp atıslarınıda duyarım bakalım hala aynı yerdemi soldan oluştu kız diye seviniyorum ama allah bilir tabiki
Çok kaybım olduğundan korkacan olmuşum iyice artik. Kurdukca kuruyorum kafamda :)benim de normalde 6+1 idi ama kontrolde 5+3 dendi. geç döllenmeden dolayı böyle farklılıklar olabiliyormuş. kafaya takacak bir durum yok. burayı okuyana kadar aklıma bile gelmemişti sizin düşündükleriniz.
Beş ay önce üç aylıkken benim de kaybım oldu, hepsi aynı olacak diye bir kaide yok, her çocuk kendi şansı ile doğuyor. malesef buna inanıyorum.Çok kaybım olduğundan korkacan olmuşum iyice artik. Kurdukca kuruyorum kafamda :)
Kuzum bende cuma günü gitmiştim doktora o zaman 6+0 kese var bebek yok yolk kesi yok karından bakmıştı cumartesi özele gittim vajinal bakıldı yine aynı şekilde yok ama doktor feç döllenme muhtemeln o yüzden gözükmüyor dedi ve bugün gittim karından yine gözükmedi ama kese büyüyor tabi alttan bakalım bir dr dedi bebeği gördü kalp atışını da görüyorum dedi 1 hafta sonra falan duyarsın sendr dedi. Sıkma sakın canını gözükür sen strese girme yeter benim ki de geç döllenme bebek 5 haftalık meselaMerhaba ayni endiseleri ben şu an yaşiyorum ,bugün gittigim dr um 6+2 hesapladi ve bebegim 0,5 cm dedi ,ne yazikki kalp atisi görülmedi cok endiseliyim,gec döllenme olmus olabilir dedi,yüzde 50 şans verdiler,bu hafta sonuna kadar bekleyecegiz çok endiseliyim
Bugün gittim kontrole alttan baktı bebek var kalp atışıds görüyorum dedi 1 hafta sonra falan duyarsın sende dedi yazanlardan bur şey anlıyor musun sen? 5 haftalık bebek geç döllenme olmuş dediİnşallah canım
Çok üzüldüm rabbim en kısa sürede sağlıklı evlat versin sana inşallah canımKızlar beni silebilirsiniz maalesef bebeğimi kaybettim yarın kürtaj olcam kalbi durmuş hayırlısı olsun sizler saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Çok geçmiş olsun.Kızlar beni silebilirsiniz maalesef bebeğimi kaybettim yarın kürtaj olcam kalbi durmuş hayırlısı olsun sizler saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Rabbim insallah hepimizin kucaklarini doldursunBeş ay önce üç aylıkken benim de kaybım oldu, hepsi aynı olacak diye bir kaide yok, her çocuk kendi şansı ile doğuyor. malesef buna inanıyorum.
hic duymamistiniz kalp atisini oyle degilmi nasil atmaya baslayip durmus hemen bencr biraz daha bekleyin kanamaniz vs yok ise 1 2 gun sonra baska doktorada gozukun derimKızlar beni silebilirsiniz maalesef bebeğimi kaybettim yarın kürtaj olcam kalbi durmuş hayırlısı olsun sizler saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah