Amin. Sizin değer nedirAramızda 2 gün var. Ama gebelik takvimi sizi besinci haftaya beni dördüncü haftaya koydu.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin. Sizin değer nedirAramızda 2 gün var. Ama gebelik takvimi sizi besinci haftaya beni dördüncü haftaya koydu.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin
Geç döllenme olayı olmadıysa 12.gün çıkıyor tabi en garantisi adetin geçmesini beklemekÇok teşekkürler cevap için ne bilim korku var bir de hep 12gün kan 15.gün idrar deniyor
Ya sorma bende 6+1 deyim 2 gündür boş boş öğürtüler çok yoğun ara ara gidip geliyodu ama 2 gündür fenayım inşallah kusmalar başlamazKendi adıma iyi gibiyim diyeyim ama sanırım bulantılar hissettirmeye başladı kendini akşam üstünden beri midem baya huzursuz 6+3 teyim senin durumun nasıl
Ben hep uykulu yorgunum sen nasılsın.bu arada kasım 8 de gideceğiz kalp atılı için 4 hafta baya uzun burda herkesi takip ediyorım benimkide tahmini öyledir falan diye hayalen düşünüyorum bir sürü program indirdim çok tatlı görüntülü hafta hafta acaip heyecanlıymışSelam kızlar bir süredir yorgunluktan giremedim napıyosunuz ne durumdasınız
Geç yumurtladığım için geç döllenme olur muhtemelen canım olursa tabiGeç döllenme olayı olmadıysa 12.gün çıkıyor tabi en garantisi adetin geçmesini beklemek
önerebileceğin bir program var mıBen hep uykulu yorgunum sen nasılsın.bu arada kasım 8 de gideceğiz kalp atılı için 4 hafta baya uzun burda herkesi takip ediyorım benimkide tahmini öyledir falan diye hayalen düşünüyorum bir sürü program indirdim çok tatlı görüntülü hafta hafta acaip heyecanlıymış
EvetMasaAllah hepsi hayattami
Var tabi dur nemdekileri ekran foto alayım atayım ben hepsini yükledim ayrı ayrı okuyorumönerebileceğin bir program var mı
ayyy çok teşekkür ederimVar tabi dur nemdekileri ekran foto alayım atayım ben hepsini yükledim ayrı ayrı okuyorum
Ay üşütme ne olur ben bir hasta oldum anlayamama başta geçtiğimiz hafta ve öncesi burun boğaz bademcik göğüs Allah ne verdiyle yattım raporuydum ilaç da yok tabiki bitkilerde yasak bir çoğu kaldım öyle benim midem çok ekşiyor ağzımda sürekli sinir ediyor bende aşırı mutlu ve uykusuyum hep yorgun ama mutluayyy çok teşekkür ederim
ben iki gündür mide bulantısı karın ağrısı böyle çok değişik bi halsizlik yaşıyorum sanki depresyonda gibiyim konuşmaya bile enerji bulamıyor gibiyim baş ağrısı da var üşüttüm galiba
3+6 haftalık değerim 312.. Bugün saglikocaginda tekrar vereceğim.Amin. Sizin değer nedir
Evet taze transferçok güzel olmuş canım taze transfer miydi? ben de 22 eylülde transfer oldum
Kanama alanı bende de çıktı, sizde çok muydu
Kesenin arkasında kanama var dedi buyuk küçük bişe demedi 5 haftalık dedi minimalist kese çevresinde bozukluk var yatış yapman lazım dedi ben kabul etmeyince bir hafta sonra gorucem dediKanama alanı bende de çıktı, sizde çok muydu ?
Yatisi kabul etmedim çıktım akşam hastaneden progestan verdi bir hafta süre verdiDoktor kontrolde olman için yatırmıştır endişelenme inşallah iyi olacaksın aklına bir şey getirme
Size ne dediKanama alanı bende de çıktı, sizde çok muydu ?
geçmiş olsun canım yat dinlen inşallah sorun yaşamazsın atlatırsınKesenin arkasında kanama var dedi buyuk küçük bişe demedi 5 haftalık dedi minimalist kese çevresinde bozukluk var yatış yapman lazım dedi ben kabul etmeyince bir hafta sonra gorucem dedi
İnşaallah rabbim ne verirse hayırlı sağlıklı versingeçmiş olsun canım yat dinlen inşallah sorun yaşamazsın atlatırsın
İnşallah iyi gelecek o hormon evde sürekli yat ayaklarını uzat wc de bile çok zaman kaybetme çok ıkınma kendini tuvalet yapmak dahil zorlama Rabbim yardımıncın olsun herşey düzelecekYatisi kabul etmedim çıktım akşam hastaneden progestan verdi bir hafta süre verdi