- 24 Ağustos 2017
- 201
- 228
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çalışıyorum ve sabah 10 gibi şekersiz bir tük kahvesi içiyorum. şimdilik işe yarıyor. 1 fincana izin veriyor doktorum.Kızlar bende uyku sorunu başladı çalışıyorum ve gözlerimi açık tutmakta çok zorlanıyorum. Uyku problemi yaşayıp çözüm bulabilen var mı?
Bende çalışıyorum çok uykum geliyor ama ben dayanamıyorum resmen uyuyorum:)Kızlar bende uyku sorunu başladı çalışıyorum ve gözlerimi açık tutmakta çok zorlanıyorum. Uyku problemi yaşayıp çözüm bulabilen var mı?
benimde bir önceki hamileliğimin 2. ayında pandemi patladı 3 gün iş 4 gün yatış güzel geçmişti. Zorlukları evde geçirdim o yüzden uyku sorunum yoktu :)bende çalışıyorum ve sabah 10 gibi şekersiz bir tük kahvesi içiyorum. şimdilik işe yarıyor. 1 fincana izin veriyor doktorum.
çok uykusuzluk çekmiyorum gerçi önceki gebeliklerime göre çok şükür :)
Bir önceki hamileliğimde ofisim ayrı kattaydı tek çalışıyordum pandemi dönemi de olunca çok sorun yaşamadım. Gözlerim kapanıyor çok utanıyorum kimseye de söylemedim hamileyim diye :))Bende çalışıyorum çok uykum geliyor ama ben dayanamıyorum resmen uyuyorum:)
Ben ve çözüm bulamadım derste uyuyorum gelince dayanamıyorsam zaten kafa düşüyor fena yaKızlar bende uyku sorunu başladı çalışıyorum ve gözlerimi açık tutmakta çok zorlanıyorum. Uyku problemi yaşayıp çözüm bulabilen var mı?
Herşey gönlünce güzel olsun dilerim çok yakın zamanda sağlığına kavuşur yeniden hamile kalırsın.tekraren geçmiş olsunGüzel dilekleriniz için herkese çok teşekkür ediyorum Bugün kürtajdan çıktım, 3 ay dinleme verdi doktor, bir süre bebiş hayalini rafa kaldırıyoruz bebişleriniz sağlıkla büyüsün inşallah hoşçakalın
İnşallah en doğru zamanda tekrar bir bebiş konsun yuvana sağlıkla kal. Geçmiş olsunGüzel dilekleriniz için herkese çok teşekkür ediyorum Bugün kürtajdan çıktım, 3 ay dinleme verdi doktor, bir süre bebiş hayalini rafa kaldırıyoruz bebişleriniz sağlıkla büyüsün inşallah hoşçakalın
Doktora gidin o size uygun olan ilacı yazar. Tek kullanımlık şase bir ilaç yazıyorlar genellikle.Kızlar yardım edin idrar yolu enfeksiyonu bu hafta sonundan beri kabusum oldu . İlaç kullanabilir miyiz ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Bu süreçte doktorunuza danışmadan hiç bir ilacı kullanmayın bol su tüketmeye çalışın iyi geliyor ilaç içinde doktorunuzla görüşünKızlar yardım edin idrar yolu enfeksiyonu bu hafta sonundan beri kabusum oldu . İlaç kullanabilir miyiz ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
bu arada ne zaman transfer olmuştunAmiin inşallah hepimizin
Fitil olarak kullannca yan etkisi çok azaliyor o yüzden fitil almalı baş donmesi göz kararması olmaz ozmnBugün banada yazdi doktorum, ve fitil olarak kullanmami istedi, bugün yaptim simdilik bir sorun yok
Bugün hafif kanama sebebiyle progestan 200 mg başladım canım. Bana da vajinal kullan dedi. Günde 3 kez kullanacakmışım. Herhangi bi sorun yaşamadım şimdilik.kızlar aranızda progestan kullanan var mı ben 3 gün oldu ilaca başlayalı ama ilaç baş dönmesi göz kararması yapıyor başım da ağırlık yapıyor çalıştığım için iş yerinde çok zor oluyor aynı ilaci fitil olarak da kullanabilirsin dedi fitil olarak kullanan var mı tereddüt ettim
Kendi adıma iyi gibiyim diyeyim ama sanırım bulantılar hissettirmeye başladı kendini akşam üstünden beri midem baya huzursuz 6+3 teyim senin durumun nasılSelam kızlar bir süredir yorgunluktan giremedim napıyosunuz ne durumdasınız
Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasib etsin İnsaAllah kardesimGüzel dilekleriniz için herkese çok teşekkür ediyorum Bugün kürtajdan çıktım, 3 ay dinleme verdi doktor, bir süre bebiş hayalini rafa kaldırıyoruz bebişleriniz sağlıkla büyüsün inşallah hoşçakalın