- 24 Ağustos 2017
- 201
- 228
Gözünüz aydııınMerhaba beybilernihayet ben de bugün kalp atışını duyabildim, şu anlık hiçbir sorun yokmuş
6+2’de kalp atışını duymuş olduk.Arianaa
Bebeğim benim bilgilerin birini sen yanlış girmişsin birini ben yanlış demişim3000 den yukarı olunca karından görünüyo betan çıksın duruma göre tekrar bakar
Ben varım canımBen de perşembe gideceğim kalp atışı için 6+3 oluyorum o zaman inşallah duyabilirim günler de geçmiyo sanki
Tüp bebek gebesi var mı grupta
11000 mi? 1100 mü?Bhcg 500 idi tam 1 hafta sonra 1100 ?? Rakam nası arkadaşlar?
Ayni yerde mi yaptırdım canımBhcg 500 idi tam 1 hafta sonra 1100 ?? Rakam nası arkadaşlar?
Yaa inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımızaBen varım canım
Aminn inşallah kuzumYaa inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Yarın benim kese için Allah'im nasip ederse bakalımDoktora gelip giden var mi bugün? Ben yarın normalde randevum ama sabirsızlıktan bugün gidebilirim. Çokk çokkk heycanlıyım. Kalp atısı icin gitmeyi düşünüyorum
Kasık ağrısı miğde bulantisi yok canım kasik ağrım vardı geçti miğde bulantisi desen hiç baslamadi sadece az az belim ağrıyor bugün birşey yoktur Allah'ın izniyle korkma her zaman ağrı yapicak die birşey yokKızlar benim gibi belirtileri birden yok olan var mı? Önceden kasık ağrısı vardı şimdi yok mide bulantısı yok. Çok korkuyorum acaba kötü bir şey mi oldu
İnsallh canım duyarsınBugün kalp atışını inşallah duyabilirim kızlar. Hepimiz birbirimize dua edelim. Suan 6+2 falan olması lazım en az. Duyabilirim dimi. Geç döllenme yok geçen hafta keseyi de icinde bebegi de gormustuk carsamba günü 5+3 gibi birseydi o zamanlar. Karindan ultrason baktıracağım.
Teşekkür ederim amiiiin inşallahgözünüz aydın. darısı bizlere :)))
Şuan doktordan geliyorumkese gözükmedi 5+5 teyim, hcg bakılacak tekrar, 1 hafta önce 500 idi. Benim gibi gidi
Gözün aydınMerhaba beybilernihayet ben de bugün kalp atışını duyabildim, şu anlık hiçbir sorun yokmuş
6+2’de kalp atışını duymuş olduk.Arianaa
Ay benim de plansız sürpriz bebişGözünüz aydııınAyy bana heyecan bastı böyle güzel haberler okuyunca pazartesi gidicem ilk doktor kontrolüne Benimki birazcık sürpriz oldu da kendisi kaza bebeği
Aynı yerde mi verdin kanı bazen laboratuar farklılığı olabiliyorBhcg 500 idi tam 1 hafta sonra 1100 ?? Rakam nası arkadaşlar?
Teşekkür ederim darısını hepinize inşallahGözün aydın
Çıktımı sonucunuzŞuan doktordan geliyorumkese gözükmedi 5+5 teyim, hcg bakılacak tekrar, 1 hafta önce 500 idi. Benim gibi gidip kese göremeyen var mı? Sonuç 2 saate çıkacak içim içimi yiyor
Benim ilkKizlar kaçıncı gebelikleriniz