Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabaha randevu aldım tekrar gideceğim. Bu saat oldu kaşıntıdan uyuyamıyorum. Bakalım ne diyecek dr.Tekrar bakılsın altındaki neden bulunsun çünkü elde kaşıntı bunların bariz belirtisi kanda çıkar varsa ama neden çıkmadı düzenli takip gerekebilir tansiyon ise gün içinde düzenli dullukla ölçmek lazım bir sefer ölçmekle değil benimkini öyle yapıhorız tedbirli olmak için öyle tarif ettiler.
Aklıma gelmişken bepante nin. Kaşıntı için kortizon içermeyen kremi var ondan alın evde bulunsun böyle durumlarda lazım okur kortizonsuz krem bulmak zor eczanelerde bulabilirsinizSabaha randevu aldım tekrar gideceğim. Bu saat oldu kaşıntıdan uyuyamıyorum. Bakalım ne diyecek dr.
Sana soruyorlar, anestezi dr u senin fikrine gore hareket ediyor merak etme, Rabbim saglikla kucagimiza aldirsin hepimizin insallahBen de heyecanlanırım o ortamda, normal hastane kontrollerinde bile çok heyecan yapıyorum boşuna belimden iğne yemiyeyim. Pazartesi kontrolde doğum konusu geçerse sorcam mutlaka, inşallah genel anesteziyle olurum amin
Benimde oyle merdiven cikarken dizlerimi iki yana bukerek çıkıyorum karnıma çarpıyor yoksa, ben çok kilo almamıştım ama bu ay boldum bilmiyorum, sabah kontrolüm var, bakacazSlm canlar. Bişey soracam bu bir haftada sanki karnım iki katı büyüdü ağırlaştım sizinde öylemi. Şimdiden hantallaştım daha iki ay var napacam. Kilo olarak en son 5 kilo almıştım doktor kontrolünde evdeki tartıya göre hiç almamışım daha, haftaya kontrolüm var bakalım kaç kilo almışım. Sizde durumlar nasıl. 30 haftalık oldum bu arada
Kızılcık kaynatıp suyunu içmekgebelikte idrar yoları için iyi geliyormuş diye okumuştum, bi arastirMerhaba hanımlar;
3.tremesterdeyiz ve idrar yolları iltihabı için neler yapıyorsunuz?
Tabi su iciyorum da başka ne yapılmalı?
Benimde çok kaşınıyor ve büyüdü, süt oluşuyor normalÖncelikle selam herkese yeni katıldım aranıza 30. Haftadayım Ankaradan yazıyorum ikinci hamileliğim 8 yaşında kızım var benim tek sıkıntım göğüsleriniz kaşınıyo mu ya benim bu hamileliğimde göğüslerim birden büyüdü ve acayip kaşıntı Kahverengi kısımları kuruluk oluyo egzama gibi pul pul dökülüyo yaglıyorıö kremliyorum geçiyor gibi oluyo tekrar başlıyo göğüs ucum hassaslaştı Varmı yaşayan
Sizin bahsettiğiniz bebeğin gelişimi ve gebelik haftasını hesaplamak için kullanılıyor. Rahim ağzı uzunluğu o şekilde ölçülmezAnladım kuzucum gerçek uzunluk kaç acaba aslında mezureyle göbeğin en tepe noktasını ölçerek kensin de öğrenebilirsin eskiden öyle yaparmış türkiyedeki drlar teknolojinin gelişmediği dönemlerde
benim 2. gebeliğim ilk kızım normal doğum ama sancı sürem çok uzun sürdü ve doğumda çok sıkıntı yaşadım bu yğzden bunda riske atmak istemediği için doktorum sezeryan dedi ve bir tarih koyduk 38. hafta iç.in tarih verdi ancak 36 haftadan sonra nst ile karar veririz dedi ilk kızım 36+1 de normal doğum du ama bakalım bu kaçıncı haftada gelecek :) anestezi bende belden uyuşturmadan çok korkuyorum anestezi doktorları beldeni daha olumlu anlatıyor ama bende doğum korkumdan dolayı tansiyon yükseliyor bu yüzden riske atamayız genel anestezi dedilerKızlar sezeryan için gün alanlar kendi isteginizlemi sezeryana yoneldiniz herhangi bi durumdan doktor mu yonlendirdi ? Ve gün alanlar devlette minbunkadar erkenden gün verdiler
Benim de göğüslerim son günler kaşınıyor,önceleri kaşıntı yoktu.Büyüme de var.Öncelikle selam herkese yeni katıldım aranıza 30. Haftadayım Ankaradan yazıyorum ikinci hamileliğim 8 yaşında kızım var benim tek sıkıntım göğüsleriniz kaşınıyo mu ya benim bu hamileliğimde göğüslerim birden büyüdü ve acayip kaşıntı Kahverengi kısımları kuruluk oluyo egzama gibi pul pul dökülüyo yaglıyorıö kremliyorum geçiyor gibi oluyo tekrar başlıyo göğüs ucum hassaslaştı Varmı yaşayan
Allaj razı olsun ali asaf ve ali rahman arasında kaldık bakalım zaman ne gösterecekali Asaf. Ömer Ali. Muhammet Ali. kerem ali. bunlar ali isminin yanına yakışan isimler bence sağlıkla gelsin paşa
Hayırlı haberlerle gelirsin inş canım.Sana soruyorlar, anestezi dr u senin fikrine gore hareket ediyor merak etme, Rabbim saglikla kucagimiza aldirsin hepimizin insallah
Benimde oyle merdiven cikarken dizlerimi iki yana bukerek çıkıyorum karnıma çarpıyor yoksa, ben çok kilo almamıştım ama bu ay boldum bilmiyorum, sabah kontrolüm var, bakacaz
Kızılcık kaynatıp suyunu içmekgebelikte idrar yoları için iyi geliyormuş diye okumuştum, bi arastir
Benimde çok kaşınıyor ve büyüdü, süt oluşuyor normal
Kız zavallılar ne kadar yardım etselerde iş bende bitiyor yinedeHadi bakalım sende kızlar çok maşallah yardım ederler
İkiside çok güzel isimler hayırlısıAllaj razı olsun ali asaf ve ali rahman arasında kaldık bakalım zaman ne gösterecek
Hadi gözün aydın çok kafana takıyordun. Maşallah civcive rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Günaydın kızlar. Şimdi doktordan çıktım
Çok şükür gelen su değilmiş, akıntıymış
Fitil verdi bi tane onu kullanacakmışım. Böylece ilk kez alttan da muayene olmuş oldum acılı bi şey değilmiş çatal korkumu da yenmiş oldum böylece
27+6 , 1173 grammış kızım .
Ama doktorum yine 1 ay sonraya randevu verdi ben artık 2 haftada 1 verir diyodum
Teşekkür ederimm Baya öksürttü doktor öksürünce illa gelirmiş su 1 damla da olsa öyle söylediHadi gözün aydın çok kafana takıyordun. Maşallah civcive rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Yaaa kıyamam onlara ama yaptıkça olacak gelişecek yavaş yavaşKız zavallılar ne kadar yardım etselerde iş bende bitiyor yinede
Gözün aydın demistim bizimkiler akıntı ya da idrar kacirioruz farketmeden diyeben de bugun gittim benimkininin de suyu iyiymisGünaydın kızlar. Şimdi doktordan çıktım
Çok şükür gelen su değilmiş, akıntıymış
Fitil verdi bi tane onu kullanacakmışım. Böylece ilk kez alttan da muayene olmuş oldum acılı bi şey değilmiş çatal korkumu da yenmiş oldum böylece
27+6 , 1173 grammış kızım .
Ama doktorum yine 1 ay sonraya randevu verdi ben artık 2 haftada 1 verir diyodum