zehra12 size asıl dokunan şey ne(eşinizin doğumda yanınızda olmayacağımı yoksa bebeğe bir şey almanın aklına gelmediğimi) önce onu bulmalısınız.Bizde erkekler öyle şeyler almazlar,bebek eşyalarını kadınlar,anneler alır.Benim eşim çocuklara oyuncak falan almayı sever,bebek doğduktan sonra öyle şöyler alacağını düşünüyorum,Şimdi ben bir şey alayım dediğimde daha erken diyor.Bebek adına yalmızca anne bebek çantası aldım,diğer şeyleri 1 ay kalmış alırım heralde.Kiyafetin bazılarını,hastane çıkış kiyafetini,yatağı annem alacak,bizde adet böyle,kız anası alıyor onları.Eşinizin şimdi bir şey almaması da maddiyat ve erken olduğunu düşünmesinden kaynaklı ola bilir.Zaten çocuk olunca ne eksik varsa,hepsi alınacak zaten onun için üzülmeyin.Önceki hamileliklerinizde bu konuda nasıldı eşiniz bunu en iyi siz bilirsiniz.Tavırları farklıysa,onunla konuşup neden böyle yaptığını sora bilirsiniz.Annenizin yanında söylediğinin de sizi üzdüğünü eşinize söyleyin.Senin böyle söylemen beni üzdü deyin.Konuşarak çözmeye çalışın.Yurtdışında olacağı için şimdiden üzüldüğünüzü söyleyin,o da bilsin,yani tek başına ağlayarak değil de, konuşarak çözmeye çalışın bence.