- 5 Mayıs 2020
- 600
- 307
- 33
maşallah bende bugün gittim 27 haftalık 1 kilo 100 gram dendi az gibi geldi bana sormak istedim26 haftada gittim en son. 1200 gramdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah bende bugün gittim 27 haftalık 1 kilo 100 gram dendi az gibi geldi bana sormak istedim26 haftada gittim en son. 1200 gramdı
bende bugün gittim boyunu söylemedi am kilosu 1100 gram 27 haftaligiz az gibi sanki1200 gr 38 cm
maşallah makinalardanda çocuğun duruş şeklinden felanda değişiyor sanırım bu kilo olayı çünkü oglumda en son kontrole gittiğimde doktor gününde doğarsa 3 200 felan olur demişti 10 gün önce doğdu ve 3900 du27+5 te 1258 gr di
Bana tam doğumhane de sordular, nasıl anestezi yapalım diye ben biraz fazla heyecan yaptım dr um dediki genel yapalım panik olması çok heyecanlı, genel yaptılar ama soruyorlar yani nasıl olmal istedigini
Bende önceden nadiren olurdu kramp cok yorulunca ancak, epsom tuzunu alacagim bende deneyeyim agrisi dayanilacak gibi değil sen nerden almıştın ilk kez duyuyorum teşekkür ederim canimKramplar bende evvelinde vardır huzursuz bacak sendromu var bende tabi böyle olunca haliyle zaten kullandığım magnezyumu artırmıştı Dr ben onlara ek olarak epsom tuzu aldım her akşam sıcak suya 3 kaşık kadar atıp ayağımı koyuyorum gayet iyi geliyor destek olarak.baş ağrısıda yaşadım hatta bir arkadaşımızda yaşamıştı burada yazıştık gebelikten diyor dpktor…
Oyy maşallah laflara bak kaç yaşında paşaYaa doğru valla, o saflık bizimle beraber uçmuş gitmis, ben herşeye inanırdım, oğlum hayatta inanmıyor, değişik bisey söylediğimde anne sen biraz dinlen beynin yanmış senin, hiç olacak ismi şimdi bu deyip kızıyor bana. En güzeli yine duygusal noktasina parmak basmam, zehir gibiler ama sonuçta duyguları vicdanları var dimi
Evet açlık da 80 çıktı, son verdiğim kan da 80 diYüksek değil çok iyi açlıkmı 80
Aynen ultrason tam ölçü yapmıyor, çok dediğinde az, az dediğinde çok çıkıyor.maşallah makinalardanda çocuğun duruş şeklinden felanda değişiyor sanırım bu kilo olayı çünkü oglumda en son kontrole gittiğimde doktor gününde doğarsa 3 200 felan olur demişti 10 gün önce doğdu ve 3900 du
Yok be abartmış doktorun gayet iyi değerin. Önlem amaçlı yasaklamıştırEvet açlık da 80 çıktı, son verdiğim kan da 80 di
Ama yine de doktorum her şeyi yasakladı
Ay böyle olursa çok iyi27+5 te 1258 gr di
Bana tam doğumhane de sordular, nasıl anestezi yapalım diye ben biraz fazla heyecan yaptım dr um dediki genel yapalım panik olması çok heyecanlı, genel yaptılar ama soruyorlar yani nasıl olmal istedigini
Ama şöyle 3. Kanım yüksek çıktıYok be abartmış doktorun gayet iyi değerin. Önlem amaçlı yasaklamıştır
Bize eğitimde spinal anestezi de olsa hasta çok panik yaparsa uyutuyorlar dedi. Anestezi de sağlığınız el veriyorsa sizin tercihiniz. Genel yada lokal olmasıDaha doktorla doğum konusu hakkında hiç konuşmadık
Artık genel anestezi çok tercih edilmiyor diye biliyorum da o yüzden sordum. Eğer ihtimal varsa doktora ısrarcı olabilirim :))
Anladım canım. Ben yurt dışındayım burdaki yükseklik sınırı açlık 95 tokluk 140 önlem amaçlı yasaklamış. Yasaklar bazen delinirbazen kaçamak iyidir tabi abartmamak şartıyla benim doktorumun bana dediği senin doktorun çok katı yawAma şöyle 3. Kanım yüksek çıktı
150 altı olması gerekirken 155 mi neydi
O yüzden şeker hastası değilsin ama diyerek bir sürü yasak saydı
Yürüyüş verdi. Bir de 2 hafta sonra açlık tokluk ölçtürüp tekrar sonuçları atacakmışım
Yürüyüş çok iyi geliyor ama servik kısalık olayından dolayı şu sıralar yürüyemiyorum. Gece son 3 ay nasıl geçecek diye düşündüm saat başı uyanıp dönüyorumBenimde magnezyum günde 6 tane 2 şerden toplan kaç mg bakmadım ama iyidir benimde gece ne tarafa dönersem o taraf yok çok ağrıyor bakalım ya katlanacağız olacak bugğn olmadı hatta şimdi yürüyüşten geldim iiyim şükür
Uygulamalarda daha bile düşük gösteriyor ortalama kiloyu bence sizinki gayet iyi maşallah ben 28 de gitcem kontrole ama ancak 1100 falan olmuşturmaşallah bende bugün gittim 27 haftalık 1 kilo 100 gram dendi az gibi geldi bana sormak istedim
Sonuçlarım bu şekildeydi. Aslında öyle biri de değil ama topun ucundayım sanırım biraz dikkat etmesem şekere doğru koşucamAnladım canım. Ben yurt dışındayım burdaki yükseklik sınırı açlık 95 tokluk 140 önlem amaçlı yasaklamış. Yasaklar bazen delinirbazen kaçamak iyidir tabi abartmamak şartıyla benim doktorumun bana dediği senin doktorun çok katı yaw
Benim 25+0 da 794 gramdımaşallah bende bugün gittim 27 haftalık 1 kilo 100 gram dendi az gibi geldi bana sormak istedim
Tr deyken trendyoldan almıştım fiyatı çok uygun ama dikkat et yenilebilecek değil küvete yada ayakların için hem hamileler içinde güzel oku ama önceden yinede ben okudum kullanmaya devam ettim Almanya’ya gelinceye Amazon’dan istettim bayılıyorum resmen mucizem yaniBende önceden nadiren olurdu kramp cok yorulunca ancak, epsom tuzunu alacagim bende deneyeyim agrisi dayanilacak gibi değil sen nerden almıştın ilk kez duyuyorum teşekkür ederim canim