1200 gr 38 cmkızlar 27 28 haftalıkken bebisinizin kilosu kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1200 gr 38 cmkızlar 27 28 haftalıkken bebisinizin kilosu kaçtı
Egepol 23 binEkol iyiymiş aslında egepol ne kadar acaba öğrenirsen beni de etiketlermisin
Alla hiç birini yaşamadım.ama gece rahatlamıştım sabah çok kısa oldu geçti gün içinde bir kere daha oldu sonra olmadı bugün inşallah daha olmaz beni baya zorladı doğumu düşündürdü açıkçası nasıl bir eylem diye ya hayrolsun yaparız heralde atlatırız bunudaGeçmiş olsun.gaz sancısı olabilir mi? Ya da şiddetli öksürük filan yaşadın mı?
Havuç suyu da iyi geliyor diyorlar. Ama balıma gelmediKızlar geçen hafta kontrole gittim 25 haftalık hamileyim amniyon sıvısının alt sınırda olduğunu bol su içmemi söyledi son günlerde az su içiyordum hemen yükselir mi başına gelen var mı endişelenmeli miyim
Genel yada spiral doktorunuzla görüşün. Eğer anestezi uzmanı uygun görürse genelde yapılır. sizin seçiminizde önemli ama öncesinde doktoru bilgilendirmeniz, isteğinizi söylemeniz lazımKızlar bir şey soracağım. Sezaryende isteğe bağlı genel anestezi yapılıyor mu
Yoksa sadece belli şartlar mı gerekli
Daha doktorla doğum konusu hakkında hiç konuşmadıkÖ
Havuç suyu da iyi geliyor diyorlar. Ama balıma gelmedi
Genel yada spiral doktorunuzla görüşün. Eğer anestezi uzmanı uygun görürse genelde yapılır. sizin seçiminizde önemli ama öncesinde doktoru bilgilendirmeniz, isteğinizi söylemeniz lazım
Dur bu sefer bi soruşturayım bazılarıda aradığımda telefonla bilgi veremiyoruz ben 1 saatlik yolu nasıl gideyim fiyat için açıklasanız sanki ne olacakEkol iyiymiş aslında egepol ne kadar acaba öğrenirsen beni de etiketlermisin
Malesef öyle zaten geçen seneyle bugün arasında %150 artış var30a mi yükselmiş. Tam hatırlamıyorum sigorta üzerinden bakmıştım geçen sene 22 görmüştüm fiyatı
bebeğin ağırlığı arttığı için olabilir. Gece bacak ağrıma uyanıyorum sağdan sola geçiyorum ya da tam tersi üstüne yattığım taraf bitiyor resmen. Bel ağrısı olmadı henüz ama dr dinlenme verdiği için çok dolanmıyorum dinleniyorum genelde belki o yüzdendir. Magnezyum her öğün 100 lük kullanıyorumSağlıkçımısınız bu bilgi önemli benim için teşekkür ederim. Benim tahlil biraz karışıkta atsam Merhabalar kizlar, yazdıklarınızı okumak gerçekten cok keyifli saglicakla bu yolu tamamlariz inşallah. Dün kontrol günümdü 28+4de 1357 gram olmuşuz, bebegimin böbreklerinde genisleme vardi cok şükür normal değerler arasında dedi doktorum inşallah böyle devam eder. Bel ağrısı yaşıyorum ve iki haftadir her aksam uykuda kramp giriyor bacaklarima sizlerde de var mi bu durum magnezyum da kullanıyorum ama farkli bir magnezyum alacağım.
Yüksek değil çok iyi açlıkmı 80Kızlar ilk sonucum 80 çıktı glikozu içmeden. Yüksek mi
Geçen 50 likte 65 çıkmıştı
Ben daha fiyat almadım oralardan ama edremitte 18.000₺ ise izmirde doğrudur yani bu ne böyle Allah aşkına çok pahalı yaaİzmirde fiyatlar 20-23 bin gibi sanırım daha uygun duydunuz mu özelde
Aynen öyle benim hastanem bana fiyat vermedi hastaneden çıkarken belli oluyomuş ama başka hastaya 18 bin demiş yandık yemin ederimDur bu sefer bi soruşturayım bazılarıda aradığımda telefonla bilgi veremiyoruz ben 1 saatlik yolu nasıl gideyim fiyat için açıklasanız sanki ne olacak
O ne oluyoEki Görüntüle 3221421
Bana da bugün ctg yapiliyor
Umarım önemli bir şey değildir. İçinizi ferah tutun. Kendinize dikkat edin. Hareketlerinize filanAlla hiç birini yaşamadım.ama gece rahatlamıştım sabah çok kısa oldu geçti gün içinde bir kere daha oldu sonra olmadı bugün inşallah daha olmaz beni baya zorladı doğumu düşündürdü açıkçası nasıl bir eylem diye ya hayrolsun yaparız heralde atlatırız bunuda
Benimde magnezyum günde 6 tane 2 şerden toplan kaç mg bakmadım ama iyidir benimde gece ne tarafa dönersem o taraf yok çok ağrıyor bakalım ya katlanacağız olacak bugğn olmadı hatta şimdi yürüyüşten geldim iiyim şükürbebeğin ağırlığı arttığı için olabilir. Gece bacak ağrıma uyanıyorum sağdan sola geçiyorum ya da tam tersi üstüne yattığım taraf bitiyor resmen. Bel ağrısı olmadı henüz ama dr dinlenme verdiği için çok dolanmıyorum dinleniyorum genelde belki o yüzdendir. Magnezyum her öğün 100 lük kullanıyorum
Yok bugğn iyidim sıkıntı yok dün heralde pozisyonu farklıydı belkide bilemiyorum ama bugğn iyi hatta yürüyüşten geldim sıkıntı yok şükürUmarım önemli bir şey değildir. İçinizi ferah tutun. Kendinize dikkat edin. Hareketlerinize filan
Yaa doğru valla, o saflık bizimle beraber uçmuş gitmis, ben herşeye inanırdım, oğlum hayatta inanmıyor, değişik bisey söylediğimde anne sen biraz dinlen beynin yanmış senin, hiç olacak ismi şimdi bu deyip kızıyor bana. En güzeli yine duygusal noktasina parmak basmam, zehir gibiler ama sonuçta duyguları vicdanları var dimiHaklısın konuşmak işe yarıyor. Konuştukça yumuşuyor. Anam şimdiki çocukları kandıramıyosun dedim ona kardeşin abisine hediye getirmek istiyor ne alsa sana sevinirsin, bana dediği laf anne sen benle dalgamı grçiyorsun karnındaki bebek nasıl hediye alacakmış beni kandırmaya çalışma
Kramplar bende evvelinde vardır huzursuz bacak sendromu var bende tabi böyle olunca haliyle zaten kullandığım magnezyumu artırmıştı Dr ben onlara ek olarak epsom tuzu aldım her akşam sıcak suya 3 kaşık kadar atıp ayağımı koyuyorum gayet iyi geliyor destek olarak.baş ağrısıda yaşadım hatta bir arkadaşımızda yaşamıştı burada yazıştık gebelikten diyor dpktor…Merhabalar kizlar, yazdıklarınızı okumak gerçekten cok keyifli saglicakla bu yolu tamamlariz inşallah. Dün kontrol günümdü 28+4de 1357 gram olmuşuz, bebegimin böbreklerinde genisleme vardi cok şükür normal değerler arasında dedi doktorum inşallah böyle devam eder. Bel ağrısı yaşıyorum ve iki haftadir her aksam uykuda kramp giriyor bacaklarima sizlerde de var mi bu durum magnezyum da kullanıyorum ama farkli bir magnezyum alacağım.
27+5 te 1258 gr dikızlar 27 28 haftalıkken bebisinizin kilosu kaçtı
Bana tam doğumhane de sordular, nasıl anestezi yapalım diye ben biraz fazla heyecan yaptım dr um dediki genel yapalım panik olması çok heyecanlı, genel yaptılar ama soruyorlar yani nasıl olmal istediginiKızlar bir şey soracağım. Sezaryende isteğe bağlı genel anestezi yapılıyor mu
Yoksa sadece belli şartlar mı gerekli