- 17 Mayıs 2022
- 521
- 527
- 35
Dr yasaklamadıysa sorun olmaz.son ziyaretimde cinsel ilişki yok dedi.sorun yaratacaksa söylüyorÇanta çok güzel. Ama içinin küçük olduğunu düşünüyorum
Dr bana uyarıda bulunmadı. Ama yasaklıyor normalde bazı doktorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr yasaklamadıysa sorun olmaz.son ziyaretimde cinsel ilişki yok dedi.sorun yaratacaksa söylüyorÇanta çok güzel. Ama içinin küçük olduğunu düşünüyorum
Dr bana uyarıda bulunmadı. Ama yasaklıyor normalde bazı doktorlar.
Gün içinde birden içime kasvet hüzün çöküyor. Ama ortada hiçbir şey yokken sonra geçiyor kendiliğinden. Sinirli agresif zamanlarım da oluyor. “Hamilelikten tüm bunlar geçici merak etme “diyorum kendimeDepresyon mu ne bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadır çok duygusalım
Amin cümlemizinkini bağışlasın rabbim. 39 yaşındayım.Maşallah cnm Allah bağışlasın 6. Hamilelik senin yaş kaç bu arada
Ben bir yere gitdiğim zaman yanımda çok şey götüren biriyim,o yüzden çocuk için de çok şey götüreceğimi düşünüyorumBu bakımdan böyle detaylı çantalar cazip geliyorBen de sırt çantası istiyorum. Ama tecrübeli anneler hafif kullanışlı bir sırt çantası alın illa bebek bakım çantasına gerek yok hatta decathlon un şu meşhur çantasını seviyorlarmış bebek bakım çantası büyük ve detaylı olduğu için günlük kullanımda yorucu olabiliyormuş.
Ben oturduğum,ya da yemek yediyim zaman tekme atdığı,hareket etdiği oluyor,her gün de aynı sayda değil,bir gün çok,bir gün az.Her şey yolundadır inşallah,boşuna endişelenmeyin bence de.Günlerimiz yakın,o yüzden yazmak istedim.Kızlar benim bebek 25+5 ultrasonda sorun görünmüyor
Ama çok mu tembel anlamadım
2 saatte 10 hareket sayılmalı deniyo ya benimki asla etmez o kadar
Gece yine tribe girdim kaç kere uyandırmaya çalıştım tüm gece ses yoktu sabah 2 kere vurdu o kadar
Neden anlamadım bi türlü
Ben tutmayacağım çalışıyorumda hem iş hem oruç iyice halsiz kalırım zaten artık dahada ağırlaşıyorum susuz da kalmamak gerekiyor oyüzden kendi adıma tutmamam gerektiğini düşünüyorumKızlar merhaba ramazan orucu tutucakmısınız ben çok kararsızım doktorada daha gitmedim
Ben tutmayı deneyeceğim. Cuma günü doktoruma sordum. Oruç tutan annelerle tutmayan annelerin bebekleri arasında fark olmuyor ama olan anneye oluyor dedi. Bi deneyeceğim iyi olursam devam edeceğimKızlar merhaba ramazan orucu tutucakmısınız ben çok kararsızım doktorada daha gitmedim
Ben tutmayacağım şahsen uzun süre susuzluk ve açlık durumu var. Dini ve tıbbi açıdan görüşlerde genelde tercih annenin . Dinde tutmayabilirsin sonradan tutabilirsin diyor. Tıbbi bir kaç okuduğum yazıya göre tutulmaması daha iyi. Tabiki son tercih yine annenin.Kızlar merhaba ramazan orucu tutucakmısınız ben çok kararsızım doktorada daha gitmedim
Kızlar dün muayenem vardı. Oğulcuğum 1100 gr 35 cm olmuş. İlk defa ultrason sırasında uyudu da yüzünü net görebildik. Öncekilerde kıpırdanıp göstermiyordu. Başı hala yukarıda olduğu için doğum şeklini diğer sefer konuşalım dedi doktorum. Sezaryenden korkuyorum. Umarım gerek kalmaz. Doktorum gereksiz yere sezaryen yapılmasına karşı. Doğum ücreti her ikisi için de 8 bin denildi. Epidural istersen artı 2 in. Biz de bu şekilde şimdilik
Merhaba hangi hastaneye gidiyorsunuz ya ben istanbulda devlete gidiyorum oradaki doktorum özel levent hastanesinde de çalışıyor rutin muayenelere devlete gidip ücret ödemiyorum. Doğumu konuştum hangi hastanede olacak vs.fiyat bilgisi almak için ama daha tam konuşqmadık müsait olamadığından. Sizinki bana uygun geldi de, o yüzden merak edip sordumKızlar dün muayenem vardı. Oğulcuğum 1100 gr 35 cm olmuş. İlk defa ultrason sırasında uyudu da yüzünü net görebildik. Öncekilerde kıpırdanıp göstermiyordu. Başı hala yukarıda olduğu için doğum şeklini diğer sefer konuşalım dedi doktorum. Sezaryenden korkuyorum. Umarım gerek kalmaz. Doktorum gereksiz yere sezaryen yapılmasına karşı. Doğum ücreti her ikisi için de 8 bin denildi. Epidural istersen artı 2 in. Biz de bu şekilde şimdilik
Canım hamileye farz değil ki ramazan orucu yani sonra tutmak zorunda değilsin ayrıca zaten anne için uzun süre açlık sıkıntılı bir durum ama yinede sen bilirsinBen tutmayı düşünüyorum cnm elimden geldiği kdar sonra tutmak zor geliyor
Ben öyle olduğunu sanmıyorum bunun fetvasını iyice araştırmadan sonradan tutulmaz diyemem ilk çocuğumda yaz aylarıydı ramazan tutamadım ama şimdi tutabiliyorum çünkü bu üç aylarda on gün kadar tutmuşluğum oldu zorlanmadım o yüzden tutabildiğim kadar tutarımCanım hamileye farz değil ki ramazan orucu yani sonra tutmak zorunda değilsin ayrıca zaten anne için uzun süre açlık sıkıntılı bir durum ama yinede sen bilirsin
Tut canım sana tutma diyemem. Ama bunun bedenen hissetmesende zararı var bebeğe dinimizde bu açıdan kolaylık sunuyor zaten demek istiyorum herkesin kendi büleceği bir şey sonuçta ama bunu bilipte söylemeden durmak istemedim tabi sen araştır yinedeBen öyle olduğunu sanmıyorum bunun fetvasını iyice araştırmadan sonradan tutulmaz diyemem ilk çocuğumda yaz aylarıydı ramazan tutamadım ama şimdi tutabiliyorum çünkü bu üç aylarda on gün kadar tutmuşluğum oldu zorlanmadım o yüzden tutabildiğim kadar tutarım
Ben avent alıcamKızlar biberon aldınız mı hepsinden memnun olan da var olmayan da
Ben almadım emzirme eğitimi aldım oradaki hemşire dedi ki biberon almıyorsun gerek yok çünkü emzireceğine odaklan üstelik her yerde bulursun çok gerek olursa dedi ve bana mantıklı geldi birde normal biberon yada göğüs ucuna en yakın vs gibi tasvirlere hemşireler ve ebeler diyor ki sadece reklam beberonların hepsi meme reddi yapabilir çünkü çalıştırdığı kas farklı bunu fark eden bebeğin kolayına geleceği için memeyi reddedecektir diyorlar ilaveten eğer şartsa meme dışında sağılmış sütü vereceksen kaşın biberon öneriliyor hele ki yeni doğanda şiringa ve parmakla beslemek süt kadehi ile beslemek bunlar öneriliyor bir araştır instgramda çok emzirme hemşiresi var bunları yazan bir oku dilersenKızlar biberon aldınız mı hepsinden memnun olan da var olmayan da