- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
Evet bazı günler dünys başıma yıkılmış şekilde oturuyorum ben deKızlar sizde arada depresyona girmiş gibi oluyormusunuz büyün gün depresyonlu gibi oturdum canım parmağımınjaldırmak bile istemiyor
Bende seni merak ettim bugün yoktun hiç. İyimisin. Bendede oluyor inanki mesela bugün öyleydimKızlar sizde arada depresyona girmiş gibi oluyormusunuz büyün gün depresyonlu gibi oturdum canım parmağımınjaldırmak bile istemiyor
İnşallah geçer uyy çok. Saçma bit his elimde değil depresifbana geçenlerde bir gün boyunca oldu o durum hiç de bi neden yokken aşırı umutsuz ve kötü hissettim ertesi gün geçti ama hatta çok uzun süredir öyle hissetmediğimi farkettim endişelendim biraz, neyse ki geçtinormaldir bence geçer diye düşünüyorum
Tüm gün kızzz düşün yazmaya bile erindim o denli yaniBende seni merak ettim bugün yoktun hiç. İyimisin. Bendede oluyor inanki mesela bugün öyleydim
Duygusal değilim hiç bir şeyden keyif almıyorumDepresyon mu ne bilmiyorum ama yaklaşık 1 haftadır çok duygusalım
Bende dertler derya olmuş bende bir sandal gibi tuaf yaEvet bazı günler dünys başıma yıkılmış şekilde oturuyorum ben desonra geçiyor
Bende öyleyim hatta brnim kızlar diyor sen bundan önceki hamileliğinde böyle değildin bunda çok tembelsinTüm gün kızzz düşün yazmaya bile erindim o denli yani
Valla bir haylanıyorum bir bakmışsın tüyüm kalkmıyorBende öyleyim hatta brnim kızlar diyor sen bundan önceki hamileliğinde böyle değildin bunda çok tembelsindaha üç ay var doğuma napacam bilmiyorum
Senin kizlar kaç yaşında canim?Bende öyleyim hatta brnim kızlar diyor sen bundan önceki hamileliğinde böyle değildin bunda çok tembelsindaha üç ay var doğuma napacam bilmiyorum
Bunu da beğenmiştim,amma sırt çantası olarak boyu bir az kısa geldi bana.Ben bunu almıştım
Diğerlerini görmediğim için bilmiyorum da ben de rengi her şeye uyar diye bunu aldım. Bir de önünde biberon gözü yoktu bazlarının bunda var diye sevdimBunu da beğenmiştim,amma sırt çantası olarak boyu bir az kısa geldi bana.
20,18,15 ve 10 yaşında 4 kızım var. 6 yaşındada bir oğlum var.Senin kizlar kaç yaşında canim?
Bu saymayı 28 haftadan sonra bazı doktorlar hatta 30 dan sonra yapın diyolar daha çok küçük bende o haftalarda durgunluk yaşadım 27.haftada artık hareketler dahada farklılaşıp güçlendi normal bi durum takılmaKızlar benim bebek 25+5 ultrasonda sorun görünmüyor
Ama çok mu tembel anlamadım
2 saatte 10 hareket sayılmalı deniyo ya benimki asla etmez o kadar
Gece yine tribe girdim kaç kere uyandırmaya çalıştım tüm gece ses yoktu sabah 2 kere vurdu o kadar
Neden anlamadım bi türlü
Maşallah cnm Allah bağışlasın 6. Hamilelik senin yaş kaç bu arada20,18,15 ve 10 yaşında 4 kızım var. 6 yaşındada bir oğlum var.
Benimki de aynı bazen tedirgin oluyorum hatta ama her bebek farklidir bazen bütün gün hiç oynamadığı oluyorKızlar benim bebek 25+5 ultrasonda sorun görünmüyor
Ama çok mu tembel anlamadım
2 saatte 10 hareket sayılmalı deniyo ya benimki asla etmez o kadar
Gece yine tribe girdim kaç kere uyandırmaya çalıştım tüm gece ses yoktu sabah 2 kere vurdu o kadar
Neden anlamadım bi türlü
Ben de sırt çantası istiyorum. Ama tecrübeli anneler hafif kullanışlı bir sırt çantası alın illa bebek bakım çantasına gerek yok hatta decathlon un şu meşhur çantasını seviyorlarmışbana sırt çantasını taşımak daha kolay geliyor. Çocuğu taşırken her iki kolumda(bir kolumda yorulursam,diğer tarafda taşımak) taşıya bilirim mantığıyla sırt çantası istiyorum.
Sağol valla rahatladım. Çünkü günde en fazla 3-4 hareket hissediyorum ben öyle saat başı mümkün değilBu saymayı 28 haftadan sonra bazı doktorlar hatta 30 dan sonra yapın diyolar daha çok küçük bende o haftalarda durgunluk yaşadım 27.haftada artık hareketler dahada farklılaşıp güçlendi normal bi durum takılma
benimki de aynı. Vuruyorum hafif uyansın diye tık yok. Sabahları aktif oluyo geneldeBenimki de aynı bazen tedirgin oluyorum hatta ama her bebek farklidir bazen bütün gün hiç oynamadığı oluyor