Canım orası nasıldır bilmiyorum ama benim plasentam aşağıda( plasenta previa) ve 15. haftadan beri bu şekilde, şu an 22’deyim ama zamanla çıkmazsa konuşuruz demiştik artık son 4 hafta yukarı çıkması için. Bence senin de aşağıda olsa şimdiye kadar söylerlerdi çünkü biraz tehlikeli bir durum. Kanama başlarsa vakit kaybetmeden doktora gitmen gerekiyor ve sırf bunun için bile bilgilendirirlerdi seni de sanıyorum. Gönlünü ferah tut inşallah her şey yolundadır. Henüz şeker yüklemesi yapılmadı o konuda bir bilgim yok. Kalp ile ilgili soruna gelince bende de sıkışma değil ama aldığım nefes yetmiyor kalbim bazen az da olsa acıyor. Bunu da oksijen ihtiyacına bağladım çünkü burnum da hep tıkalıBugün şeker yükleme yazıldı 100 mg lık olanı yaptılar direk hemşire kollarımı delik deşik etti detaylı şeker testinde 3 kez kan alınıyormuş benim daha ilk alışta bir koluma 5 kez diğerine 2 kez dürttü durdu iğne fobisi olan bana delirtici geldi düşünün artık. Haftaya belli olacakmışAlmanyada tahliller çıkmıyor erken çıkamıyor uyuzlar ağırlar önemsemiyorlar ciddi anlamda.. bunun dışında doktoruma plesenta yerimi soramadım tahmini önde demişti ama yukarda aşağıda diye bir şey demedi yine sizler öğrendiniz mi Türkiye bu konuda çok iyi yaa.. ayrıca demir yada kalsiyum eksiğim varmı onu da bilmiyorım bakılmadı verilmedi konulmadı bile doktorum genel olarak bir problem varsa söylerim yoksa herşey yokunda diyorsam yolundadır diyor.almanyada genelde bu oluyormuş nadiren bilgi veren iyi Dr ile denk geliyorsam bana denk gelmedi değiştirsem ne zaman nasıl olacak bilmiyorım ama çok sinir bozucu. Zaten doğumuna girmiyorlar orası ayrı konu ama bakalım iştw ne olacak bitecek.Türkiye’nin gözünü seveyim şimdi memnun kalmayınca hop diye değiştiriveriyorım ama burada hiç bilgim yokki nedir ne değildir diye harekete geçelim iki ucu boklu değnekten ülke Allaha emanet yaşıyoruz gibi hissettiriyor.bu arada sizde kalp yada akciğerde sokulma gibi hisler oluyormu ben yatamıyorum bazen kalbim sıkışıyor daralmıyor gibi oluyorum hatta içinde balon şişip patlıyor gibi bir his bile yaşıyorum daha önce bunu duyan yada yaşayan oldu mu aramızda