Kızlarrrr nasılsınız umarım herşey yolundadır. Bugun doktor kontrolüm vardı aylık ona gittim. Hem normal ultrason gördüm hem şu 3 boyutlu gördüm oğluşum ultrasonu karnıma koyar koymaz pipisini gösterdi. İlk öğrendiğimizde biraz zorlamıştı doktor teyzesini ama şuan herşey ortada sağolsun inşallah doğuma kadar öyle durur ama hep 2 aydır baş aşağı duruyor. Herşey yolundaymış 376 gram olmuşuz
Doktorum ayrıntılı ultrason için 5 tane doktor önerdi. Ben Ankarada yaşıyorum bu doktorların hangisine gidersen git hepsi alanında uzmandır dedi. Sizinledr paylaşayım eğer gitmek isteyen olursa ben biraz uygun olanı tercih ettim açıkcası araştırmadım ama bi doktoru aradım profdu telefondaki sekreter kadının ses tonu ve konuşma tarzı aşırı itici geldi bide üstüne fiyatını duyunca iyice soğudum 2500 nakit tek gebelik 3000 kart çekimi 500 tl komisyon hiç hoş değil yani o yüzden galiba arasında prof olmayan en uygunu olanı tercih ettim oda 1100 tl tek fiyat kartlada aynı fiyat. Doktorun yorumlarınıfa okudum herkes memnumuş ben zaten öncelikle kendi doktoruma çok güveniyorum o yüzden araştırmadım hiçbirini. Eğer isteyen olursa özelden atarım. Yarın gideceğim orda herşeyini öğreneceğim inşallah
bugun ilk kez kurbağayada benzese yüzünü gördüm oğluşumun çok keyifliydi
birde bacak ağrısı için bana magnezyum yazdı krampla uyanıyorum dedim. Bide mide yanması için rennie duo yazdı. Bol bol maden suyu kuruyemiş çiğ olarak tüket maden suyunuda beypazarı dedi. Limonlu vs vs olmayacak dedi. Böyle eğer sizede yardımcı olmak adına böyle uzun uzun anlattım kusura bakmayın
oğluşumun yüzünüde ekleyim allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin