- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
Oluyor arada doktorum normal olur dedi bebiş kendisine yer açıyor gayet normal dedi canım. Bakalım inşallah bende Haziran annesi olabilirim. İsteyen herkesde olur. Çok sıkıntılı bir süreçten geliyorum. Yıllar geçti.Kızlar kasıklarında batma hisseden var mı 5+3teyim tedirgin oldum biraz bugün kanamam ya da lekelenmem yok çok şükür
Of bence deSonrada ikili taramasıydı cinsiyetiydi detaylı organıydı falan biz anca doğurunca rahatlarız bence
Bende kese için gidicem ama çok gerginim görcem mi görmicem mi die inşallah güzel haberlerle dönelimOf bence debugun kontrole gidicem midem bulanmaya başladı heyecandan. Gerçi heyecandan mi bebekten mi onu çözemedim ama Rabbim en güzelini versin hepimize güzel haberler alalım
İnşallah canımBende kese için gidicem ama çok gerginim görcem mi görmicem mi die inşallah güzel haberlerle dönelim
Salı günü 2217 çıkmıştı şimdiye çoktan geçmiş olması lazım die düşünüyorumİnşallah canımbeta geçtiyse 3 bini gözükür
Canim benim cuma 2001di pazartesi keseyi görmüştük Allah'ın izniyle sen de görürsün bugünSalı günü 2217 çıkmıştı şimdiye çoktan geçmiş olması lazım die düşünüyorum
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ salim alabiliriz kucağımıza evlatlarımızıOluyor arada doktorum normal olur dedi bebiş kendisine yer açıyor gayet normal dedi canım. Bakalım inşallah bende Haziran annesi olabilirim. İsteyen herkesde olur. Çok sıkıntılı bir süreçten geliyorum. Yıllar geçti.
Karından gördün değil miCanim benim cuma 2001di pazartesi keseyi görmüştük Allah'ın izniyle sen de görürsün bugün
Evet canımKarından gördün değil mi
Ay yanlışlıkla bakmisim 1.83 cm olmuş teyzeleri pazartesi 7.7 mmydi kesemKızlar çıktım şimdi kesem 1.7 cm olmuş şekli duruşu her şey iyi dedi ama yolk kesesini göremedik hala haftaya cuma kalp atışını duyarız dediler
son adet tarihin neydi canım .Kızlar bende çıktım şimdi doktordan kesemizi gördük çok şükür5 haftalığız haftasıyla uyumlu dedi kalp atışı ve bebek için 3 hafta sonraya çağırdı
29 ağustosson adet tarihin neydi canım .
Tebrik ederim masaallahAy yanlışlıkla bakmisim 1.83 cm olmuş teyzeleri pazartesi 7.7 mmydi kesem
Tebrik ederim masaallahKızlar bende çıktım şimdi doktordan kesemizi gördük çok şükür5 haftalığız haftasıyla uyumlu dedi kalp atışı ve bebek için 3 hafta sonraya çağırdı