- 23 Nisan 2021
- 677
- 721
İnşallah etiket yapın mutlaka merak ederimBende salı ilkkez kan verdim 2217 çıktı yarın inşallah görebilirim bende sağlıkla tutunsunlar
Ay inşallah etiketleyelim mutlaka birbirimiziİkimizinde kontrol 13 Ekim'de hepimize hayırlı haberler inşaallah ..
Aha benimki de 13 ekim. 5+4 gibi birseydim. 13mm kese. Kızlar dua edinde duyayım kalp atısını. Ilkinde 6+5 te muayeneye gittim yoktu...Ay inşallah etiketleyelim mutlaka birbirimizi
Ben söylemedim. Kişisel tercihe göre ailenize göre söylenebilir . Ben kalp atışını duydum 10. Haftada durdu gebeliğim sonlandırıldı. 8 haftada düşük oldu o yüzden bunda uzun süre söylemeyi düşünmüyorum.Kızlar iyi akşamlar ailelerinize verdiniz mi müjdeyi ben hala vermedim kalp atışından sonra diye düşünüyorum bir yandan da ikili testten sonra mi söylesem diye de düşünüyor değilim
Hayırlı olsun bende 27 Ağustos keseyi daha bugün gördüm :)Sanırım ben de aranıza katılıyorum benimki yanlışlıkla kalınmış bir hamilelikŞok olmuştum ama alıştım artık Benim son adet tarihim 27 ağustos, reglim 7 gün gecikince geçen hafta perşembe günü idrar testi aldım, anında çift çizgi çıktı neye uğradığımı şaşırmıştım. Hemen iki gün sonrasına yani cumartesi günü doktora gittim, kese oluşmuş gebesiniz dedi. Bakalım bu salı günü yani 11 ekimde kalp atışını duymamız lazımmış heyecanla bekliyorum. Bu arada benim de ilk hamileliğim. İnşallah bu süreci hepimiz sağlıklı, sorunsuz ve istediğimiz gibi atlatırız. Allah yardımcımız olsun
Yaaa size de hayırlı olsun ne güzel umarım hep birlikte geçirebiliriz bu süreciHayırlı olsun bende 27 Ağustos keseyi daha bugün gördüm :)
İnşallah canım bi görsem rahatlicam biraz
Ufff inşallah canım ya kormadan durulmuyormuş ki napalımSakın üzülme minisinde üzülür annesi o daha mercimek kadar bile yok ki zamanı gelince gösterecek sana kendini emin ol
Kimisi biliyor kimisi bilmiyorKızlar iyi akşamlar ailelerinize verdiniz mi müjdeyi ben hala vermedim kalp atışından sonra diye düşünüyorum bir yandan da ikili testten sonra mi söylesem diye de düşünüyor değilim
Güzel bir an yasamisiniz ne güzelSanırım ben de aranıza katılıyorum benimki yanlışlıkla kalınmış bir hamilelikŞok olmuştum ama alıştım artık Benim son adet tarihim 27 ağustos, reglim 7 gün gecikince geçen hafta perşembe günü idrar testi aldım, anında çift çizgi çıktı neye uğradığımı şaşırmıştım. Hemen iki gün sonrasına yani cumartesi günü doktora gittim, kese oluşmuş gebesiniz dedi. Bakalım bu salı günü yani 11 ekimde kalp atışını duymamız lazımmış heyecanla bekliyorum. Bu arada benim de ilk hamileliğim. İnşallah bu süreci hepimiz sağlıklı, sorunsuz ve istediğimiz gibi atlatırız. Allah yardımcımız olsun
Tebrik ederim canım benim de sat 28 Ağustos ben haftaya anca bebeği görürüm diğer hafta kalp atışını duyarız diye düşünüyordum vajinal ultrasonla mi bakıyor doktorunSanırım ben de aranıza katılıyorum benimki yanlışlıkla kalınmış bir hamilelikŞok olmuştum ama alıştım artık Benim son adet tarihim 27 ağustos, reglim 7 gün gecikince geçen hafta perşembe günü idrar testi aldım, anında çift çizgi çıktı neye uğradığımı şaşırmıştım. Hemen iki gün sonrasına yani cumartesi günü doktora gittim, kese oluşmuş gebesiniz dedi. Bakalım bu salı günü yani 11 ekimde kalp atışını duymamız lazımmış heyecanla bekliyorum. Bu arada benim de ilk hamileliğim. İnşallah bu süreci hepimiz sağlıklı, sorunsuz ve istediğimiz gibi atlatırız. Allah yardımcımız olsun
Kimisi biliyor kimisi bilmiyorkuaförüm biliyor kendi kızım bilmiyor
Güzel olacak inşallah her şey keseyi görmüşsün bileAha benimki de 13 ekim. 5+4 gibi birseydim. 13mm kese. Kızlar dua edinde duyayım kalp atısını. Ilkinde 6+5 te muayeneye gittim yoktu...
Evet haklısın hissediyorlar bizimkide geldi karnıma sarıldı falan ne oldu yağmur dedim sevesim geldi dedi bende güldüm hattaBenim kızımda bilmiyor ama iki gün önce dedi ki benim kardeşim olacak biliyorum diye biz şok olduk Çocuklar hissediyor.
Tebrik ederim canım benim de sat 28 Ağustos ben haftaya anca bebeği görürüm diğer hafta kalp atışını duyarız diye düşünüyordum vajinal ultrasonla mi bakıyor doktorun
Benimde 5+2. Önceki düşüklerden dolayı ben erken gittim doktoruma 2 güne 1 çağırdı takip etti. İlaçlar kullanıyorum.Çok şükür yolk sak göründü bugün artık haftaya gel kalp atışını duyalım dedi inşallah 14 Ekimde güzel haberler veririmİyi akşamlar hepimize sata göre ben de 5+2deyim. Haftaya cumartesi için randevu aldım inşallah hem keseyi hem kalp atışlarını duyarızAma dayanamadım yarın sabah tekrar kan vericem değerim kaç olmuş merak ediyorum bir şeyler yoluna girene kadar böyle stresli geçecek sanırım
Bende kızıma söylemedim. Ama ara ara da yokluyorumKimisi biliyor kimisi bilmiyorkuaförüm biliyor kendi kızım bilmiyor
Sonrada ikili taramasıydı cinsiyetiydi detaylı organıydı falan biz anca doğurunca rahatlarız benceBende öyle diyordum şimdide kalp atışını duysam rahatlıycam diyorum
Yine rahatlamayız benceSonrada ikili taramasıydı cinsiyetiydi detaylı organıydı falan biz anca doğurunca rahatlarız bence