- 3 Ağustos 2022
- 198
- 98
- 34
Hayırlısı olsun canım insallh pazartesi görürsünKozlar benim kese görünmedi kan almaktan vazgeçti gebesin ama dedi pazartesi bakalım göremezsem eğer kan Ver ozaman dedi öyle haftasına bakalım dedi ama şuan için yumurtlamaya göre 5. Hafta dedi
İnşallah dua edin cnmOrası buralar gibi değil anladığım kadarıyla burda olsan kan değerine göre gidersin olsun ama pazartesi görürsün inşallah canım
İnşallah cnm bekleyelim bakalımHayırlısı olsun canım insallh pazartesi görürsün
İnşallah yaBenimde öyle şuan normal sanırım böyle olması
İçim rahatladı sağolunOluyor canım ara sıra yokluyor batmalar falan
Yok p.tesi ikinci betayı verdim 2447 çıktı ama muayene etmedi doktor 10 gün sonra gel dedi 13 ekimde gideceğim inşallah keseyi de bebeği de kalp atışını da görürüm tüp bebek benimkiSenle aynıyızbenimde sata göre 5+3 ara ara çok şiddetli olmayan ağrılar benimde oluyo yarın kese için gidicem sen keseni gördün mü
Bende salı ilkkez kan verdim 2217 çıktı yarın inşallah görebilirim bende sağlıkla tutunsunlarYok p.tesi ikinci betayı verdim 2447 çıktı ama muayene etmedi doktor 10 gün sonra gel dedi 13 ekimde gideceğim inşallah keseyi de bebeği de kalp atışını da görürüm tüp bebek benimki
Yani ben söylemek zorunda kaldım sürekli birbirimize gidiyoruz birde halsizligim fazla ve hep uyuyorum anlarlardı mecburen söyledim. Ama eger imkanınız el veriyorsa kalp atişindan sonra soyleyinKızlar iyi akşamlar ailelerinize verdiniz mi müjdeyi ben hala vermedim kalp atışından sonra diye düşünüyorum bir yandan da ikili testten sonra mi söylesem diye de düşünüyor değilim
İkimizinde kontrol 13 Ekim'de hepimize hayırlı haberler inşaallah ..Yok p.tesi ikinci betayı verdim 2447 çıktı ama muayene etmedi doktor 10 gün sonra gel dedi 13 ekimde gideceğim inşallah keseyi de bebeği de kalp atışını da görürüm tüp bebek benimki
Erken daha inanki benim sat 1 eylül hiç gitmedim daha doktora kendimce hesap yapıyorum 13 ekime randevu aldım o zamana 6. Hafta oluyor erkenden gittikçe bir sürü şey çıkıyor içimiz içinizi yiyorKozlar benim kese görünmedi kan almaktan vazgeçti gebesin ama dedi pazartesi bakalım göremezsem eğer kan Ver ozaman dedi öyle haftasına bakalım dedi ama şuan için yumurtlamaya göre 5. Hafta dedi
Sende saol canmİçim rahatladı sağolun
Haklısın canım ama işte burada kan İle takip yok ya bari gidince görelim istiyoruz oda olamayınca üzüyor ne yapalımErken daha inanki benim sat 1 eylül hiç gitmedim daha doktora kendimce hesap yapıyorum 13 ekime randevu aldım o zamana 6. Hafta oluyor erkenden gittikçe bir sürü şey çıkıyor içimiz içinizi yiyor
Teşekkür ederim canım biz uzaktayız sanırım beklemek iyi olacakYani ben söylemek zorunda kaldım sürekli birbirimize gidiyoruz birde halsizligim fazla ve hep uyuyorum anlarlardı mecburen söyledim. Ama eger imkanınız el veriyorsa kalp atişindan sonra soyleyin
Hakkımızda hayırlısı olsun. Bende daha 2 hafta sonra kalp atışı için gidecem mesela ama içim içimi yiyor.bol bol dua ediyorum başka yapacak biseyimiz gerçekten yok.Teşekkür ederim canım biz uzaktayız sanırım beklemek iyi olacak
Aynen öyle çok korkuyorum. Belirtim biraz hafiflese acaba bir sey mi oldu diyorum.Ben de aynı şeyleri yaşadım çok iyi anlıyorum seni nisan ayında 7.haftada kalbi durdu bebeğimin şimdi yine hamileyim ama 12.haftayı görene kadar yeterince sevinemiyorum bile buruk buruk
6.haftadan sonra kullanilan ultrason cihazinin kalitesine gore en erken 6+0 larda karından duyulmaya başlar. Duyulmasa bile eğer bebek ve kese gelisimi büyümeye devam ediyorsa beklenir. Ama zaten hala duyulmamışsa bir süre bebek büyümüyor hep aynı cm lerde kalıyor ve ne yazıkki kesede bozulmaya başlıyor. Yani haftanı düşünme bebek büyüyorsa canlıdır belki gec dollenmistir veya cihaz eski olabilir 8. 9. Haftalara gore ayarlidırMerhabalar 7+2 karından ultrasyonla kalp atışı duyulur mu??
Sakın üzülme minisinde üzülür annesi o daha mercimek kadar bile yok ki zamanı gelince gösterecek sana kendini emin olHaklısın canım ama işte burada kan İle takip yok ya bari gidince görelim istiyoruz oda olamayınca üzüyor ne yapalım