- 29 Eylül 2022
- 312
- 273
BnGebelik testi yapana kadar gunde 12 tane fln içiyodum şuan bütün gun yarım içiyorum sadece onuda bitirmiyorum atıyorum.ilk çocugumda midem bulanmaya başlıynca tiksinmiştim hiç içmemişt
Bende tiryaki değilim günde 5 6 filan kullanırdım geçen hafta beta pozitif çıkınca günde bir yada iki ye düşürdüm biliyorum içmemek gerek insh komple bırakırızGebelik testi yapana kadar gunde 12 tane fln içiyodum şuan bütün gun yarım içiyorum sadece onuda bitirmiyorum atıyorum.ilk çocugumda midem bulanmaya başlıynca tiksinmiştim hiç içmemiştim
Bazı gebeliklerde olmuyor mide bulantısı allh büyük kalbini ferah tut rabbim sağ salim elleri ayakları sağlığı yerinde kucağımıza almayı nasip etsnBenim midem neredeyse hic bulanmiyor 5+lardayım doktora gittim. Tescilledik cok sukur. Sadece belim agriyor. Surekli korkuyorum ya kalbi durduysa diye çunku ilk cocugumunki 6.hafta da durduyani bilmiyorum insallah hepimiz duyabiliriz. 6. Hafta ve 7.hafta arasi en sıkıntılı haftalar haberiniz olsun.
MasallahBen de bugün doktora gittim kızlar keseyi gördük 7mm dedi birde kan testleri istedi karından baktı 5+5 im 10 gün sonra gel dedi
Günde iki paket içen biriydim öğrenir ogrenmez bıraktım çok şükür zor oluyor ama sakız çiğneye çiğneye çene kası olusturdumHanımlar aranızda sigara kullanan varmı ???
Çok teşekkürler duymadım 10 gün sonraya çağırdı kalp atışı içinMasaallah çok sevindimAllah tamamına erdirsin darısı başımıza hayirlisiyla ... Kalp atışı duydunuzmu
Ay inş görünür dua edeceğimAyyy gözün aydın canimdarisi basımıza insallah ven de yarin gidicem kese için inşallah görünür
Amin canim insallah cok tesekkur ederimÇok teşekkürler duymadım 10 gün sonraya çağırdı kalp atışı için
Ay inş görünür dua edeceğim
Sende mide bulantisi herhangi bir sey var mi belirtiBen de bugün doktora gittim kızlar keseyi gördük 7mm dedi birde kan testleri istedi karından baktı 5+5 im 10 gün sonra gel dedi
Ay ben hala içiyorum yaa çokta pişmanım amaKızlar hayırlı günler diliyorum ben dünden itibaren sigarayı bıraktım ama nasıl zor anlatamam belki bebişim buna vesile olur benim gibi içipte böyle bırakırken kuduran varmı
Canim bende gunde 1 paket iciyordum idrar testinde cift cizgiyi gordugumden beri 6 gün oldu iste agzima sürmedim acikcasi cok aramiyorumda sadece stresle basa cikma yolummuş sigara kafama birsey takildimi yakardim bir tane simdi stresin alasini yasiyorum yarin kese kontrolü var ama içemiyorum isteKızlar hayırlı günler diliyorum ben dünden itibaren sigarayı bıraktım ama nasıl zor anlatamam belki bebişim buna vesile olur benim gibi içipte böyle bırakırken kuduran varmı
Canim tut kendini kabak cekirdegine saldir hem faydalıAy ben hala içiyorum yaa çokta pişmanım ama
Onuda yiyorum canım ama ardına hemen yakasım geliyorCanim tut kendini kabak cekirdegine saldir hem faydalıpaket bulundurma yaninda evde daha kolay olur belki
Onuda yiyorum canım ama ardına hemen yakasım geliyor
Çok haklısın kuzum neyse azaltarak bırakmaya çalışayımahh canim ya içmeyen yargilar,yadirgar anlamaz ama ben seni cok iyi anliyorum ama yine de vicdan azabindan daha zor degil onun yokluğu inan gayret etmemiz lazim Allah korusun en ufak bişey olsa kendini suçlarsin sonra
Hayirlisi olsun canim birakmaya niyetin yok belli bari azalt aynenÇok haklısın kuzum neyse azaltarak bırakmaya çalışayımsen gittin mi doktora bebeğim kese için falan
MaşallahCanim bende gunde 1 paket iciyordum idrar testinde cift cizgiyi gordugumden beri 6 gün oldu iste agzima sürmedim acikcasi cok aramiyorumda sadece stresle basa cikma yolummuş sigara kafama birsey takildimi yakardim bir tane simdi stresin alasini yasiyorum yarin kese kontrolü var ama içemiyorum iste
Bırak lütfen inan çok zararlı küçücük bedeni zehirle boğmanın ne gereği varAy ben hala içiyorum yaa çokta pişmanım ama
Aynen öyle yapıcam aşkımHayirlisi olsun canim birakmaya niyetin yok belli bari azalt aynenYarin gidicem canim insallah gorunur cok stresliyim cook
Evet doğru diyosun öyle yapıcam canımBırak lütfen inan çok zararlı küçücük bedeni zehirle boğmanın ne gereği var