- 27 Aralık 2020
- 190
- 258
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar kızlar. Acayip bi göğüs ucu hassasiyetiyle uyandım. Daha,dune kadar yoktu. Hayr olsun bakalım
Yazarım tabiki çok heyecan verici bir gün düğün günü bile daha sakindim nasıl heyecanlıyım şimdiGüzel haberlerini bekliyoruz bizlere yaz hemen olurmu
Amin canım hepimiz inşallah güzel haberler alırızBugün Dr randevusu olan sevgili anneler hayırla gidip güzel haberler alırsınız İnşaallah
Yok gitmedim ben ama kendi kendime program yaptım kilo almayım die doktora danis istersen bulantin icinKızlar beslenme programınizda değişikliğe gittiniz mi ya da doktorunuz program önerdi mi? Ben biraz vitaminsizim çok da sağlıklı beslenen bir insan değilim şimdi kendimi zorlayarak yiyorum ama sonrasında mide bulantısı yaşıyorum kötü oluyorum özellikle sabahları böyle oluyor
Benim sabahları sağ göğsümde elektrik akımı gibi oluyorHayırlı sabahlar kızlar. Acayip bi göğüs ucu hassasiyetiyle uyandım. Daha,dune kadar yoktu. Hayr olsun bakalım
Bende yarın sabah gidicem inşallah keseyi görebilirimGünaydın kizlar benim yarın sabahtan Dr randevum var bakalım kaç haftalık kese görünecek mi
Yarın kan tahlili yaptıricam onun sonucuna göre doktora danışayım ya da bi diyetisyene. Ben de kilo alayım ama sağlıklı alayım diye uğraşıyorumYok gitmedim ben ama kendi kendime program yaptım kilo almayım die doktora danis istersen bulantin icin
Benimde bu haftaya kadar göğüs hassasiyetim yoktu arada şimdi uçları acıyor bi dolgunluk var yeni yeni başlıyor herşey sanırımHayırlı sabahlar kızlar. Acayip bi göğüs ucu hassasiyetiyle uyandım. Daha,dune kadar yoktu. Hayr olsun bakalım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar bende Haziran annesi olacagim inşaallah
Hayırlısıyla gorrunurrler inşallahBende yarın sabah gidicem inşallah keseyi görebilirim
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar bende Haziran annesi olacagim inşaallah
Çok tedirgin oluyorum bende bi keseyi görsem az da olsa rahatlicam mart ayında kimyasal gebelik yaşamıştım onunda etkisi üzerimde halaHayırlısıyla gorrunurrler inşallahbende de hiç belirti yok acaba hamile değil miyim diye düşünüyorum
Randevu kaçta kese görünmese bence vajinal baktirma tabi inşaallah gorunurde .. ben de heyecan yaptımYazarım tabiki çok heyecan verici bir gün düğün günü bile daha sakindim nasıl heyecanlıyım şimdiinşallah güzel şeyler duyarız hepimiz nasıl önemli bir anmış neler sorayım Dr diye not alıyorum heyecandan unutmayım
Benimde özellikle,sağ göğüs ucum çok acıyı ve sizliyoBenim sabahları sağ göğsümde elektrik akımı gibi oluyorama alıştım normal heralde süt bezleriyle alakalı olsa gerek olsun
Benim sabahları sağ göğsümde elektrik akımı gibi oluyorama alıştım normal heralde süt bezleriyle alakalı olsa gerek olsun