Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar :) benim bugün randevum var, öğrenme ihtimalimiz baya yüksekGünaydın kızlar cinsiyetler artık netleşmeye başladı lütfen belli olanlar beni etiketleyin arada kaçırıyorum çünkü
Arkadaşlar,dun akşam sol tarafım çok kötü ağrıdı,bugün sabah 05:00 gibi ağrıya uyandim.Boyle bir şey yaşadınız mı?
Kızlar bende şimdi kontrolden geldim ikili testim normal çıktı çok şükür cinsiyetimizde kız
Bakmıştım tabiki tutmadı erkek diyodu ama ramzi teorosi tuttu yorumlatmıştım kız demişlerdiSağlıkla gelsinn :) çin takvimine bakmış mıydın sen Arianaa? tuttu mu? :)
Bakmıştım tabiki tutmadı erkek diyodu ama ramzi teorosi tuttu yorumlatmıştım kız demişlerdi
Kızlar şuan Ersoy hastanesi de yım erkeğe benziyo dedi git çikolata ye gel az hareketlendi sıpa dedi olmadı en geç haftaya Perşembe ogrencezay çok heyecanlıyım bağdaş kurmuş erkeğe benziyo Didi
Benimkide dün öyleydi ayaklarını toplamış açmıyodu bişeyler ye dedi yedim bu sefer sırtını döndü iyice git yürü biraz gel dedi anca ozaman gördü inatçı ve nazlı bir kızım olcak gibi dün çok uğraştırdı biziKızlar şuan Ersoy hastanesi de yım erkeğe benziyo dedi git çikolata ye gel az hareketlendi sıpa dedi olmadı en geç haftaya Perşembe ogrencezay çok heyecanlıyım bağdaş kurmuş erkeğe benziyo Didi
Çikolata kan şekerini yükselttiği için bebeği hareketlendiriyor bebek hareketlensin pozisyon değişsin die istemiştirçikolata yemenizi neden istedi doktor? bebek hareket etsin ve o kısım gözüksün diye mi?
Sağ olunselamlar :) benim bugün randevum var, öğrenme ihtimalimiz baya yüksek
benim de arada oluyor, gece ağrıya uyandığım oldu. bir de gün içinde ani sancı ya da sert bel ağrısı yaşadığım oluyor. bir sorun olmadığını, normal olduğunu düşünüyorum, sen de içini ferah tut. bugün doktora da bahsedicem. yanıtını buraya da yazarım
Kızım oluyormuş bugün öğrendimGünaydın kızlar cinsiyetler artık netleşmeye başladı lütfen belli olanlar beni etiketleyin arada kaçırıyorum çünkü
bence doktor da kesin konuşmuş al gitsinKızlar 14.haftada devlet haftanesindeki doktor erkeğe benzettim demişti bugün 15+2yim özeldeki doktorum yüzde yüz kız dedi hiç erkek olma ihtimali yok vajen girişini görüyorum dedi değişir mi sizce bişeyler almak istiyorum yılbaşı gelmeden
Değişmez die düşünüyorum bende hala tam inananamadım kız olduğuna inat etti dün göstermek için baya uğraştık ikilide de dünde kız dedi banada çok tedirginsen unisex al değişimlede uğraşmazsınKızlar 14.haftada devlet haftanesindeki doktor erkeğe benzettim demişti bugün 15+2yim özeldeki doktorum yüzde yüz kız dedi hiç erkek olma ihtimali yok vajen girişini görüyorum dedi değişir mi sizce bişeyler almak istiyorum yılbaşı gelmeden
Yaa kıza da unisex almak istemiyorum çok güzel çiçekli böcekli şeyler var bi de lolons diye bi site var bence baya uygun mağazalara göre bi bakın derimDeğişmez die düşünüyorum bende hala tam inananamadım kız olduğuna inat etti dün göstermek için baya uğraştık ikilide de dünde kız dedi banada çok tedirginsen unisex al değişimlede uğraşmazsın