- 17 Mayıs 2022
- 521
- 528
- 33
- 35
Ilk randevumda mag, d3 ve vinelac gebelik hapından verdi.iceriginde hamilelikte ihtiyac duydugun vitaminler var. Duzenli kullaniyorum.Ağrım olmadı çok şükür bir zarari yok verdiyse kullan rahatlarsınKızlar günaydın. Çok fazla kalça ve bacak ağrılarım vardı. Doktorum magnezyum ve kalsiyum başlattı. Bir de bağışıklık korumak ve vitaminler için hamileler için takviye edici gıdaya başladım. Sizlerde kullananlar var mı?
Arkadaşın ultrason fotosunda çok net belli oluyor nub teorisi. O yüzden anlayabildim.Siz anlıyormusunuz cinsiyet tahmininden
Amiinn inşaallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaYaa ne güzelinşallah sağlıkla kocaman olduğu günleri görelim
Benimkide o teoriye göre nedir sizce kizmi erkek miArkadaşın ultrason fotosunda çok net belli oluyor nub teorisi. O yüzden anlayabildim.
Benimki de 6 yasina geldi aslında ama kiyamadığı kiyafetleri, puset araba tarzı seyleri sakladı.kesinlikle çok güzel bir şey benim yeğenler bayağı büyük olduğu için kimsede bir şey kalmamışekmeğini yiyemedim
arabanın markasını öğrenirsen söyler misin?
Burda maalesef gözükmüyorBenimkide o teoriye göre nedir sizce kizmi erkek mi
Buda başka resim bacım Dr tahminde bulundu ama erken dedi insaAllah pazartesi kontrl sağlıklı olsunlar Allah'ın izniyle merak da etmiyo değilizBurda maalesef gözükmüyor
Hımmm peki öadem bnde dedim heralde içimizde bu işten anlayan birileri var ne heyecanlı yaa hmn belli olsun istiyoruz biz ayın 20sınde inşallah anlaşılır bir poz verir geçen gün vermedi kısmet artık bekleyeceğizArkadaşın ultrason fotosunda çok net belli oluyor nub teorisi. O yüzden anlayabildim.
Size tahminde bulundu mu doktorEki Görüntüle 3170155 kızlar sizce cinsiyeti ne anlayabilir misiniz?
Evet canım benim dr umda 20. Haftada perinotoloji randevusu istedi detaylı iç organlarına ve her yerine bakılıyo bir kusur var mı yok mu diye önemliymişkızlar bu arada devlet hastanesinde 2li testi yapan doktor 5 aylıkken perinatolojiye git mutlaka dedi. açıklama yapmadı. böyle bir şey duyan var mı perinatoloji neye bakıyor
Ben yüzüstü yatıyorum hala dahaki bir sıkıntım olmadıBenim ikinci olduğu için çoğu şey var kıyafet alırım sadecebir de kız olursa kıyafet bile var sadece hastane çıkışı alırım iki tane ama tabi dayanamam alırım kıyafet
Bu arada kızlar şuan küçükler ya yüzüstü yatmakta bi sakınca var mıdır
Bendede çıkıntı vardı plesanta olabiliryormuş yüksel ihtimal erkek dedi en neti 16 dan sonra.Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız?
Bugun 12+0da ilk ultrasonumuzu gerçekleştirdik.
Biz bacaklarının arasındaki çıkıntı yı görünce erkek sandık ama doktorumuz çok büyük ihtimalle kız dedi
Yine de 16.hafta kesin bişey diyebilirim dedi.
Var mı bizim gibi olan?
Hayır bişi söylemedi biz kanamam olduğu için gittik onunla ilgili bilgi verdi bebeğimin eşi aşağıdaymış onu söylediSize tahminde bulundu mu doktor
Ay maşallahEki Görüntüle 3169018
Kızlar merhababugün doktora gittik bebişim 12+6 . %85 erkeğe benzettim dedi ama daha net olması için 3 hafta sonra gel dedi
2. ve daha fazla çocuğu olanlar çok şanslı çünkü piyasalar ölmüş her şey ateş pahasıııBenim ikinci olduğu için çoğu şey var kıyafet alırım sadecebir de kız olursa kıyafet bile var sadece hastane çıkışı alırım iki tane ama tabi dayanamam alırım kıyafet
Bu arada kızlar şuan küçükler ya yüzüstü yatmakta bi sakınca var mıdır
Evet canım ben biraz araştırmıştım.cogu ülke risksiz gebeliklerde 5 ult. Muayenesi yapıyor Hatta 3 yapan da var ilk muayene ve test muayeneleri tarzında. Zaten ilk 3 ayda doktorun yapabileceği seyler çok sınırlı Allahın izniyle bebek saglikliysa hiçbir sey olmuyor.Miniklerimiz Allaha emanet zaten, ama insan her daim görmek istiyor
Geçmiş olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin arkadaşında öyle eşi önde bebeğin şuan 19 haftalık oldu oda ara ara kanamalar yaşadı çok şükür şimdiye kadar bir sknti olmadı sizinde olmaz inşallahHayır bişi söylemedi biz kanamam olduğu için gittik onunla ilgili bilgi verdi bebeğimin eşi aşağıdaymış onu söyledi
kesinlikle çok haklısın herkes en küçük boyda 1-2 kıyafet yeter hemen büyüyor diyorBenimki de 6 yasina geldi aslında ama kiyamadığı kiyafetleri, puset araba tarzı seyleri sakladı.kız olursa herseyi hazır erkek olursa pembeleri eleyeceğiz.
Özellikle ilk 6 ayda hic giyemedigi kiyafetleri var cok hızlı buyuyorlar ve her gelen bebegin tam ayına göre hediye kiyafet getiriyor.boyuda uzun olunca bazıları hiç olmadı.Sadece 2 cocugu olan bir kadın büyük kiyafet getirmisti onu cok severek giydirdi ablamŞu kriz doneminde etrafa tembih etmek lazım getiren 6 7 ay 1 yıl büyük kiyafet alsın.bebek görme ilk aylarda oluyor diye her kiyafet 0-6 ay bebek bezi mama kiyafetten daha kullanışlı hatta getirebilirler.
Sorim akşama yazarm araba markasını
Bizde her gidiş zaten biraz para veriyorsunAcil bir durum olmadıkça bakmıyor. Doğuma kadar toplam 5 defa gidiliyor, 3 defa ultrasona bakıyor. Normalde her gittiğinde ultrasona bakıyordu pahalıya mal oluyor herhalde üçe indirmişler
Evet anne babalar bol bol dua etmiştir sizekesinlikle çok haklısın herkes en küçük boyda 1-2 kıyafet yeter hemen büyüyor diyorben hep daha büyük kıyafetler alırdım görmeye gideceğim zaman demek ki mantıklı bi hareketmiş
bez ve mama gerçekten güzel bir hediye olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?