- 30 Mayıs 2015
- 4.808
- 11.257
- 208
- 33
bundan sonra yol göstericimiz sensin alışveriş canavarıEşim bana alışveriş canavarı der, herşeyin en ucuzunu bulurum mutlaka, puseti 240 tl dedim eşim kaynanam inanmıyor o işte bir iş var diyor, hayir bilinmedik bi yerden alsam bende suphe edecemde civilin resmi uye oldugum sitesi, dün aldım bugün kargoya verildi, yarın gelir herhalde burda da paylaşırım.
günaydınKızlar günaydın. Çok fazla kalça ve bacak ağrılarım vardı. Doktorum magnezyum ve kalsiyum başlattı. Bir de bağışıklık korumak ve vitaminler için hamileler için takviye edici gıdaya başladım. Sizlerde kullananlar var mı?
Size de çok geçmiş olsungünaydınçok geçmiş olsun
benim bu tarz bir ağrım olmadı belki de enfeksiyonlarla uğraşmaktan fark edemedimama doktorum içinde folik asit d vitamini omega demir çinko vs olan pregnom vermişti şimdi 2.kutuya başladım
çok iyi yapmışsınız biraz zamana bırakmak istiyoruz ama bence erkenden fark edip önlemek en güzeli geçmiş olsun inşallah artık tadını çıkaralım şu hamileliğin yaSize de çok geçmiş olsunBende akıntı ve kaşıntı basladı birde. Bünyem mantar vs gibi şeylere çok yatkın hemen olurum. Bu yüzden hisseder hissetmez doktoruma söyledim ilaca başladım umarım hepimiz çok iyi oluruz
Aslında yaşamadım. Kırmızıydı ama devamı da gelmedi çok şükür. Bugün kontrole gidicem inşallah sıkıntı yoktur.O çıkıntı erkeğe benziyor ama...yandan nib teorisine göre kız. Açısı yatay... Allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin
İlişki yasadiysaniz bu sebepten olabilir. Kahverengi lekeyse içerde kalan kan çıkmıştır. Yinede Dr a gozukun.
Benim çıktı şuan 13+3 artık dışardan belli oluyor bayaKızlar 12. Haftadakilere sesleniyorum göbüşünüz çıktı mımerakla çıkcağı günleri bekliyorum da
harika çok iyi olmuş güle güle kullanırsınız inşallah. 10+6 biraz erken gibi alışveriş için benim açımdan ama alınsa da iyi olacak gerçektenArkadaslar ben dün civilden puset siparişi verdim, an kucağı diyede geçiyor 240 tl, zaten 5 6 ay ancak kullanıyorlar, 49.90 a örtüsü var, hepsiburada dan da puset minderi aldım 75 tl ye. 5 li hastane çıkışı aldım 2 tane bebegen diye bi mağazadan takimi 60 tl ama ikinci üründe %50 indirim vardı 78 tl ye geldi iki takım, genelde e bebek ve civilde indirim cok oluyor. Benim ikinci olduğu için ilk oğlumda dünyaları almışım, eltimin kizinadaben bakmıştım onun bebeklikleride burda, biraz bi ki ufak eksiğim var o kadar gerisi dolu dolu, bebek arabamı Almanyadan eşimin kuzeni hediye getirecek, orda şanslıyım. Aldığım pusetin siyah ve gri rengini koyuyorum kirmizi mavide var ve hastane çıkışlarının resmini ekliyorum bakarsiniz
Benim 10.haftadan beri belli gobusumKızlar 12. Haftadakilere sesleniyorum göbüşünüz çıktı mımerakla çıkcağı günleri bekliyorum da
Benim de çıktı biraz ama sadece ben ve eşim fark ediyoruzBenim 10.haftadan beri belli gobusum
Bnde normalde hafif bibgobegim var ama şimdi hamile olduğumu duyanlar sanki daha önce dumduzmüs gibi .. aaaa karnın ne kadar çabuk büyüdü diyolarBenim de çıktı biraz ama sadece ben ve eşim fark ediyoruznormalde de göbekliyim de
Yaa ne güzelBnde normalde hafif bibgobegim var ama şimdi hamile olduğumu duyanlar sanki daha önce dumduzmüs gibi .. aaaa karnın ne kadar çabuk büyüdü diyolar
Benim de karnımda ağrı çok oluyordu doktorum magnezyum verdi yaklaşık bir hafta önce. Ancak ben ağrım olunca içiyorum her gün içmiyorum günde 2 maden suyu içiyorum bol magnezyumlu yazanındanKızlar günaydın. Çok fazla kalça ve bacak ağrılarım vardı. Doktorum magnezyum ve kalsiyum başlattı. Bir de bağışıklık korumak ve vitaminler için hamileler için takviye edici gıdaya başladım. Sizlerde kullananlar var mı?
Aynen valla haklısın aynı düşüncedeyimBurdada sormam lazım gebelik şekeri olduğu için devlet karşılıyormu diye benimde bir bilgim yok bir dahaki kontrolde soracam. Kalp atışını benim doktorumda dinletmedi. Bacım burdaki doktorlara insan çekiniyor bişey desin bazen belli olmuyor ırkçılıklarını ortaya koyuyorlar.
Bncede kız kızda 3 çizgi olurmış birde klitoris pipi gibi görünürmüş o bedenle bu haftalarda yanılma çok oluyor 16. Haftada falan yine git bakın bakalım o zaman. Belli olurHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız?
Bugun 12+0da ilk ultrasonumuzu gerçekleştirdik.
Biz bacaklarının arasındaki çıkıntı yı görünce erkek sandık ama doktorumuz çok büyük ihtimalle kız dedi
Yine de 16.hafta kesin bişey diyebilirim dedi.
Var mı bizim gibi olan?
Yok yatma şimdiden alıştır kendini kan akışını kesme ben ömrümde yüzüstü dışında dalamadım uykuya çok zorlanıyorum ama yatmıyorum daha artıkBenim ikinci olduğu için çoğu şey var kıyafet alırım sadecebir de kız olursa kıyafet bile var sadece hastane çıkışı alırım iki tane ama tabi dayanamam alırım kıyafet
Bu arada kızlar şuan küçükler ya yüzüstü yatmakta bi sakınca var mıdır
Siz anlıyormusunuz cinsiyet tahminindenO çıkıntı erkeğe benziyor ama...yandan nib teorisine göre kız. Açısı yatay... Allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin
İlişki yasadiysaniz bu sebepten olabilir. Kahverengi lekeyse içerde kalan kan çıkmıştır. Yinede Dr a gozukun.
10+3 üm yavaş yavaş göbüşüm belirginleşmeye başladı eşim ve ben dışında daha kimseye söylemedik biraz daha bekliyorum 3. Ayı da doldurayım çocuklarım duyunca çıldırıacaklar sevinçten çok istiyorlardı sabırsız oldukları için hemen söylemek istemedim 9 ay geçmek bilmez onlaraKızlar 12. Haftadakilere sesleniyorum göbüşünüz çıktı mımerakla çıkcağı günleri bekliyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?