- 6 Ekim 2022
- 218
- 189
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaa çok teşekkür ederimAcil şifalar dilerim.13cü haftanız doldu bu gün,sabahdan 14 artık
Aynen kullanmaya başladım umarım iyi gelirIlk randevumda mag, d3 ve vinelac gebelik hapından verdi.iceriginde hamilelikte ihtiyac duydugun vitaminler var. Duzenli kullaniyorum.Ağrım olmadı çok şükür bir zarari yok verdiyse kullan rahatlarsın
Park yataklar güvenli olmadığı için yurtdışında tercih edilmezmiş, bizde almıştık kullanamadık, portatif taşınabilir beşikler 7 8 aya kadar çok iyi oluyor, sonrasında bütçesi uygun olan için korunaklı bazalar, yada mobilya beşik kullanmak gerekiyor. Benim tecrübemde bu yöndeMobilya beşik kesinlikle almayın hiç kullanisli değil .. tanlvsiyem anne yani portatif veya park beşikler ..tecrubeyle sabit
Çok hızlı büyüyorlar ama ne kadar alırsan o kadarida giyiyorlar. Ya sık sık elbise yikayacaksin yada 8 10 takım alacasın en az, mis gibi giydirirsin fırt kusmus, bi bakarsın kakasi boynuna kadar cikmis, tulumlar kullanışlı olmuyor, boyu uzuyor bacakları bukuluyor. Ben yenidoğan tulum almıştım sıfır duruyor, hastanede bi giydirdim daha 1 günlükken baktım bacakları bükük kaldı, hemen çıkarttım Allahtan yedegim fazla vardiMerhabalar, ben de başlığı bayadır takip ediyorum. 12+2 deyiz. Bulantılar hâlâ devam ediyor. Gece 1 prilamla günü biraz rahat geçiriyorum.
Aranızda tecrübeli anneler var, onlara sormak istiyorum. Bebek kıyafeti alırken kaç takım yenidoğan alsam bilemiyorum. Bir de Haziranın ilk haftaları doğum olacak ancak Bingölde yaşıyorum. Yazlar adana antalya kadar sıcak olmuyor. Ne giydireyim ne alayim hiç bilemiyorum. Fikir verir misiniz? Böyle takımlar aldım 0-1 ay ilk ayda uzun kollu ve tulum giyilir değil mi?
Eki Görüntüle 3170627 Eki Görüntüle 3170628
Herşeyi paraya dökmüşler ekstra her ultrason için 80 euro nedir yaa. Rabbim mecbur kılmadıkça 5 defa yeterli zatenBizde her gidiş zaten biraz para veriyorsun devlet ama sıfır ücret değil.gerci dogumdan sonra geri veriliyormus ödediğin paralar dr sadece 6 muayeneye kadar geri ödeme.
Anne stres panik olabiliyor mesela bi ölçümde bir kac gün büyük çıkıyor sonraki muayenede küçük çıkıyor bu bile anne için sıkıntı.Doktor sorun yok desede kafaya takiyor. Diger yandan zaman ve para israfi olarak görülüyor çünkü doktorlar icin 5 muayene yeterli.Tr de özel doktor ve hastane cok oldugu için hepsi bir baska şey sunup anne baba adaylarina olmasi gerekn buymuş gibi lanse ediyor.yani 10 muayene her dk doktoru arama vs.
Ama kadın dogum. Uzm arkadasıma sordum 5 gayet yeterli dedi.
Aslında benim içinde 5 defa kontrol yeterli ama şeker olduğu için insan tedirgin oluyor insan.Bizde her gidiş zaten biraz para veriyorsun devlet ama sıfır ücret değil.gerci dogumdan sonra geri veriliyormus ödediğin paralar dr sadece 6 muayeneye kadar geri ödeme.
Anne stres panik olabiliyor mesela bi ölçümde bir kac gün büyük çıkıyor sonraki muayenede küçük çıkıyor bu bile anne için sıkıntı.Doktor sorun yok desede kafaya takiyor. Diger yandan zaman ve para israfi olarak görülüyor çünkü doktorlar icin 5 muayene yeterli.Tr de özel doktor ve hastane cok oldugu için hepsi bir baska şey sunup anne baba adaylarina olmasi gerekn buymuş gibi lanse ediyor.yani 10 muayene her dk doktoru arama vs.
Teşekkürler yaptım ve olduKızlar hamilelik günlüğünü görünür yapmak isteyenler buraya hesap-forum seçenekleri-başkalarının altındaki imzaları görüntüle-kaydet bu kadar
Anladığım kadarıyla sende başka üükedesin doğumdan sonra paranın geri ödenmesi durumu nedir onu anlamadım da sen biraz anlatırsan bnde burdan araştırırımBizde her gidiş zaten biraz para veriyorsun devlet ama sıfır ücret değil.gerci dogumdan sonra geri veriliyormus ödediğin paralar dr sadece 6 muayeneye kadar geri ödeme.
Bnde yaptım ama ne kendimi nede kimseyi göremiyorum bnmkini görüyorsan yaz bana drdiğin gibi yaptımKızlar hamilelik günlüğünü görünür yapmak isteyenler buraya hesap-forum seçenekleri-başkalarının altındaki imzaları görüntüle-kaydet bu kadar
Senin ve herkesin günlüğünü görebiliyorum senin de görmen için dediğim şeyi yapman lazımBnde yaptım ama ne kendimi nede kimseyi göremiyorum bnmkini görüyorsan yaz bana drdiğin gibi yaptım
80 € da çokmuşKızlar bişey soracam, be
Herşeyi paraya dökmüşler ekstra her ultrason için 80 euro nedir yaa. Rabbim mecbur kılmadıkça 5 defa yeterli zaten
Doktoruna guveniyorsan düşünme hiç. gerekeni yapacaktır canım.hamilelik şekeri mi ? Eltim de çıkmış diyet vermis dr suan sağlıklı bir çocuğu var hamilelik ve dogumda da sorun yaşamamışAslında benim içinde 5 defa kontrol yeterli ama şeker olduğu için insan tedirgin oluyor insan.
Yaşadığımız ülkeye özel bir durum ikinci muayenede doktor sana kağıt veriyor.Sizde de varsa doktorun açıklayacaktır.ama bazı ulkeler direkt karşılıyor masrafları .Anladığım kadarıyla sende başka üükedesin doğumdan sonra paranın geri ödenmesi durumu nedir onu anlamadım da sen biraz anlatırsan bnde burdan araştırırım
Tamam şimdi görüyorum teşekkür ederimSenin ve herkesin günlüğünü görebiliyorum senin de görmen için dediğim şeyi yapman lazım