- 30 Mayıs 2015
- 4.687
- 10.546
- 33
heyet raporu alabilir misiniz? allah yardımcınız olsun inşallah hemencecik geçer..Kızlar selam ben yaklaşık 1 aydır işe gidemiyorum, doktora gitmek dışında dışarı çıkamıyorum. O kadar bunaldım ki! Ayakta 10 dkdan fazla durunca kesin kusuyorum ve aşırı bir gaz oluşuyor midemde. Sürekli yatıyorum. Genel olarak sürekli midem bulanıyor ya da ağrıyor. İşe gidecek durumda değilim araba kullanmam tehlikeli oluyor. Oğlumu 2 hafta önce kreşten almam gerekti ve arabda öğürmeye başladım tam trafiğin ortasında çekecek yerde yok. İşim evime uzak araba kullanırsam kesin sıkıntı çekerim. Neyse sorun şu rapor hakkım doldu, 3. Ayda geçmesini umuyordum açıkçası salı 12. Haftaya gireceğim ve hala aynıyım. Bu halde nasıl işe gideceğim 10 gün yıllık iznim var 5 5 onları alsam o zöana geçer mi acaba? O kadar bunaldım ki psikolojim bozuldu, hayatımda hiç bu kadar evde kalmamıştım. İşe gitmem gerwkiyır ama geçmezse ne yapacağım? İnsan içine çıkacak durumda değilim oturunca ya da ayaktaysam 20 sn de bir geğiriyorum (kusura bakmayın). Odada öyle nasıl duracağım of inşallah geçer. Oğlumla da hiç ilgilenemiyorum babası sağolsun evin işini her şeyi o yapıyor.