- 30 Mayıs 2015
- 4.699
- 10.614
- 33
çok geçmiş olsun korktum şimdi yaaa parkı yalıyor resmen benim oğlumMerhaba kızlar. Bizde el ayak ağız hastalığı geçirdik 15 gün önce. Özellikle ağız içi yara doluydu . 10 gün hiçbirsey yiyip icemedi. Bu sürede 11.200 gram olan bebeğim 10.400 e düştü. Şimdi yavaş yavaş iştahı yerine geliyor. Aman dikkat edin. Parktan gelince bebelerinizi yıkayın hiç olmadı ellerini yıkayın
Bizdeki güncellemeler şu şekilde. Artık duyduğu kelimeleri tekrar ediyor. Etrafı karıştırmayı çok seviyor. İnsanların kucağına gitmiyor ama benim kucağimda cilveler yapıyor. Bu ara kulak arkası egzemamiz çok arttı. Mustela stelepio diye bı krem var en iyi gelen bu ondan sipariş ettim bekliyorum. Ben çok zayıfladım. Kayınvalidem bana acınacak gözlerle bakıyoriki gün önce eşimi ugurladim yurtdışına . Üç evladimla kaldık yine . Biraz temizlik yapıyoruz şimdi ardından okul alışverişi yapacağız. Bizden böyle . Daldan dala kondum . Bakmayın kusuruma
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar. Bizde el ayak ağız hastalığı geçirdik 15 gün önce. Özellikle ağız içi yara doluydu . 10 gün hiçbirsey yiyip icemedi. Bu sürede 11.200 gram olan bebeğim 10.400 e düştü. Şimdi yavaş yavaş iştahı yerine geliyor. Aman dikkat edin. Parktan gelince bebelerinizi yıkayın hiç olmadı ellerini yıkayın
Bizdeki güncellemeler şu şekilde. Artık duyduğu kelimeleri tekrar ediyor. Etrafı karıştırmayı çok seviyor. İnsanların kucağına gitmiyor ama benim kucağimda cilveler yapıyor. Bu ara kulak arkası egzemamiz çok arttı. Mustela stelepio diye bı krem var en iyi gelen bu ondan sipariş ettim bekliyorum. Ben çok zayıfladım. Kayınvalidem bana acınacak gözlerle bakıyoriki gün önce eşimi ugurladim yurtdışına . Üç evladimla kaldık yine . Biraz temizlik yapıyoruz şimdi ardından okul alışverişi yapacağız. Bizden böyle . Daldan dala kondum . Bakmayın kusuruma
Ya ben deterjanlarin olduğu yere kilit alacagim.agzina filan goturur çamaşır suyunu çok korkuyorumay bu kadar akıllı durduğuna bile seviniyorum artık çünkü her geçen gün yeni bir yaramazlık çıkıyorbiz maalesef tuvalete hep birlikte gidiyoruz. büyük tuvaletim geldiğinde kapıyı kapatıyorum kapıda ağlıyor eğer alaturka tuvaletteysem kapının altından telefonu atıyorum biraz oyalanıyor geri bana atıyor
banyodaki tuvaletteysem de dolabı açıp deterjanları indiriyor sabunları çıkarıyor. viledayla oynuyor. çöpü açıyor. hatta bi ara klozet fırçasına sarmıştı kaldırdım mecburen
artık biraz kabul ettim ve daha az sinirleniyorum. çünkü yapacak bir şey yok ve bu onların doğalarında var. sinirlenmeyip eşlik etmeye çalışınca her şey daha kolay oldu.
yine de beni en çok sinirlendiren şey mutfaktayken bana yapışmasıayaklarıma kapanıp ağlıyor. galiba bi öğrenme kulesi almam gerekecek. hoş şimdiye kadar aldığım çoğu şeyle ilgilenmedi ama
benimki kaşla göz arasında 2 defa kapağını açıp yere döktü resmen ona takmıştı.. hatta bir tanesini taytına döktüYa ben deterjanlarin olduğu yere kilit alacagim.agzina filan goturur çamaşır suyunu çok korkuyorum
benimki de anne baba dede yokBenim oğlan gırgır diyor hala anne demiyor.
Asma kilit tak bence canım. Deterjan işi şakaya gelmez. Hatta bende takaimbenimki kaşla göz arasında 2 defa kapağını açıp yere döktü resmen ona takmıştı.. hatta bir tanesini taytına döktükilit çok iyi olur ama selim kilitleri açıyor o yüzden hevesinin geçmesini bekliyorum
benimki de anne baba dede yoken lazım olanlar
Kolay gelsin. Umarım hızlıca biter taşınma işi. Maşallah kızına.uyku sorunu bizde de aynı. Galiba çözümü yok bununHerkes güncellemeleri yazmış ben de güncelliyim o zaman
Nergis hanım 15 aylık 1 yaştan beri kilosu sabit 9.5tu 9850 olmuş çok şükür boyu da 81 cm
İştahı 1 2 haftadır daha iyi. En azından tükürmüyor ve boğazından anne sütü harici bişeyler geçiyor
Haftada 3 4 gün yumurta yediriyorum kahvaltıda onun harici tost ekmeğine kaşarlı tost ya da patates kızartması yiyor peynir zeytin helva ve 1 tatlı kaşığı da bal veriyorum balık yağı kullanmaya başladım 1 aydır falan iştahında etkili mi bilemiyorum öğlen uykusundan sonra çorba yiyor akşam da yemekte ne varsa ondan veriyorum ve gün boyu emiyor emiyor emiyor ve emiyor
Gece beslenmesini kesmiştim ama diş çıkardığı için tekrar ihtiyaç duydu reddetmedim gece de emiyor
11 dişi oldu
4 aydır yürüyor ve hemen hemen konuşuyor artıkyolda her şeyi gösterip adını söylüyor kendince ağaç araba çiçek mii (kedi) abi abla bebek vs
Geçen gün yağmur yağınca balkonda biraz ıslandık çok hoşuna gitti sonra 1 saat yağmur yağmıyo diye ağladı
Hala benden ayrılmıyor hala yapışık yaşıyoruz
Geceleri 3 4 kere uyanıyor gündüz tek uyku yapıyor aklıma gelenleri bir çırpıda yazdım her zaman yazamıyorum
dolap öyle değil ya maalesefAsma kilit tak bence canım. Deterjan işi şakaya gelmez. Hatta bende takaim
dolap öyle değil ya maalesef
söylediği kelimeler mam (pipisine diyor)
kuzu ne diyor? me
Çok geçmiş olsunDün doktordaydik.10.450 gr. 80 cm boy. 47 cm kafa ölçüsü. Antibiyotik tedavisi verdi
Saol canimÇok geçmiş olsun. Allah şifalar versin
Az kaldı, benim kızım 30 mayıs doğumlu, yürümüyor diye üzülüyordum, emeklemesi güzel, tutunup yürümesi gusel, elinden tut güzel yürüyor ama kendi yürümüyordu, 4 gündür tam bağımsızlık ilan etti, yürüyor ve elini tutmama dahi izin vermiyor. Tam 15 aylık olunca yürüdü, her şeyin zamanı varmışBenimki de henüz yürümüyor. Tutunmadan bikaç saniye ayakta durabiliyor. Tek elinden tutunca yürüyor şimşek hızında emekliyor ama hala kendi başına yürümüyor dert edicem artık bu ay da yürümezse eğer.
Geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallahDün doktordaydik.10.450 gr. 80 cm boy. 47 cm kafa ölçüsü. Antibiyotik tedavisi verdi