- 28 Eylül 2022
- 474
- 462
- 34
Her gün düşüyor.Kizlar sizin cocuklar dq cok fazla dusuyor mu. Dun fayansin ustunde dustu . Tak diye ses geldi. Doktora goturmedik ama. Ins beyinde bir sorun olmaz
Sevindim cokArkadaşlar benim kız sonunda yürümeye başladı, pazar günü ayakkabı aldık ayağına, çok seviyor ayakkabı giymeyi, ebebekte bi bakıyım diye ayakkabı reyonunda durdum hemen ayağını uzattinasıl almayım şimdi kızıma ayakkabıyı, aldım güzel giydirdim dün 3 5 adim attı, bugün kapının önündeydik sandalyeden tutunuyordu bi baktım yürüyerek bahçe kapısından çıkıyor, öyle cesaret geldi ayakkabıyı giyince
İyi çok şükürBenim kız da aynı olduğu için ben okumuştum
Şey dedi bazı insanların bağırsak alışkanlığı budur ilerde yetişkinliğinde bile devam edebilirmiş tamamen normalmişNurcihan33
Benimki de acayip givirdatiyor. Yapma diyince daha cok yqpiyorBenimki de öyle, bir de diş gıcırdatıyor.
Bu arqda brnimki de ayakkabi.alinca yuruduHer gün düşüyor.Kaç kez kafasını vurdu bazen çok kötü vurdu. Allah im korusun hepsini
Sevindim cokŞimdi hazır olun peşine bol koşturmaca başlıyor.
Aynne hic durmuyor . Evde tamma da sokakta elimi de tutmak istemiyor. Gidiyor yolun ortaya lök diye oturuyorHer gün düşüyor.Kaç kez kafasını vurdu bazen çok kötü vurdu. Allah im korusun hepsini
Sevindim cokŞimdi hazır olun peşine bol koşturmaca başlıyor.
Bence bir dene
Elimi bırak olayı bizde de var. Bırakıp alıp başını gitmek istiyor.Aynne hic durmuyor . Evde tamma da sokakta elimi de tutmak istemiyor. Gidiyor yolun ortaya lök diye oturuyor
Ben de mecbur kalkıp hazırlıyorum çünkü mama içmiyor, sabah abartısız 1 saat memede duruyor çünkü uyanamıyorum.Dun bende sutburger aldim agzindan cikardi. Teyzensine verdimpastq da yemedi. Ya aslinda o kadar uyumuyor ki o kalkinca hemen kahvalti hazirlayacak enerji bulqmiyirum. Mama veriyorum. Sonra dq yemiyir maal3sef ben duzen oturtamadim
Ben o yürüyünce hep etrafındayım düşmesine izin vermiyorum kafa önemli ama ne zaman babasına postalasam düşüyor, kötü düştüğü oldu maalesef .Kizlar sizin cocuklar dq cok fazla dusuyor mu. Dun fayansin ustunde dustu . Tak diye ses geldi. Doktora goturmedik ama. Ins beyinde bir sorun olmaz
Devam sütü var vitamin değerleri daha yüksek, kahvaltıda farklık olsun diye yulaf,ceviz, dut ve kırmızı meyvelerle karıştırıp yediriyorum, tel başına içmiyor.Kızlar süt nasıl içiriyorsunuz benim kızım sevmedi bi türlü
Dene canım, biz kerameti ayakkabıda bulduk, insan yavrusu sonuçta, yeni bisey alınca heves ediyor
Elimi bırak olayı bizde de var. Bırakıp alıp başını gitmek istiyor.Her gün değişikler bir kaç gündür istediği olmayınca yere atıyor kendi kuş gibi çırpınıyor ağlıyor.
Uykuya hasret kaldikBen de mecbur kalkıp hazırlıyorum çünkü mama içmiyor, sabah abartısız 1 saat memede duruyor çünkü uyanamıyorum.
Düse kalka büyüyor. Dustugu yer Boy uzunlugundan daha buyuk yer olunca sikintiliymisBen o yürüyünce hep etrafındayım düşmesine izin vermiyorum kafa önemli ama ne zaman babasına postalasam düşüyor, kötü düştüğü oldu maalesef .
Benim kızım devam sütü içmiyor malesef sevmedi tadını bal ekliyorum süte öyle içse biraz içiyor süt çok tavsiye edilmiyor biliyorum ama benim iştahsız bir çocuğum olduğu için herşeyi denemek durumunda kalıyorum akşam uyumadan önce günde tek öğün versemde veriyorum zatenDevam sütü var vitamin değerleri daha yüksek, kahvaltıda farklık olsun diye yulaf,ceviz, dut ve kırmızı meyvelerle karıştırıp yediriyorum, tel başına içmiyor.
Benim kızım içmiyor devam sütü malesef sevmedi tadınıBen devam sütü içiriyorum. İnek sütü hiç içirmedim
Toz olan değil, normal kutu süt onlarda ballı oluyor hatta rafta diğer sütlerle birlikte oluyor, tavsiye edilmiyor midesi sütle dolmasın diye ama benimki zaten yemiyor pek en azından süt içsin, bence kötü bi şey değil, içtiğide 1 çay bardağı.Benim kızım devam sütü içmiyor malesef sevmedi tadını bal ekliyorum süte öyle içse biraz içiyor süt çok tavsiye edilmiyor biliyorum ama benim iştahsız bir çocuğum olduğu için herşeyi denemek durumunda kalıyorum akşam uyumadan önce günde tek öğün versemde veriyorum zaten
Merhabalar nasılsınız. Eğitim verdiniz mi bebeğinize bende araştırıyorum. Erken başlamak daha iti sanırım. Kaç sylik şuan bebeğinizçok haklısın zaten yapamayan benimkendimde o enerjiyi bulamıyorum. çocuğun var olan düzenini de mahvettim