Senin taze mi oldu canımTaze transfer embriyo dondurulmadan hemen yapılması demek :))
Mesela yumurta bugün toplandı diyelim 3 ila 5 gün sonra transfer oluyor
Evet taze transfer oldumSenin taze mi oldu canım
Benim taze oldu, gerisi donduruluyor ama sende pkos varsa taze olman çok zorSenin taze mi oldu canımpeki diğer embriyolara noluyor eğer varsa biz mi karar veriyoruz dondurulsun yada taze olsun diye bende pcos var
Bı takıldım icmesemiydim diye canım sen kaçıncı haftadan beri kullanıyorsun birde günde ne kadar ..Ben tüketiyorum dahiliye doktoru tüket dedi.
İnsülin direnci için
Baharatlar,tohumlar ve bitki çayları ile bir az tedbirli davranmak lazım.Çok kullanmayın.Bı takıldım icmesemiydim diye canım sen kaçıncı haftadan beri kullanıyorsun birde günde ne kadar ..
25 yaş sat 17 eylül. beklenen doğum tarihi 10 haziran. kese görme de kalp atışı da 31.10.2022Yaş sat kese görme bide beklenen doğum tarihinide söylersen eklerim
Keseyle kalp atışını gördüğünde kaç haftalıktın25 yaş sat 17 eylül. beklenen doğum tarihi 10 haziran. kese görme de kalp atışı da 31.10.2022
Ben 2 hafta önce test yaptım çift çizgi çıkınca kan tahlili yaptırdım beta hcg 277ydi sanirim. Salı günü kadın doğuma gittimde 6mm 6 haftalık dedi. Kese göründü. İnşallah sağlıkli ilerleme olur.Aynı durumdayım sat 11 eylül geçen cuma gittim sadece kese göründü ve 6mm di . Ama benim beta da 4-5 bin civarıydı o gün. Beta değeriyle örtüşüyor demişti doktor. Bu cuma tekrar gideceğim inşallah bebek kalp atışı falan görünür. Sizin kan değeriniz kaçtı kese göründüğünde ve kesenin boyutu ne kadardı? Umarım sağlıkla ilerler
Merhaba bende de bugün kese göründü 5+1. Haftaya gel bebek için bakalım dedi sizin daha sonra göründü mü bebekmerhaba 4 hafta 5 te bebeği gördünüz mü ben de kese gözüktü ama bebek gözükmedi haftaya gel dedi
Karından mi cekildiniz ultrasonu vajinal mi?Selam kizlar nasılsınız.8+1 olduk.gecen haftadan beri sanki karnımda hareketlenme var.Bazen gazdır falan diyorum sanki bebek kipirtisida diyorum.Sizde de öyle oluyor mu.Birde iki gündür hiç bulantım yok sadece açken oluyor.Birde ilk çocuğum( kız) ultrason da ordadayken şimdiki bebek solda oluşmuş.Tum bu teorileri toplayınca erkek bebek geliyor galiba
Karindan çekildi canımKarından mi cekildiniz ultrasonu vajinal mi?
Bende öyle düşünüyorum canımBenim taze oldu, gerisi donduruluyor ama sende pkos varsa taze olman çok zor
Gaz olma ihtimali daha yüksek sanki şuan çok erken değil mi hareket hissetmek için. 1Selam kizlar nasılsınız.8+1 olduk.gecen haftadan beri sanki karnımda hareketlenme var.Bazen gazdır falan diyorum sanki bebek kipirtisida diyorum.Sizde de öyle oluyor mu.Birde iki gündür hiç bulantım yok sadece açken oluyor.Birde ilk çocuğum( kız) ultrason da ordadayken şimdiki bebek solda oluşmuş.Tum bu teorileri toplayınca erkek bebek geliyor galiba
Bende öyle düşünüyorum fakat burdaki yorumları araştırınca erkek bebeğin daha erken hareketlendigini okudum.Birde bulantım olmayınca bu kanıya vardımGaz olma ihtimali daha yüksek sanki şuan çok erken değil mi hareket hissetmek için. 1
Çok söylenti var benimde bulantı yok ama hareket hissetmiyorumBende öyle düşünüyorum fakat burdaki yorumları araştırınca erkek bebeğin daha erken hareketlendigini okudum.Birde bulantım olmayınca bu kanıya vardım